Pyrotechnika aj cez rok/ Pyrotechnicky "kruzok"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Raz si pamatam, kamarat kupil taku velku, hrubu tubu. Stalo to asi 300SK a vnutri boli asi tri rany.....prva rana bola bohovska......obrovsky rachot, a odrazu sa cela obloha zafaribla na zeleno.....a tie zvysne dve rany boli len take pluvatka.....
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Heh no ta gula co sa dava do stoziara( jankove gule ci jako sa to vola ) minuly silvester to kamos len tak hodil asi 2m od nas :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Filipito napísal:kibo ved ty s okna nanich hadz megy uvidis hned ich das dole :lol:

a ak sa vas mozem spytat kto je tu este tak rachnuty do pyrotechniky jak ja :lol: alebo kto ju pravidelne kazdy silvester kupuje :oops:
do pyrotechniky,horlavin,trhavin a vybusnin som fanusik ja-ale blizsie veci mi napis cez SS,je tu na fore este par typkov co sa tomu venuju :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

qwerty ved sa pochval tuna :wink:
pista: ako sa zachovala ta gula ? vyletela hore ?
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Ja s kamosmi ked som bol mensi sme tiez robili pokusy. Raketove auticko - maly anglicka a z boku a z vrchu prilepene petardy vacsie ako pirat (neviem ako sa to volalo) alebo do rur sme hadzali cobry, do kanala megatresk atd.. rimske sviece obstrelovanie sa :D a male pistave raketky za 10 korun asi sme odlamovali tie palicky zapalili a hadzali po zemi a lietalo to pomedzi kadetade :D to boli casy :roll:
Filipito
Darca
Darca

pojdem do tesca a kupim si tie rakety samuraj za 38 korun 6 kusov :D a prilepim ich k anglicaku :D potom dam review :lol:
Vlado6230
Star
Star

no som zvedavy :) ze ako dopadne my sme potom ledva nasli to auticko. mozno by bolo lepsie keby si to zapalil bez palicky a na zemi a pustil. a ked ma tak napada minuly silvester s kamosmi na chte sme tie gule co sa davaju do takej rury na odpalovanie sme hadzali na cestu :D:D to bola pecka ale utekajte potom
Filipito
Darca
Darca

co vlastne spravi ta gula ked je polozena na zemi? vyleti hore alebo ako?
Vlado6230
Star
Star

ee my sme sa toho bali najprv tak sme hodili do lesa jednu :Dnajprv ale potom sme to na cestu a nic iba hori hori a potom buche ako na oblohe s efektom celkom sranda :)
Filipito
Darca
Darca

cize to nevyletelo ? :D
Vlado6230
Star
Star

ee je to bezpecne pokial stajis dost daleko ale neodporucam hadzat pri horlavinach alebo medzi autami.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Filipito napísal:qwerty ved sa pochval tuna :wink:
pista: ako sa zachovala ta gula ? vyletela hore ?
Nie nevyleti to hore,vybuchne to na zemi a tie farebne iskry ci co su to rozptili vsade naokolo asi 15m fakt haluz ---> aj trochu nebezpecne :D

// no hej a my sme stali asi 2m od toho :D mna to netrafilo kamos trochu prepalena bunda hlavne sa treba otocit chrbtom :D
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ludia dnes som bol omrknut pytotechnicky shop a som nasiel petardu za 8 sk sa vola La bomba a je mansia nez mega a je aj silnejsia sme ich nakupily asi 15 a potom sme sa hrali na call of duty :D t uej video som nasiel silu to ma :

Vlado6230
Star
Star

Jancuk napísal:Ludia dnes som bol omrknut pytotechnicky shop a som nasiel petardu za 8 sk sa vola La bomba a je mansia nez mega a je aj silnejsia sme ich nakupily asi 15 a potom sme sa hrali na call of duty :D t uej video som nasiel silu to ma :

toto sme mali minuly rok fakt je to sila
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Filipito napísal:cize to nevyletelo ? :D
To ti nevyleti.....ono funguje to tak, ze ty ju das do maziara, alebo do tej tuby....zapalis a ked zapalna snura dojde na spodok tej guli, tak ta spodna cast vybuchne....vytvori sa 'tlakova vlna' a tym tlakom ti to vyhodi do vzduchu...
Ved po dvoch, troch odpalenych gul z toho maziara sa donho pozri...je taky obhorety a z casti aj roztrhany....

Moj oco niekedy pracoval pre Chemko....a vravel mi, ked este davno pracoval v casti, kde sa po vyrobe nejakej latky zvysili vybusne latky....ktore boli nepotrebne....oni tie latky museli niekde odkladat a potom likvidovat.....ze asi 3-4 krat do roka to chodili odpalovt do vojenskeho lesa....a vravel, ze to bol iny rachot odpalovat niekolko ton vybusnin :D ......no a ze bezpecnost stala za vsetko......6ton vysoko vybusnej latky nalozenej v debniach v avii.....a oni sedeli na tych debniach...s tym ,ze bezpecnostne pravidla pozostavali z vety: 'no chlopi, len tu nekurce' :D a isli s tou aviou cez centrum Humenneho.....bezpecnost nadovsetko.....

Inac ta La Bomba ma super zvuk ci pana....jak by som sa pohral :oops:
Filipito
Darca
Darca

potom chodil s mojim dedom bo dedo my toto iste hovoril :lol: a spominal ti ze raz shavarovali s tou aviou? :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ne to mi nehovoril....on stihol na tom oddeleni robit iba par rokov...potom sa to uzavrelo...
SoRe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SoRe »

Neviete kde sa da kupit Cobra 6 2g ?? tu je aj video moze to byt PECKA
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

mna najviac bavy vyrabat si vlastne extremne ucinne TRHAVINY...ale nieco co ma cisto svetelny efekt je tiez sranda...len mam problem zohnat cez rok pusny prach...neviete helpnut?
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

boborko napísal:mna najviac bavy vyrabat si vlastne extremne ucinne TRHAVINY...ale nieco co ma cisto svetelny efekt je tiez sranda...len mam problem zohnat cez rok pusny prach...neviete helpnut?
potom si moj clovek teda ja mam tiez najradsej domacu vyrobu lenze ja si robim aj pusny prach sam lebo ten je najucinejsi .ale vecsinou sa venujem iba dymovniciam lebo tie su menej riskantne a zadymia isti vesci preistor ako tie kupovane :D
Napísať odpoveď