Hiiiiiiii, ospravedlnujem sa vam vsetkym, sekol som sa tak v jednom slove, vyspal som sa na to a az teraz mi tuklo. Kuuur.a jak sa hambim, tak na zaciatok po vcerajsom zaregistrovani na tomto fore som sa skvele zapisal.
Ma to byt: Radsej lutuj (a nie riskuj) to co si spravil ako to, co si nespravil.
Strejdo napísal:To uz nieee. Ved predsa nemozes lutovat nieco , co si neurobil. Tak radsej budem lutovat nieco, co som urobil a nevyslo to, ale pokusil som sa o to.
kolko krat si si v zivote povedal "...ale stalo to za to !!!" ?
Ked chces skusit nieco nove tak musis prekusnut aj nieco so sa ti nezda ze bude dobre .... no davaj vediet ako to dopadlo .... ale isto si myslim ze to nebolo najhorsie a ak sa stretnete viackrat tak to bude lepsie a lepsie ...
No celkom to slo, ako napisali Flinstone a Beybo alkohol zblizuje, aj ked neviem ci bolo zrovna idealne sa sprasit hned prvykrat, hadam ma este niekedy zoberu
Oni nemysleli aby si sa spil do nemoty, ale decentne = das si par drinkov do nalady a budes menej stresovat, uvolnis sa... teda ked si hovoril ze neoplyvas sebavedomim, mozno ti to pomoze...