THE KILLERS

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Poznate ich, poculi ste ich ?

ano. je to super kapelka
23
72%
nie
2
6%
ano, ale nie je to moj styl
7
22%

Celkom hlasov: 32

jojcek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

THE KILLERS

Príspevok od používateľa jojcek »

nazdar hudobnici ! poznate kapelku The Killers co nanu vravite? ako na vas posobi ako ju hodnotite !!
Ja osobne si myslim ze je to celkom dobra kapela no na take uvolnenie :? taka zvlastna ale da sa pocuvat akurat mam ich novy album
Prílohy
KILLERS_DESERT.jpg
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

mam oba alba a oba sa mi pacia...takze vrelo odporucam
prvy krat som o nich pocul sami zda na hojku...pesnicka sa mi zapacila a zohnal som si albumy a tie sa mi pacili cele ...a potom sa dostali aj do music boxu a roznych slovenskych hitparad:-) takze ma to dost potesilo
a ets epúodotikam ze pocas pisanie prispevku ich pocuvam...teda v lastne od rana:-)

fú 800-mstý :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Songy Somebody Told Me a When You Were Young su fakt fajn. Az na to ze spevak kapely je taky namysleny magor :) povedal ze ich novy album je lepsi ako setky albumy Beatles :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mal som stary album a bola to vazne bomba.potom sa mi to opocuvalo ale ked to niekto pusti na chate abo v podniku tak nie som proti :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Počul som, no akosi ma nezaujali; tých pár hitov, čo behalo po MTV 2 ma nechytilo (zato ostatok sveta áno, keď sa dostali do našich komerčných rádií).

Radšej mám The Strokes :wink:
Obrázok
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Strokes, Killers a im podobne su typicke kapely stylu Indie.... Je to podla mna aka taka snaha priblizovat sa ku klasickemu rocku s prvkami moderneho no neviem je to cele akesi zjednodusene a skor pre menej narocneho posluchaca.... Nazval by som to Pseudo rock...Ako pocuvat sa to da ale tieto kapely nedosahuju formatu svetovych skupin.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Prvý album (Hot Fuss) bol fajn, bol trochu dynamickejší a nachádzali sa tam skvelé piesne ako "Mr. Brightside", "Somebody Told Me", "Andy, You're Star" či "Midnight Show"...
Sam's Town bol o niečo pomalší a najprv sa mi príliš nepáčil, no postupom času som mu prišiel na chuť a je u mňa snáď na rovnakej úrovni ako Hot Fuss...
Čo sa piesní týka, tak "Sam's Town", "Bling", "This River Is Wild" či "For Reasons Unknown" boli skvelé songy...
Sawdust zase priniesol výbornú vec "Tranquilize" a bonusovky z ostatných albumov...
Najnovší Day & Age nie je zlý album, ale zaostáva hlavne za prvým počinom...

Celkovo sú však The Killers spolu s The Strokes jedny z najlepších amerických skupín nového tisícročia...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

http://www.last.fm/user/Steju/ hovori za vsetko ;)

prve 3 albumy mali velmi malo chyb, najnovsi uz ich ma trochu viac ale stale velmi pocuvatelne.
indie ako ma byt, najlepsie skladby priblizne tranquilize, move away, read my mind, ale je ich viac, podla nalady :)
akurat s novym singlom Human (ktory je inak podla mna najlepsi z noveho albumu) ich zacali hrat aj v nasich radiach, to sa mi trosku nepaci, este sa z toho stane moda omg..

killers na hrad... :) k+ zakladatelovi :)
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Jednoznacne vyborna kapela, v ich albumoch nenajdem pesnicku ktora by sa mi nepacila, vsetky su pekne melodicke, spev dobry a vsetko, velmi podobny strokes obidva mam velmi rad ako povedal martin44 je to zjednoduseny moderny rock ale niekedy sa lepsie pocuva nieco jednuduchsie ako technicke veci
Napísať odpoveď