dsfd
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
presne takto "upravene" obocie pasuje do profilu cloveka co si proste uplne pyta aby si mu vrazil

... aspon vidime co vsetko robia ti metrosexualni zzensteli futbalisti, ktori nevedia na keru cast tela sa pouziva ziletka ... ale je mi to jasne, nezarastaju na tvari tak je prepotrebne ukazat, ze maju ako vyuzit najnovsi Gilette Mach 16,5 so zabudovanym vibratorom a ruckou vyvedenou v specialnej tkanine na dotyk imitujucej jemnu detsku prdelku
....
mam celkom tmave vlasy, obocie nemam kreslene tuzkou a so zarastanim nemam problem ... ale keby som si to dokazal na sebe predstavit, tak si prosto nafackujem ...Beybo napísal:nevym ako vam ale dobre to je asi na takych co su cierno vlasi a maju hrube obocie a mozno aj bradku no nie?:D len si to prestavte)
... aspon vidime co vsetko robia ti metrosexualni zzensteli futbalisti, ktori nevedia na keru cast tela sa pouziva ziletka ... ale je mi to jasne, nezarastaju na tvari tak je prepotrebne ukazat, ze maju ako vyuzit najnovsi Gilette Mach 16,5 so zabudovanym vibratorom a ruckou vyvedenou v specialnej tkanine na dotyk imitujucej jemnu detsku prdelku
-
The Calvin
Star