Zobrazenie diskov
Zobrazenie diskov
ahoj, instaloval som na stare XP novu vistu 32 bit, 500 gb disk som mal rozdeleny na 2 x 250 gb (este pod XP), teraz mi ukazuje len jednu polovicu a vela prazdnych ikon s nazvami dalsich diskov s 0 informaciami, vie mi niekto pomoct ako naformatujem druhu polovicu a zbavim sa "praznych ikon"
dakujem
Ak si instaloval na tu particiu, kde bol XP a neformatoval si ju, tak sa necuduj, odkazuju na programy a ktovie co este, co tam uz nie je, resp. cesta k nim je uz zmenena. Co pravda neznamena, ze ti pojdu spustit, ked tie cesty opravis. Mozu, nemusia. Inak, ak si to robil takto, tak to je vazne sialeny napad a radsej to znova naformatuj, prerozdel si to a nahod tam vistu poriadne. Formatovanim samozrejme vsetko nadobro stracas . A inak, ak to nevies vysvetlit, tak to nakresli, ale celkovo len tapam, co vlastne si porobil a co nie. Bud sa rozpis, alebo inak tazko nieco poriesime.
dik, v podstate si trafil, nemal som to vobec robit tak komplikovane
idem teda znovu instalovat vistu, tentokrat vista ultimate 64 bit, mam vsak len "uzivatelske znalosti" a tato vista nedava v uvode ponuku delit a vytvarat partition na disku, teda potrebujem pomoct ako mozem naformatovat a rozdelit disk skor ako nabootujem OS? predpokladam ze zrejme v BIOSe ale tam som nic take neobjavil. fakt som sa snazil to podat co najstrucnejsie a najzrozumitelnejsie, ak to nevyslo tak sorry
dik
PS: len pre istotu podotknem, ze potrebujem formatovat NTFS, ale to uz je asi samozrejme
PS: len pre istotu podotknem, ze potrebujem formatovat NTFS, ale to uz je asi samozrejme
Cez bios to urcite nepojde, takze si spravne hladal, ked si nic nenasiel.igby napísal:dik, v podstate si trafil, nemal som to vobec robit tak komplikovaneidem teda znovu instalovat vistu, tentokrat vista ultimate 64 bit, mam vsak len "uzivatelske znalosti" a tato vista nedava v uvode ponuku delit a vytvarat partition na disku, teda potrebujem pomoct ako mozem naformatovat a rozdelit disk skor ako nabootujem OS? predpokladam ze zrejme v BIOSe ale tam som nic take neobjavil. fakt som sa snazil to podat co najstrucnejsie a najzrozumitelnejsie, ak to nevyslo tak sorry
dik
Nechapem, preco prestavas pri tom najlepsomigby napísal: ... velmi si mi pomohol a musim poznamenat, ze ma velmi udivuje, ze dnes este niekto dokaze tak profesionalne a RYCHLO poradit bez toho, aby vystavil sek ci ucetnie ze by som si o jeho vystavenie provokoval
Vynikajuci web pre pomoc, diky!!!
diky moc, nasiel som si a prestudoval ten Hirens boot CD, to je presne to co potrebujem, aspon podla popisu
... velmi si mi pomohol a musim poznamenat, ze ma velmi udivuje, ze dnes este niekto dokaze tak profesionalne a RYCHLO poradit bez toho, aby vystavil sek ci ucet
nie ze by som si o jeho vystavenie provokoval
Vynikajuci web pre pomoc, diky!!!