mam tu 4 mensie kompakty 10x10x10cm (cca) . Ja som dnes zohnal trojkove gule, tak uvidimpinco napísal:profi pyro odpaľuješ takým istým spôsobom ako 2. triedu, len to obsahuje viac pyrotechnickej zlože. Samozrejme, že to vie ublížiť trochu viac, ale zabiť ťa dokáže aj obyčajná 2-ková guľovka.
Pyrotechnika aj cez rok/ Pyrotechnicky "kruzok"
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
matej-ko, aj keby tam bolo 35°C, tak nebuchne. Musel by si ju buď škrtnúť alebo by musela prísť do kontaktu s predmetom teplejším ako 200°C, bod vzplanutia síryje 232°C, hlavička petardy nie je čistá síra, ale v každom prípade v miestnosti s teplotou 25°C nie je šanca aby voľne petarda bucla, veď toľko máš normálne v byte... Na kotolňu mi to príde navyše sakra málo 
dakujem za vysvetlenieKibo napísal:matej-ko, aj keby tam bolo 35°C, tak nebuchne. Musel by si ju buď škrtnúť alebo by musela prísť do kontaktu s predmetom teplejším ako 200°C, bod vzplanutia síryje 232°C, hlavička petardy nie je čistá síra, ale v každom prípade v miestnosti s teplotou 25°C nie je šanca aby voľne petarda bucla, veď toľko máš normálne v byte... Na kotolňu mi to príde navyše sakra málo