CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Tiez som neni zato aby sa tam pridal de_rats...je to strasna mapa
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

a ku tej rats, mne je to srdečne jedno, k tomu sa nebudem vyjadrovať, pretože zase dostanem k- s textom "choď si hrať d2 so spawnom ty potrat".. Nech sa tam dá aj tak to nikto nebude votovať iba zopár výnimiek.. Podla mňa by tam tá mapa bola dosť zbytočná..
a ešte k mapke awp_gowenna, taktiež zbytočné tá mapa už je nehratelná ak je hráčov 5 on 5... :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Filipito: Postup aviceNa odsudzujem a preverim to.

Mastros: Jedna z tych map tam bola a tak som pridal len ten de_rats.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

dakujem za to preverenie a rats dnes vyskusame :wink:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No Filipito niesom si tým istý.. Možno ju pár ľudí votne, ale asi nie dostatok na to aby sa zvolila..
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

De_rats nemám rád ale čo už , sú ovela lepšie hratelné mapky ,myslím že na servery je málo aim mapiek (čo som videl tak awp je tam dosť ale moc sa nehrajú - nechápem ) tie aim by sa mohli nejaké nahádzať ,, a nedalo by sa nastaviť že jedna mapka môže ísť max po troch iných aspoň ? :roll: už som to na nejakých serveroch videl a fakt dobrá vec aspoň by sa tam furt neopakovalo to isté hráči by skúšali aj iné mapky :)

// aha už vidím že to tu nešlo :?
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

Podla mna by sa mal s vyberom map hojko trochu pohrat a mohol by tam dat asi tak podla mna : 4-5 De_map 2-3 AWP_map 2 aim_map 2 fy_map :) no ne?:) len moj nazor :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Takze vopred sa chcem kazdemu koho som urazil mojim vulgarnym spravanim a mojou "demenciou" ospravedlnit.Tieto protesty ktore boli namna podane prijmam su pravdive.Ale, je vazne odvas hlupe ked davate protest koli tomu ze som chcel zmenit mapu pretoze sa stale hral 2x dookola D2 inferno D2 inferno.Takto sa ine mapy nenaucite hrat.No nak rozhodne (veliky) Hojko co somnou bude.

S pozdravom aviceN.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nedá mi aby som sa k tomuto nevyjadril.

Myslím, že je to na rozhodnutí väčšiny hráčov čo sa bude hrať, keby sa aj hrala 10x d2 (viem, že je to trošku choré, ale je to tak), nemáš právo to ovplyvňovať, iba v tom prípade, že nastane tá situácia kde by bol stav hráčov na servery 2 on 2, prípadne menej, nemá význam hrať takú veľkú mapu, prípadne opačne ak sa hrá malá mapa a na servery to je 6 on 6... Vieš ide tu o ten princíp nemá význam aby bol na servery rockthevote, alebo votovanie mapy, ak si príde admin a zmení takú mapu, aká vyhovuje práve jemu, alebo na ktorú má práve teraz chuť. :wink:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dobre...ja to chapem...dobre zmenil som mapu bez "dovolenia" hracov ktory hrali na servery...Ale ako potom prinutis "hracov" aby sa naucili ine mapy...ked budu vediet hrat (ajked to hraju rekreacne) budu poznat iba D2 a Ferno...aky to ma zmysel...nek sa odpoji a navstivi server na ktorom sa hra cisto D2 alebo cisto Inferno toto je public...mapy by sa mali striedat
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale naco nam dpc su ine mapy?
ved nam staci ze pozname, dust2, dust, inferno, nuke, aztec, train.
a vtedy tam bolo hracov viacej a neboli to len take lamky ako ja :wink:
ked sa nieco podobne bude opakovat tak u mna tento server bude dostavat zakazdym velke + :roll:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

A proste si neda povedat...uz som napisal ze sa hralo zase d2 (inferno D2 inferno D2) a chcel som to zmenit lebo je to uz otrepane iked ste stym nesuhlasili...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kto pozna train? mi povedz ako casto sa hra train? votne sa train a za 5 minut je na serveri o 10 ludi menej lebo sa im nepaci mapa..
imho inferno je detska mapa...napr. cpl mapy ani nepamatam ci vobec boli votnute dakedy.... fire je sice parodia na dust1, ale strike su pekna mapa...nehovoriac o tom ze ma vacsine lig je mill oficialna mapa herna
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

presne...stale sa na serveri hra a stale dokola inferno/d2 obcas nuke to je vsetko...chcelo by to tie cpl mapy mas pravdu nahodou mill je nadherna mapa...urcite by to chcelo ozivit a dat si pauzu od tychto "klasickych" map
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Dnes som si išiel zahrať cca 10,20 a bola mapa de_nuke ale nevidel sa mi jeden hráč m.R.x či jak to bolo tak som sa dal do spectatu a nahral som ho a mal cheaty však posúdte sami :)

//ako sa otvára súbor s príponou .dem? :D
Prílohy
m.R.x.rar
(1.15 MiB) 75 stiahnutí
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Idem to pozrieť :) (Samozrejme aj s WH)

//Demo trošku krátke, ale mal wallhack na 99.5% Totižto stačila mi prvá časť, tá ma presvedčila na 89% a tá druhá na 10.5%, síce to isté by som spravil aj ja, ale 100% vedel kde je, myslím, že mal naňom v kuse crosshair, keď už bol za škatulou.

A ku tým mapám, ano mill je super mapa, v jednom čase sme ju mávali na CW, pretože sa to skoro vôbec nehralo.. Ale ako sa starý klan rozletel, potom v novom sme zostali na d2 + inf, prečo ? Pretože sme už neboli taký zohratý, ako predtým. Hráči čo boli v old clane, hrával som s nimi od začiatku, boli to prvé klany ktoré som mal, zostavy všetko, pozície presne sme o sebe vedeli čo kde a ako... Používali sme skratky proste všetko, napísal som "C" a každý vedel čo sa deje a kde sa to deje... Na inferne, všetko bezproblémov zohratý niekto povedal modrá, prípadne červená a už tam bol celý team, pretože sa tomu dotyčnému verilo, ani raz sa nestalo, že by sa niekto pomýlil, ale potom sme s tým viacerý nadobro skončili rozpadli sme sa a už len tak rekráčne, uvažovali sme v jeden čas či niečo nezrobíme znovu, ale tak neako to nevyšlo, prečo ? Nedostatok času..
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

M@rt1n na *.dem som videl aj prehrávače samostatné ale dá sa to aj tak že si to hodíš medzi dema do cs a potom v cs dáš do konzoly "playdemo *.dem" bez úvodzoviek a za *dáš názov dema :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No trošku to upresním, ak chceš prehrať demo pôjdeš do "cstrike" tam vložíš demo, následne spustíš CS, otvoríš si konzolu a napíšeš "playdemo názovdema", prípadne "viewdemo názovdema", pri viewdemo sa dá demo posúvať... :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

GIGABYTE napísal:Idem to pozrieť :) (Samozrejme aj s WH)

//Demo trošku krátke, ale mal wallhack na 99.5% Totižto stačila mi prvá časť, tá ma presvedčila na 89% a tá druhá na 10.5%, síce to isté by som spravil aj ja, ale 100% vedel kde je, myslím, že mal naňom v kuse crosshair, keď už bol za škatulou.

A ku tým mapám, ano mill je super mapa, v jednom čase sme ju mávali na CW, pretože sa to skoro vôbec nehralo.. Ale ako sa starý klan rozletel, potom v novom sme zostali na d2 + inf, prečo ? Pretože sme už neboli taký zohratý, ako predtým. Hráči čo boli v old clane, hrával som s nimi od začiatku, boli to prvé klany ktoré som mal, zostavy všetko, pozície presne sme o sebe vedeli čo kde a ako... Používali sme skratky proste všetko, napísal som "C" a každý vedel čo sa deje a kde sa to deje... Na inferne, všetko bezproblémov zohratý niekto povedal modrá, prípadne červená a už tam bol celý team, pretože sa tomu dotyčnému verilo, ani raz sa nestalo, že by sa niekto pomýlil, ale potom sme s tým viacerý nadobro skončili rozpadli sme sa a už len tak rekráčne, uvažovali sme v jeden čas či niečo nezrobíme znovu, ale tak neako to nevyšlo, prečo ? Nedostatok času..
modra,cervena,banan,podliezacka,bocny,dom,kino,kniznica,mid,suplik,trikovacka,balkon...a to je len de_inferno :D lolz
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

V cs nam ide nespravne aktualny cas, po thetime stale hlasi o hodinu menej, to len aby niekto nieco nezmeskal ked sa bude na ne spoliehat ;)
Zamknuté