Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nuz wintergasp nemozem porovnavat s WHO pretozem som to vobec nehral, ale je to podla mna celkom podarena vec, vadi mi akurat to, ze to ide len raz za 3 hod...nemusi byt vyrovnany pocet hracov oboch stran, co moze zapricinit strasnu presilu jednej alebo druhej strany...na mojom notase, pri tych celkych bitkach s katapultami kde je strasne vela dymu mi fps neprekroci 10...lahka farma honoru to je..
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Mrk napísal:ze to ide len raz za 3 hod
uff, tak toto je supa, sice viem, ze maju na to dovody (tie pve instancie a pod) ale aj tak je to sila
a mohol by si prosim napisat na akom notebooku to hras s takymi FPS? fakt ma to zaujima, ja som mal notebook ktory sa uz ani nevyraba a pritom mi klasicka hra na medium a rozliseni 1280x800 isla
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

moj sa uz tiez nevyraba...hram na rozlisku 1680x1050, mam amd x2 tl-58 1,9GHz, 2Gb ram, ati hd2600pro, nastavenia vsetko low okrem, spell detailu ten mam naplno a draw distance ten mam na polke...fps v dalarane tak cca 15 vonku po svete to beha od 30-45, podla lokacie, ta vga nema rada oblacky, plyny, dymy atd...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

ja by som potreboval mapu z wotlk kde najdem vsetky mining veiny....naj by bol wintergrasp..bo bitke tam nikoho neni takze za hodku mrte titanu aj saronitu som chopny natazit...popripade addon na taketo veci je ?
Luxo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Luxo »

no dobre, asi pojdem za toho paladina. Anthoria server, realmlist už mám pripravený. Mám zatial iba exp. Burning Crusade, ale to myslim na anthorii teraz prave fici, co som tu cital o tom neskorsom prichode Licha. .. No, len sa musím naučiť ako sa to hrá a aspon základy pochopit, lebo neviem o čom to tu moc rozprávate :D Videl som to v behu, v škole je to dosť populárne a je to viac než dobré. Raz som to mal inštalnute, ale nevedel som s tým robiť :D

Nie je niekto nejaká nízka úroveň za alianciu ? Potreboval by som poradiť, čo robiť na začiatku,keď sa "zobudím", pretože neviem kam mám ísť a ako prijímať questy ... proste tutový lamák - začiatočník :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

urcite si zozen addon quest helper, pre tvoju verziu patchu
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

(e)migruje niekto teraz prec z DT? S guildou teraz zvazujeme Burning Blade.
Luxo
Medium Star
Medium Star

vau, a kde by sa dali najst addony ? jasne .. skusim google :? , a su este aj nejaké iné pomocne addony ?
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Luxo napísal:vau, a kde by sa dali najst addony ? jasne .. skusim google :? , a su este aj nejaké iné pomocne addony ?
wowinterface.com, curse.com...viacej na addony nepouzivam, presnejsie pouzivam Curse clienta....aj na updaty aj na nove addony

k tej migracii, ja som uz prec...DT je uz vyludnene....ja som zacal na dragonmawe hordu s par kamosmi, imho celkom slusny server, nie vela ludi, podla webov slusny pomer ali:horde...niaka sk/cz komunita tam tiez je...
Luxo
Medium Star
Medium Star

hej, inak, sťahuje mi to patch 2.4.3 to 3.0.2 a ukazuje mi trvanie cez 5 hodín a to určite nevyužíva celé pripojenie! Nie je nejaký rýchlejší mirror, alebo je to dakde seedované abo niečo podobné? Dúfam že to nie je warez .. ak je tak sa nehnevajte :) a kto vie, nech mi prosím crnkne SSku lebo vidím, že blizzard updaty budú nadlho :D

// už nie je treba :)

napíšem vám, ako som dopadol a či sa mi to podarilo aspoň spustiť :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

a anthoria je na patchi 3,0,2 ??? lebo tento patch mame na oficialnych serveroch
Luxo
Medium Star
Medium Star

aha ? anthoria je na akom patchi ? :D

/2.4.3 čo som zistil, takže toto stornujem a možem isť hrať :-)

/mam stiathnut QuestHelper 0.78 ? Neviem či je pre patch 2.4.3
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

raz som sa takto spalil ked som este hraval na free :D
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Fatall napísal:(e)migruje niekto teraz prec z DT? S guildou teraz zvazujeme Burning Blade.
Ja som tam, nejsú tam žiadny cz/sk skoro, zišla by sa tam nejaká taká guilda..
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ja by som uvital taku situaciu, keby blizzard otvoril 3 cz/sk realmy s otvorenou a free migraciou aby tak odlahcil drak´thulu... menej hracov, nasa komunita, spokojnost

a hlavne taku otazku aby dal ze "mate viac ako 13 rokov ?" ak hej tak server "hula´hop" a ak nie, tak na server "pichni-si´do-oka"
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

ano, potom vacsina DT odmigruje na AQ,Burning Blade etc. a spravia z toho next DT, sounds cool no? :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

cz/sk realmy sa riesili mnoho krat, nemal by to kto zaplatit, a teraz na inom realme som celkom rad, ze tam ludia pisu po anglicky...

a na takom cisto cz/sk realme by som urco nehral...
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Tak guilda sa rozhodla ze sa premiestnime na Burning Blade.

Tak sme skusili zabit krala Silvermoonu a podarilo sa :D, Dalsia narade je Silvanas.
Prílohy
WoWScrnShot_122208_140412.jpg
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ST1 napísal:ja by som potreboval mapu z wotlk kde najdem vsetky mining veiny....naj by bol wintergrasp..bo bitke tam nikoho neni takze za hodku mrte titanu aj saronitu som chopny natazit...popripade addon na taketo veci je ?
titany sa vyskituju malo, ale zo saronitou sa da pekne nafarmit, v icecrown je toho mrtne, za hodinu mas cca 1000g.

a ohladne tej migracie, z hordy odislo tiez hodne ludi, ak sa nemylim ma v plane odist BD, asi aj immune, atd ... ked migruju vsetky normal guildy DT ostane server len pre deti do 12rokov ... :lol:

btw: dragonmaw je celkom pohode, len hordaci tam maju oproti DT dost dovrzany trh, cize na DT co clovek nafarmi za hodinku, tak tam to trocha potrva, hold menej ludi, a menej ludi ochotnych minut na aukcii niekolko tisic G.
Napísať odpoveď