Ja osobne si myslim ze je to celkom dobra kapela no na take uvolnenie
THE KILLERS
THE KILLERS
nazdar hudobnici ! poznate kapelku The Killers co nanu vravite? ako na vas posobi ako ju hodnotite !!
taka zvlastna ale da sa pocuvat akurat mam ich novy album
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam oba alba a oba sa mi pacia...takze vrelo odporucam
prvy krat som o nich pocul sami zda na hojku...pesnicka sa mi zapacila a zohnal som si albumy a tie sa mi pacili cele ...a potom sa dostali aj do music boxu a roznych slovenskych hitparad:-) takze ma to dost potesilo
a ets epúodotikam ze pocas pisanie prispevku ich pocuvam...teda v lastne od rana:-)
fú 800-mstý
prvy krat som o nich pocul sami zda na hojku...pesnicka sa mi zapacila a zohnal som si albumy a tie sa mi pacili cele ...a potom sa dostali aj do music boxu a roznych slovenskych hitparad:-) takze ma to dost potesilo
a ets epúodotikam ze pocas pisanie prispevku ich pocuvam...teda v lastne od rana:-)
fú 800-mstý
-
pinacolada
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Martin44
Professional
Strokes, Killers a im podobne su typicke kapely stylu Indie.... Je to podla mna aka taka snaha priblizovat sa ku klasickemu rocku s prvkami moderneho no neviem je to cele akesi zjednodusene a skor pre menej narocneho posluchaca.... Nazval by som to Pseudo rock...Ako pocuvat sa to da ale tieto kapely nedosahuju formatu svetovych skupin.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Prvý album (Hot Fuss) bol fajn, bol trochu dynamickejší a nachádzali sa tam skvelé piesne ako "Mr. Brightside", "Somebody Told Me", "Andy, You're Star" či "Midnight Show"...
Sam's Town bol o niečo pomalší a najprv sa mi príliš nepáčil, no postupom času som mu prišiel na chuť a je u mňa snáď na rovnakej úrovni ako Hot Fuss...
Čo sa piesní týka, tak "Sam's Town", "Bling", "This River Is Wild" či "For Reasons Unknown" boli skvelé songy...
Sawdust zase priniesol výbornú vec "Tranquilize" a bonusovky z ostatných albumov...
Najnovší Day & Age nie je zlý album, ale zaostáva hlavne za prvým počinom...
Celkovo sú však The Killers spolu s The Strokes jedny z najlepších amerických skupín nového tisícročia...
Sam's Town bol o niečo pomalší a najprv sa mi príliš nepáčil, no postupom času som mu prišiel na chuť a je u mňa snáď na rovnakej úrovni ako Hot Fuss...
Čo sa piesní týka, tak "Sam's Town", "Bling", "This River Is Wild" či "For Reasons Unknown" boli skvelé songy...
Sawdust zase priniesol výbornú vec "Tranquilize" a bonusovky z ostatných albumov...
Najnovší Day & Age nie je zlý album, ale zaostáva hlavne za prvým počinom...
Celkovo sú však The Killers spolu s The Strokes jedny z najlepších amerických skupín nového tisícročia...
http://www.last.fm/user/Steju/ hovori za vsetko 
prve 3 albumy mali velmi malo chyb, najnovsi uz ich ma trochu viac ale stale velmi pocuvatelne.
indie ako ma byt, najlepsie skladby priblizne tranquilize, move away, read my mind, ale je ich viac, podla nalady
akurat s novym singlom Human (ktory je inak podla mna najlepsi z noveho albumu) ich zacali hrat aj v nasich radiach, to sa mi trosku nepaci, este sa z toho stane moda omg..
killers na hrad...
k+ zakladatelovi 
prve 3 albumy mali velmi malo chyb, najnovsi uz ich ma trochu viac ale stale velmi pocuvatelne.
indie ako ma byt, najlepsie skladby priblizne tranquilize, move away, read my mind, ale je ich viac, podla nalady
akurat s novym singlom Human (ktory je inak podla mna najlepsi z noveho albumu) ich zacali hrat aj v nasich radiach, to sa mi trosku nepaci, este sa z toho stane moda omg..
killers na hrad...
-
tomasito13
Star