CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

moosha napísal:Ten ATAC je uplne pass dpc. Som dal vcera TA. Zapocitalo mi. Dal som dnes nechtiac jeden TK, uz som mal 3/3, ban. Dneska som len glockom hitol do nohy jedneho na spawne, 3/5 zasa ban. Urobte s tym nieco, nech to banuje, ale pravom :roll: ...
A ake pravo ti dovoluje strielat niekomu do nohy na spawne? Taketo bany su uplne pravom, takze neviem o com :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

Opak napísal:hej je to blbosť lebo chodí tam vela lám,blockeri etc..často sa stane že sa ti postavia do rany a si v <>
ano to je pravda ja by som dal nejaky "inteligentny" pretože fakt vela lam ked strielam mi tam behnu a maš zarobene na ban....:)
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

Tak toto uz sa fakt neda s tou demenciou nekerych ludi tak ideme oproti sebe asi omilom domna streli ja mu to vratim jak normalne a ideme dalej ale on ne on zacne znovu domna sutit a tak sa mi uz stalo dva krat za poslednu pol hodinku!!!!
Inak uz tu bolo viac navrhov na to ze nech date ten plugin ze ked strielate do vlastnych ze to ubere zivot vam.... tak preco tam nedate?:)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Beybo napísal:Tak toto uz sa fakt neda s tou demenciou nekerych ludi tak ideme oproti sebe asi omilom domna streli ja mu to vratim jak normalne a ideme dalej ale on ne on zacne znovu domna sutit a tak sa mi uz stalo dva krat za poslednu pol hodinku!!!!
Inak uz tu bolo viac navrhov na to ze nech date ten plugin ze ked strielate do vlastnych ze to ubere zivot vam.... tak preco tam nedate?:)
Niekto je tu lenivy, ale pssst!

No offense H :wink: !
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Beybo vies ako sa tomu vyhnut? Nevracaj mu to. Skus, zarucene uspejes, uz do teba dalej sutit nebude. Ziadna lenivost to nieje, proste je to blbost robit s tym nieco. Neulahcime si tu hru este viac? Nehodim sem do prilohy aimbota? Mne FF vobec nevadi. Dnes som uhral docela pekne skore na duste2 Becko, kde som dal 8 ci 9 ludi sam (jj machrujem tu :) )a pribehol moj a dal do mna zasobnik, nepomahalo blikanie, pisanie, ani nic. A no a co... vobec mi to nerobi nervy. Kazdy zacinal. Mirror damage este ako tak schvalujem, to dokaze aj plugin ATAC, ktory tam dokonca je, len tato funkcia je vypnuta. Nemam rad taketo zasahy do enginu hry. A uz vela vela krat sa tu hojko vyjadril, ze FF vypnute nebude. Tak to uz nerieste.
Beybo
Medium Star
Medium Star

Ved nebdue vypate ale bude prenesene na toho co strieka :) alebo ked neceet vypat to FF tak nech to ubere HP aj temu co striela aj obeti:)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Beybo napísal:ideme oproti sebe asi omilom domna streli ja mu to vratim jak normalne a ideme dalej ale on ne on zacne znovu domna sutit
Si robis asi srandu, ze ty mu to vratis ako normalne.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

blazer napísal:a pribehol moj a dal do mna zasobnik, nepomahalo blikanie, pisanie, ani nic. A no a co... vobec mi to nerobi nervy.
heh a teba zmohla vianocna atmosfera ? abo si stelesneny jezisko ?.....no mna tiez malokedy v cs nieco naserie ale ked jeden nemenovany hrac v 3. po sebe iducich kolach a este aj na tom istom mieste da domna riadnu davku tak mam dost :D....najkrajsie na tom je ze sa mi ani nezdalo ze by to bol umysel, iba riadny "skill"......BTW: prajem pekne vianoce a vela skillu, nech vam stoji a blazerovi zvlast :wink:
Beybo
Medium Star
Medium Star

Ved hojko ked hras a nekto do teba streli mi chces povedat ze mu to nevratis?:D inak mna v realnom zivote takmer nic nenasere som nieco ako mamvpi*ista! ale v cs-ku sa so svojimi nervami vyburim za vsetko sa tam naserem:D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Beybo: Samozrejme, ze mu to nevratim, pretoze:
1. je to len hra
2. mohol som mu tam vbehnut
3. mohol omylom kliknut
4. som natolko inteligentny, aby som to neoplacal

...a dalsie body snad uz netreba ani pisat..
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

hojko to može byť aj opačne(osobne to nevracam len niekedy, podla nalady ale vačšinou to necham tak):
1.) mohlo to byt naschval umyselne
2.) je to len hra ale niekto moze hrat aj na rank(a je tam dosti takych)
3.) jasne omylom klikol tri krat presne na mna
4.) som na tolko inteligentny ze uznavam zakon: oko za oko zub za zub.

je to len druha stranka pohladu, osobne sa však stotožnujem s tvojim nazorom, maš pravdu ja to tak tiež berem je to len hra... 8)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ale najvacsia prca je, zreferujem, co sa mi stalo nedavne na inferne, ked idem s Deagleom do chodby od plantoviska (neviem, ktore je A a ktore B), som pripraveny tam stretnut soka, zmysly naostrene, pripraveny spravit aj fullout.
Aha, medzi dverami je cosi CIERNE a zrejme to na mna zautoci. Malo to 25 hp. 1 rana, reflexna, nestihol som ani farbu mena (modra - CT, cervena - T) zaregistrovat a Patho je mrtvy.

Ihned som sa mu ospravedlnil. Aj tak mi dal trest za TK, no to som bol uz mrtvy, tak sa trest minul ucinku.

Preto Vas ziadam o nejaku etiketu. Ked sa stane, ze Vas mrdne vlastny, mali ste malo hp a ospravedlni sa Vam do 10 sek. od zaciatku dalsieho kola, odpustte mu, stlacte tu jednotku. Ak neprejavi zaujem napisat aspon tie tri posrane pismenka (sry), potrestajte ho.
Ak ste mali malo hp a vlastny Vas dal HEckom, odpustte mu. Urcite to nebolo umyselne. Stane sa. Nie vzdy sa hod podari.
Ak ste skuseni a nie blbe lamy, vezmete si to k srdcu.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Tu je ďalší s WH, pozeral som to aj cez WH to demo a je vidiet že toho čo bežal na moste vydeľ ale nehal tak, potom jedného sundal a presne vedel kam ide ďalší....
Je to iba na začiatku len som zabudol stopnúť demo :wink:
Prílohy
killer.zip
(1.26 MiB) 76 stiahnutí
Kubo_SvK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kubo_SvK »

a co takto Zombie Mod ?? nemate nekjaky server so ZM ?? alebo by ste nechceli mat ???? :?:
Beybo
Medium Star
Medium Star

a kto to bude platit tie servery?:D chces byt sponzor? nech sa paci daj hojkovi kontakt ;)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Beybo napísal:a kto to bude platit tie servery?:D chces byt sponzor? nech sa paci daj hojkovi kontakt ;)
Ak ma Hojko server doma (co ma), tak tie servery nemusi navyse platit nikto. Samozrejme ako ho z niekym nezdiela, tusim Fabo mi nieco take na stretku spominal, ze si robia navzajom reklamu ci co.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

mastros// Dobre je to pekna teoria..ale ma jeden vazny nedostatok..ak ja dakoho zabijem nechtiac mozem mu pisat aj 20 krat 'sry' ked som zivi on to aj tak vidiet nebude takze sa to minie ucinku...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

moosha napísal:Ak ma Hojko server doma (co ma), tak tie servery nemusi navyse platit nikto. Samozrejme ako ho z niekym nezdiela, tusim Fabo mi nieco take na stretku spominal, ze si robia navzajom reklamu ci co.
Server je v serverovni v Bratislave.

Kubo_SvK: Ziadny mod nebude.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No tak som to myslel, ze je proste tvoj. Ze nemas len hosting niekde. Cize mozne to je, ale nejak to mam uprdele, je mi to viac-menej jedno a je s tym robota.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

filip102 napísal:Tu je ďalší s WH, pozeral som to aj cez WH to demo a je vidiet že toho čo bežal na moste vydeľ ale nehal tak, potom jedného sundal a presne vedel kam ide ďalší....
Je to iba na začiatku len som zabudol stopnúť demo :wink:
Ano, dik za report, chalan ma urcite WH, ono cely exon "klan" su cheateri a deti co to nevedia hrat, presne styl hry, sadnem si za krabicu a mierim na kazdeho cez stenu. Lenze maju dynamicke IPcky. Alebo to je jeden clovek s viac nickmi mozno, ale neda sa ho/ich zabanovat, tak ked ho uvidim na servery, skusim sa mu pohrat s nastavenim cs trosku (lagy mu spravim, nabindujem vsade kill, vypnem mu cross), viac spravit asi nemozem. Hold je to len nonsteam a je to strasne, ze ani na vianoce si nedaju pokoj :/
Zamknuté