Ako najlepsie upratat kable v PC
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Taky ako mam ja ? Ak ano tiez ten ventilator nejde nejaky rychlo ani nechladi ale je tichi.Opak napísal:Jancuk áno je to blue strom II..vrtulnik pekné..
/pred chvilou som si spravil ten modry vetrak len na 5V plus som pridal este jeden na 5V ale išli strašne slabo..teploty sa mi zvýšili v rozmedzi 1-2 stupne ale bednu nebolo takmer počuť..ale vratil som to naspať..treba kupiť lepšie a tichšie vetraky
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ten vetrak dole vpredu podla mna nema vplyv na vetranie v skrini, skor recyklacia tepleho vzduchu kedze cerstvy nema odkial brat.. skor ak mozes pripevni ho na predokdeMarkqo napísal:takze ako vidite v prilohe toto je moje new pc(od augusta)kablovacky su tak ako ich daval mechanik co to staval-totizto je to objednany pc. Jedine tie dolne kable som tam dal ja su od 2 neonov, rozmyslam este o jednom neone. Hneva ma ale spodny 8x8 chladic mam ho tam len "tak" lebo ked ho dam tam kde ma byt dost velmi to huci a mam ho napojeny len na 5V lebo na 12V to huci ako vysavacmate nejake navrhy vylepsit hlavne ten chladic? myslim, ze by to pomohlo lebo HD 4850 pecie ako radiator
Pravda, tiez mam tri disky, dvd romka, regulator otacok (cize 4 kable k ventakom + styri teplotne cidla), 5 pridavnych ventilatorov atd. A v takom niecom nikdy nedosiahnes taky poriadok ako ked mas hdd, dvd rom a to je vsetko.adrian42 napísal:ked mas styri sata disky a jeden pata, dvdcko, grafiku s vlastnym napajanim a prepojenie na dva obrovske ventilatory na chladenie diskoveho pola tak nijak kable neupraces, si rad ak dociahnu a aspon trocha sa v nich vyznas. vlastna skusenost
Ked uz som to nacal, nafotil som vam moju bednu
Ale ak ma niedo pocit ze by to upratal lepsie, nech povie kedy ma cas a pridem ponho
Ano, taha zo spodku, ma tam na to normalne otvor
Je to tak podla mna lepsie, ked ma zdroj v podstate samostatny vzduchovy okruh.
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2008, 3:04 )
Tu to mozes pekne vidiet
Viac foto zvnutra tej case mas tu http://www.techpowerup.com/reviews/Cool ... 590/4.html
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2008, 3:04 )
Tu to mozes pekne vidiet
Viac foto zvnutra tej case mas tu http://www.techpowerup.com/reviews/Cool ... 590/4.html