Pošta- balík- 1. trieda- 7 DNÍ
Pošta- balík- 1. trieda- 7 DNÍ
Stalo sa tu už niekomu že by balík poslaný 1. triedou prišiel až za 7 dní? Ja som posielal v utorok mobil a dnes ešte neprišiel, budem rád ak príde zajtra... je toto normálne? Nemyslím či je to normálne pre poštu, to je jasné ale či to proste už niekomu tak trvalo...
Keď som posielal ja telefon (na dobierku, prvou triedou) tak tiež nechodil. Na 3. deň šla pani na poštu a telefon tam bol. Proste nedostala ustrižok do schranky (alebo sa stratil).
Odporučam teda, aby prijimateľ šiel na poštu sa informovať. Ak balik neprišiel, tak zober podaci listok a pome na poštu, kde si odosielal reklamovať.
Zasielky prvou triedou maju na doručenie deň odoslania +2 následujúce pracovné dni.
Odporučam teda, aby prijimateľ šiel na poštu sa informovať. Ak balik neprišiel, tak zober podaci listok a pome na poštu, kde si odosielal reklamovať.
Zasielky prvou triedou maju na doručenie deň odoslania +2 následujúce pracovné dni.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hm ja len tolko k tomu ze teraz viacej prepravnych fieriem nestiha otec v jednej robi a teraz par krat som s nim bol a prideme do nejakej firmy a ty sa na nas pozeraju ze co sme to prisieli ze to cakali uz pred dvoma tyzdnami ze nato uz aj zabudli:D tak ako vela je teraz tych zasielok a mozno ked to bolo posielane aj dost daleko tak sa mohlo stat ze niekde ta zasielka postala..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak nieco take posielam, tak urcite doporucene. Moze sa stat, ze ti ten balik na poste niekto ukradol, stalo sa mi uz aj to. Nieco som z netu v lete objednaval, zaplatil, tovar mi poslali prvou triedou a nedosiel. Nastastie mi vratili peniaze. Ich smola, ze to neposielali doporucene.
Iny problem nastal teraz pred Vianocami, okolo Mikulasa som nieco objednaval k Vianociam, zaplatil a cakam na zasielku. Po dvoch tyzdnoch im pisem a volam, ze co sa deje, ze mi nic nedoslo. Dozvedel som sa, ze som treti co sa stazuje, ze mu neprisiel tovar, ze z toho dna ked to posielali este dalsim dvom ludom nic neprislo, takze sa musela stat chyba na poste. Bolo to vsak posielane doporucene, takze pocitam, ze podaju reklamaciou ked uplynie tych 18 dni na ulozenie zasielky a potom mi tovar poslu. Co ma vsak mrzi je, ze to je najdolezitejsi darcek na Vianoce, ktory som chcel. Zial, smola.
Iny problem nastal teraz pred Vianocami, okolo Mikulasa som nieco objednaval k Vianociam, zaplatil a cakam na zasielku. Po dvoch tyzdnoch im pisem a volam, ze co sa deje, ze mi nic nedoslo. Dozvedel som sa, ze som treti co sa stazuje, ze mu neprisiel tovar, ze z toho dna ked to posielali este dalsim dvom ludom nic neprislo, takze sa musela stat chyba na poste. Bolo to vsak posielane doporucene, takze pocitam, ze podaju reklamaciou ked uplynie tych 18 dni na ulozenie zasielky a potom mi tovar poslu. Co ma vsak mrzi je, ze to je najdolezitejsi darcek na Vianoce, ktory som chcel. Zial, smola.
No super, na pošte nič nemali tak som dal reklamáciu... potom som zistil že číslo som zlé nadiktoval - 8,3,2,4: a vyberaj ktoré z nich to je- tak zase tam bežal, zase nič... som myslel že na pošte vedia písať
...
Inak ak to náhodou príde v pondelok- utorok tak mám reklamáciu zrušiť alebo to nechať nech mi príde že nebola vybavená čo by prišlo v každom prípade?
EDIT: Hurááá, už to prišlo
Inak ak to náhodou príde v pondelok- utorok tak mám reklamáciu zrušiť alebo to nechať nech mi príde že nebola vybavená čo by prišlo v každom prípade?
EDIT: Hurááá, už to prišlo
Pisali ste tu o vrateny penazi v pripade ze balik bol poslany doporucene ale nebol doruceny.Aku sumu vratia vtom pripade? ja zvyknem balik vzdy poistit ked posielam veci v hodnote <1000 .Zatial sa mi nestalo ze by mi zasielku stratili.
Objednaval som si suciastky z ameriky, balik mi dosiel za 4 DNI( cez FedEx) To ze slovenska posta nedokaze balik niekedy dorucit 1.triedou niekdy ani do 5 dni je dost hamba.
Objednaval som si suciastky z ameriky, balik mi dosiel za 4 DNI( cez FedEx) To ze slovenska posta nedokaze balik niekedy dorucit 1.triedou niekdy ani do 5 dni je dost hamba.