Chcem ist na vysku v Cesku, Brno alebo Praha.
chcem sa spytat na cenu intrakov, pre dvoch, zmiesanych alebo bytov. Na nejake vase skusenosti co tam studujete atd.
ubytovanie v cesku
ceny intrakov su velmi variabilne, najdes tu ubytko za 1500-1800/mesiac, ale od toho by som nic necakal, ale aj intrak za 3000 a to uz su pekne izby, aj s kuchynkou, kupelnou, balkonom,... privaty su tiez variabilne, vseobecne plati, ze cim dalej od centra, tym lacnejsi, ja osobne byvam za 2400Kc/mesiac, no spolubyvajuca to ma za 4000, lebo je sama v izbe a sme priamo v centre. a to je este dobra cena. tie privaty su vacsinou v cene 10000Kc za 2+kk, co je pre 4 ideal. vydedukoval som, ze chces byt s niekym sam, takze to radim najdite si nejaky privat kde budete mat vlastnu izbu alebo tak nejak. ceske univerzity tiez davaju na semester ubytovacie stipendium, takze v konecnom dosledku sa nejaka suma vrati. co sa platby tyka, tak vyhoda intrakov je ta, ze platis iba za akademicky rok, zatial co privat musis platit aj cez prazdniny
Praha Strahov - mala izba, 2 postele, spolocna kupelna a kuchynka pre cele poschodie - 2200 kc na mesiac.
Inak potom ked uz su bunky a spolocna alebo vlastna kuchynka, tak to ide medzi 2500-2800 kc, zalezi vsak aj na polohe. Chalani z jizaku by mohli rozpravat
Pekne internaty, velke izby, ale strasne daleko od vsetkeho, no na druhej strane za dobru cenu.
Inak potom ked uz su bunky a spolocna alebo vlastna kuchynka, tak to ide medzi 2500-2800 kc, zalezi vsak aj na polohe. Chalani z jizaku by mohli rozpravat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no tak to je porovnatelne s cenami v Brne ... ja byvam na intrakoch Pod Palackeho vrchom co su jedny z tych povedzme lepsich ( fitko, obchod, kino, dve krcmy, kadernik ... hned pod rukou a na strojarnu, chemicku, podnikatelku a elektro fakultu je to fakt ze 10 minut peso ) izba pre 3 s vlastnou kupelkou a WC a novym nabytkom, akurat bez kuchynskeho vybavenia (iba nova chladnicka) ma vyjde aj s netom (dooost rychlym + DC sietou, co na private neni sance) 2800CZK mesacne ... niekde su tam aj dvojky izby, ale tie vyjdu tak na 3000 mesacne ... inde su lacnejsie ale neviem ako tie izby vyzeraju ...
inak skus sa popozerat po tychto dvoch strankach
cennik ubytka na VUT
popis internatov VUT
inak skus sa popozerat po tychto dvoch strankach
cennik ubytka na VUT
popis internatov VUT