Pošta- balík- 1. trieda- 7 DNÍ

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Pošta- balík- 1. trieda- 7 DNÍ

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Stalo sa tu už niekomu že by balík poslaný 1. triedou prišiel až za 7 dní? Ja som posielal v utorok mobil a dnes ešte neprišiel, budem rád ak príde zajtra... je toto normálne? Nemyslím či je to normálne pre poštu, to je jasné ale či to proste už niekomu tak trvalo...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ano, zial je to realne
a nielen teraz pred vianocami
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keď som posielal ja telefon (na dobierku, prvou triedou) tak tiež nechodil. Na 3. deň šla pani na poštu a telefon tam bol. Proste nedostala ustrižok do schranky (alebo sa stratil).

Odporučam teda, aby prijimateľ šiel na poštu sa informovať. Ak balik neprišiel, tak zober podaci listok a pome na poštu, kde si odosielal reklamovať.
Zasielky prvou triedou maju na doručenie deň odoslania +2 následujúce pracovné dni.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no v tomto obdobi by som sa nedivil. vianoce, ludia posielaju pomaly aj sneh z tatier do mesta v obalkach a balikoch... nam sa teraz stalo, ze neprisla zasielak poslana ako cenina, prvou triedou a s poistenim... :roll:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no neviem ja som dnes poslal tak uvidime co bude zajtra a ci pridu vobec peniaze dakedy :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

pershing napísal:no neviem ja som dnes poslal tak uvidime co bude zajtra a ci pridu vobec peniaze dakedy :D
A namazal si silikonovym olejom co ty kseftar jeden :D!

brrr persho ja som si minusku nezasluzil :cry: !
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm ja len tolko k tomu ze teraz viacej prepravnych fieriem nestiha otec v jednej robi a teraz par krat som s nim bol a prideme do nejakej firmy a ty sa na nas pozeraju ze co sme to prisieli ze to cakali uz pred dvoma tyzdnami ze nato uz aj zabudli:D tak ako vela je teraz tych zasielok a mozno ked to bolo posielane aj dost daleko tak sa mohlo stat ze niekde ta zasielka postala..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak nieco take posielam, tak urcite doporucene. Moze sa stat, ze ti ten balik na poste niekto ukradol, stalo sa mi uz aj to. Nieco som z netu v lete objednaval, zaplatil, tovar mi poslali prvou triedou a nedosiel. Nastastie mi vratili peniaze. Ich smola, ze to neposielali doporucene.

Iny problem nastal teraz pred Vianocami, okolo Mikulasa som nieco objednaval k Vianociam, zaplatil a cakam na zasielku. Po dvoch tyzdnoch im pisem a volam, ze co sa deje, ze mi nic nedoslo. Dozvedel som sa, ze som treti co sa stazuje, ze mu neprisiel tovar, ze z toho dna ked to posielali este dalsim dvom ludom nic neprislo, takze sa musela stat chyba na poste. Bolo to vsak posielane doporucene, takze pocitam, ze podaju reklamaciou ked uplynie tych 18 dni na ulozenie zasielky a potom mi tovar poslu. Co ma vsak mrzi je, ze to je najdolezitejsi darcek na Vianoce, ktory som chcel. Zial, smola.
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

Posta je úprimne povedané sračka, radšej mám dhl alebo ups, síce za trojnásobok ale ... funkčné...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Stalo sa mi to a nie raz, s tym sa musis zmierit. O tom za som raz tiez ako pisal Frikso ani nedostal ten papier ani nehovorim.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Je to dost ubohe tato slovenska posta. Vsak ked si porovnam, tak ked som si objednaval cez ebay jednu vec od chlapa z australie, tak mi to prislo do 5dni. Keby ta posta pracovala ako mala, tak by vsetko chodilo nacas..Ale vzdy to niekde viazne.
MrGizmof
King
King

No super, na pošte nič nemali tak som dal reklamáciu... potom som zistil že číslo som zlé nadiktoval - 8,3,2,4: a vyberaj ktoré z nich to je- tak zase tam bežal, zase nič... som myslel že na pošte vedia písať :lol: ...
Inak ak to náhodou príde v pondelok- utorok tak mám reklamáciu zrušiť alebo to nechať nech mi príde že nebola vybavená čo by prišlo v každom prípade? :roll:

EDIT: Hurááá, už to prišlo :lol:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

moosha napísal:A namazal si silikonovym olejom co ty kseftar jeden :D!

brrr persho ja som si minusku nezasluzil :cry: !
ja som ti nic nedal tak neplac:D a bonzovat sa nema, silikon bola udrzba - improvizacia
MrGizmof
King
King

A čo s tou reklamáciou? Mobil prišiel a reklamácia je aj tak.. zrušiť?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

filip102 napísal:A čo s tou reklamáciou? Mobil prišiel a reklamácia je aj tak.. zrušiť?
no ja by som to urcite zrusil ked zasielka bola dorucena ony to budu len zbitocne riesit aj tak vyriesia asi tolko ze to bolo dorucene..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

cize ak si necham poslat nieco doporucene a 1. triedou a pride mi to o tazden neskor ako by malo / za co si platim, tak zaver z toho bude, ze balik bol doruceny a ziadne vratenie penazi za tu 1. triedu nebude, spravne?
posta je proste jeden velky bordel
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

Pisali ste tu o vrateny penazi v pripade ze balik bol poslany doporucene ale nebol doruceny.Aku sumu vratia vtom pripade? ja zvyknem balik vzdy poistit ked posielam veci v hodnote <1000 .Zatial sa mi nestalo ze by mi zasielku stratili.
Objednaval som si suciastky z ameriky, balik mi dosiel za 4 DNI( cez FedEx) To ze slovenska posta nedokaze balik niekedy dorucit 1.triedou niekdy ani do 5 dni je dost hamba.
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

myslim ze to bol vianocny darcek .... seci ludia si kupuju(obiednavaju) darceky na poseldnu chvilu aby ich znami ci deti"nevikutali" alebo nenasli ... napr.....treba kupovat skor a skor lepsie ukrit heh.... mozno som velmi konkretizoval ale poznam ten pripad :-)
Napísať odpoveď