aj mne to tak pripadalo ale pytal som sa jej to minimalne 10krat ci som na vine ja a stale odpovedala ze ja som na vine neni a ze to ona.. este dodala ze mi uz nikdy nebude klamat..
sa neser aspon schudnes , sak toto je cista vymotavacka, absurd...bud ta miluje a bude s tebou, alebo na teba kasle a nebude, tretia moznost neexistuje a cloveku co by mi povedal ze uz mi nikdy nebude klamat by som ajtak neveril pokial by si tu doveru casom nevybudoval, a je to este zena, takze drzat odstup
Hehe, a ty si im to vsetkym zozrala, ze? [/quote]sak to bolo zo srandy nejak si to vazne ponal
jo tvrdas aspon schudnes,to je ta najlepsia dieta!heh ale vazne
Haslerka napísal:no to uz mas horsie,ja som to mala cez prazdniny ked uz,no co uz,musis sa zmierit ze z teba nevyrastie pravnik ale spickovy smetiar urcite!
no hadam ma to prejde do konca prazdnin.. drzte palce ale nie moje
tvrdas napísal:aj mne to tak pripadalo ale pytal som sa jej to minimalne 10krat ci som na vine ja a stale odpovedala ze ja som na vine neni a ze to ona.. este dodala ze mi uz nikdy nebude klamat..
A čo si čakal, že na 8mi krát ti povie, že chyba je v tebe a máš sa ísť hodiť z mosta ? Zabudni, aj na stý krýt by ti povedala tú istú lož
Haslerka napísal:mna uz zarazil len ten vek ona 18 a on 16
Co ta na tom zarazilo?
To ze ma 16 neznamena, ze nemoze mat normalny vztah....a pokial sa nemylim....vacsine ludi sa vyjadruje, ze im vek vo vztahu nejak nevadi....cize tak...
btw...skus vybehnut von z bytu a poprechadzaj sa vecer po meste.....dnesne 'zeny' sa ani zdaleka nespravaju tak ako by sa spravat mali.....( nic proti tebe, ale je to tak)
Lub0$ napísal:btw...skus vybehnut von z bytu a poprechadzaj sa vecer po meste.....dnesne 'zeny' sa ani zdaleka nespravaju tak ako by sa spravat mali.....( nic proti tebe, ale je to tak)
to stym spravanim mas uplnu pravdu.. spravaju sa ako keby mali o 2-3 roky menej..
tvrdas napísal:baba ma normalne nechala po 7,5 mesiacoch vztahu kvoli tomu ze chce cas a ze si chce uzit zivot(cas odhadujem tak na 1mesiac).opustila ma slovami: Milujem ta strasne a rozplakala sa a povedala ze chce cas. urobila to kvoli tomu ze mi mesiac klamala ze neflirtuje s jednym spoluziakom, ze ja si nezasluzim take spravanie a ze chce pokoj od chalanov(moj vek 16, ona ma 18 ).. mam sa jej vtierat alebo jej nechat ten cas alebo ist nanu psychologicky? dakujem za odpovede
sorry ja ten čas vidím na trvalo,,, Si zapamätaj jednu vec,,, keď ti baba povie, že potrebuje čas, znamená to, že sa s tebou rozchádza a na trvalo.