baba ma normalne nechala po 7,5 mesiacoch vztahu kvoli tomu ze chce cas a ze si chce uzit zivot(cas odhadujem tak na 1mesiac).opustila ma slovami: Milujem ta strasne a rozplakala sa a povedala ze chce cas. urobila to kvoli tomu ze mi mesiac klamala ze neflirtuje s jednym spoluziakom, ze ja si nezasluzim take spravanie a ze chce pokoj od chalanov(moj vek 16, ona ma 18 ).. mam sa jej vtierat alebo jej nechat ten cas alebo ist nanu psychologicky? dakujem za odpovede
ma 1 ?
sa vykasli na to, imho ak by ta tak zboznovala tak by si tym bola ista teraz a nepotrebovala cas...lahke klamstvo, lebo povedat tomu druhemu, ze je koniec je velmi tazke...najprv ta to bude zozierat, ale daj tomu cas, rob co ta bavi atd...ono to prejde
hmm flirt so spoluziakom, na tom by nemalo byt nic zle (asi nie pre kazdeho ma slovo flirt rovnaky vyznam)
budem sa opakovat, teraz slepo veris, ale potom ak ti da sancu tak to bude na nic, nedufaj, maj ju na salame, daj jej pocitit o co prisla...a ak treba tak kvoli spolocnosti udrzuj aspon vztah na pracovnej urovni
i ked sa moze stat, ze ti da sancu a bude vam to "klapat" este dlho
poznam ju dost dlho nato aby ma poddrbala.. a naivny niesom.. ona je naivna tu islo o to ze som jej zakazal si snim pisat a ona si snim furt pisala lebo si nemala skym tak ma klamala a preto sa somnou rozisla tak pisem ze je to somarina.. nevadi kazdy ma svoj nazor, ja som sa chcel len pozret na tie vase aj tak dik PS: mam na salame
ale tak nie no, podla mna si nasla neco lepsie baby su take, zacni si zvykat... aj taketo nezne klamstvo sa da este pochopit to mne sa stavaju vacsie perly podla mna
mna uz zarazil len ten vek ona 18 a on 16
Prepac ale co si od toho vztahu ocakaval?
Alebo to ti je tak luto,ze ta pripravila o panenstvo? (btw toto je velmi dolezita otazka! teda ak k niecomu doslo)
ale vazne neber to ako nejaky vysmech...normalne sa pytam
tvrdas napísal:poznam ju dost dlho nato aby ma poddrbala.. a naivny niesom.. ona je naivna tu islo o to ze som jej zakazal si snim pisat a ona si snim furt pisala lebo si nemala skym tak ma klamala a preto sa somnou rozisla tak pisem ze je to somarina.. nevadi kazdy ma svoj nazor, ja som sa chcel len pozret na tie vase aj tak dik PS: mam na salame
naco zakladas temu ked si ides aj tak tvrdohlavo za svojou pravdou?
nechapem tuto temu ... ona ta zboznuje a nepodviedla by ta ale nechala ta lebo flirtovala s niekym.... citas ty vobec po sebe?.... ja sa uz len musim smiat na tychto novovznikajucih problemoch....