Na aky film?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eagle_owl
Amateur
Amateur

Na aky film?

Príspevok od používateľa eagle_owl »

Nazdarek, mam na vas, teda hlavne na zeny jednu otazku. Pozval som dievca do kina, no zatial si este vyberam film. Este som s dievcatom v kine nebol, tak sa vas chcem pekne opytat, nevedeli by ste mi poradit, na aky film mam ist, popripade o co vsetko sa mam snazit? Viem iste, ze by prijala aj drzanie za rucicky a pod. Len neviem ako to mam praktikovat, tak by som bol moc rad keby ste mi pomohli :) . Bol by som rad keby to mohlo byt nieco, pricom sa obaja budeme citit prijemne a samozrejme pritom bude taka laskyplna nalada.
Beybo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Beybo »

bcbc
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla mna si moc dobre nespravil, pretoze nemas vybraty ani film, kto vie co sa bude vysielat (ak nie si z BA kde sa v multikinach vysiela kadeco) a ci to bude vhodne a navyse v kine sa nemozete porozpravat. Takze predtym alebo potom este nejaka vecera alebo co...

Vyber asi nieco romanticke alebo komediu, pretoze pochybujem, ze nejaky akcny film so Segalom by ju zaujimal. Mozno taky Madagascar 2, ten by mohli este teraz vysielat.
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

hghgf
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Ak ma hlavu v poriadku tak si mal skusit divadlo... to zabera viac
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

chlapce najprv by si mal napisat skade si a v ktory den si ju pozval.. podla toho treba pozriet co sa vtedy hra a s toho vybrat.. no a ako tu uz bolo spominane.. nestaci len kino.. lebo sa tam nemozte porozpravat.. po kine chodte niekde na veceru.. alebo ked uz nemas tolko penazi tak len tak na kofolku si niekam do slusnejsieho baru sadnut :) a samozrejme ju potom odprevadit domov :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to je uplne jedno aky film vyberes :-) ked uvidis ze ju nebavi, tak pojdete na kafe :-) ...
eagle_owl
Amateur
Amateur

Re: Na aky film?

Mame 17, byvame v Bratislave, v centre, takze dobra volba by mohol byt Aupark :). No jasne, uvazoval som nad tym, ze by som ju vzal po kine na nejake fajn veceru a potom domov :D

Inak dakujem za tipy :)
Ciro
Novice
Novice

.

Príspevok od používateľa Ciro »

Je jedno koľko má človek rokov, je jedno aký film. Není jedno ako sa budete správať a ako budete konať. Choďte spolu len tak vonku, rozprávajte sa , buďte k sebe otvorení. To je to, čo vás potom posúva ďalej. Nie film, nie peniaze... Vy, len a len VY.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V 17-tich na veceru, co ja viem, takejto kategorii na skor hodi McDonald, KFC, nejaka pizzeria...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

hojko na jednej strane mas pravdu a podla opisu jeho problemu s tebou suhlasim, ale v ziadnom pripade by som neodsudzoval veceru kvoli takemu veku...ja tvrdim, ze ked ma niekto na veceru (napad, prevedenie, vyber miesta,...) vlohy, tak je schopny pripravit peknu veceru
skor sa mi vynara otazka, ci to dotycna oceni, pretoze ako som mal moznost aj sam zistit, su aj take typy, kt. ked kupis kvet spytaju sa ta naco si ho kupoval, ved aj tak uschne :?
eagle_owl
Amateur
Amateur

Aiden napísal:hojko na jednej strane mas pravdu a podla opisu jeho problemu s tebou suhlasim, ale v ziadnom pripade by som neodsudzoval veceru kvoli takemu veku...ja tvrdim, ze ked ma niekto na veceru (napad, prevedenie, vyber miesta,...) vlohy, tak je schopny pripravit peknu veceru
skor sa mi vynara otazka, ci to dotycna oceni, pretoze ako som mal moznost aj sam zistit, su aj take typy, kt. ked kupis kvet spytaju sa ta naco si ho kupoval, ved aj tak uschne :?
Ano, mas pravdu, no bohuzial som este nemal moznost zistit, ci je taky suchy typ, ako vravis. Zatial sa mi zda celkom stastna z takychto veci. Ta vecera, to by som rad zrealizoval v nejakej pizzerke, dajme tomu po tom kine. A ako to mam spravit s tym chytanim za ruku? Viem, ze odomna nieco takeho ocakava, uz mi to davala aj najavo, ale stale neviem ako to spravim. Ci behom filmu sa na seba len tak kukneme a chytime sa? Alebo pri nejakej scenke s laskou? Vobec neviem, kedy sa to hodi.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

naco to komplikujes?...nejdes ju poziadat o ruku...viem, ze sa ti to zda ako velky krok, ale je to nieco, co ti za par dni zovsednie...privela rozmyslas...chyt ju za ruku jednoducho ked pojdete vedla seba po ulici...zamysli sa, ci sa necitis ako blbec, ked idete niekam spolu a nemate nejaky kontakt...mne osobne to velmi vadilo a to vzdy urychlilo tento krok :)
eagle_owl
Amateur
Amateur

Aiden napísal:naco to komplikujes?...nejdes ju poziadat o ruku...viem, ze sa ti to zda ako velky krok, ale je to nieco, co ti za par dni zovsednie...privela rozmyslas...chyt ju za ruku jednoducho ked pojdete vedla seba po ulici...zamysli sa, ci sa necitis ako blbec, ked idete niekam spolu a nemate nejaky kontakt...mne osobne to velmi vadilo a to vzdy urychlilo tento krok :)
Jasne jasne, netreba komplikovat. Dakujem ti za radu :)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Mas snou uz nieco viac alebo sa natom este len pracuje ? A ohladom tych ruk , ja pouzivam metodu neni ti zima na rucky ? :) A ist niekam na kofolku sadut popripade ked bude hladna zajest nieco z mekacu
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Ja osobne nepreferujem ist na prvych randes(mnozne cislo??) do kina pretoze neviem ci na jednotlive sceny zareaguje tak ako ja (predsa len ked vies,ze ste to pochopili tak isto je to vacsi pocit spriaznenosti) a nemozte sa rozpravat-velka nevyhoda....takze ked uz do kina tak predtym zajst na kavu alebo tak kde mozte aspon trocha pokecat....
eagle_owl
Amateur
Amateur

Haslerka napísal:Ja osobne nepreferujem ist na prvych randes(mnozne cislo??) do kina pretoze neviem ci na jednotlive sceny zareaguje tak ako ja (predsa len ked vies,ze ste to pochopili tak isto je to vacsi pocit spriaznenosti) a nemozte sa rozpravat-velka nevyhoda....takze ked uz do kina tak predtym zajst na kavu alebo tak kde mozte aspon trocha pokecat....
Ahoj, presne takto si to predstavujem aj ja, tak som sa s nou dohodol, ze pred a po kine spolu stravime cely den. Este ma aj pozvala, ci k nej po veceri nepojdem domov :D . Inak co sa tyka predchadzajucej reakcie, rad by som nato odpovedal, ze za ruky sme sa uz drzali. Bolo to hned v prvom rande :), lebo sa uz dlhsiu dobu pozname cez skolu, a tak sme sa na seba pokukavali cez prestavky a ja som sa ju odhodlal opytat na to, ci by so mnou nesla na to rande a ona suhlasila.
Calvin SFX napísal:Mas snou uz nieco viac alebo sa natom este len pracuje ? A ohladom tych ruk , ja pouzivam metodu neni ti zima na rucky ? :) A ist niekam na kofolku sadut popripade ked bude hladna zajest nieco z mekacu
To s tou metodou "je ti zima na rucicky?" urcite skusim, diki!!! :)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

podla toho co si stihol povedat o tej babe mam pocit ze je dost akcny typ a ak skusis fintu "nie je ti zima na rucky" tak o tom povie vsetkym svojim kamaratkam a bude sa ti smiat ze si bol strasne bojazlivy :D ale mozno ju odhadujem zle a je romantickejsia ako sa zda, ale kazdopadne ako ti uz poradili, nic nepokazis ked pojdete spolu po ulici a vase ruky budu velmi blizko ze ju za tu ruku chytis. ma to byt rande nie? tak so vsetkym... a v kine by to uz mohlo prerast do toho ze ju po tej ruke budes hladkat, mozno aj niekde inde a myslim ze nebude vobec odveci ked sa k nej zrazu naklonis a das jej pusu.... a podla reakcie vytusis ci sa jej to bude pacit alebo nie. a ak sa nemylim tak to bude riadny francuzak :D pozri uvedom si ze keby si sa jej nepacil tak s tebou nikam nejde! mas napoly vyhrate len to musis dohrat dokonca

a este mi napadla ina metoda... najdi si na icq jej najlepsiu kamaratku a skus zistit co ONA (ta co ju beries na rande) ocakava od toho kina ;) napadlo ti aj taka crazy moznost ze sa s tebou chce vyspat? mas kondomy? ;-)
eagle_owl
Amateur
Amateur

Loomy napísal:podla toho co si stihol povedat o tej babe mam pocit ze je dost akcny typ a ak skusis fintu "nie je ti zima na rucky" tak o tom povie vsetkym svojim kamaratkam a bude sa ti smiat ze si bol strasne bojazlivy :D ale mozno ju odhadujem zle a je romantickejsia ako sa zda, ale kazdopadne ako ti uz poradili, nic nepokazis ked pojdete spolu po ulici a vase ruky budu velmi blizko ze ju za tu ruku chytis. ma to byt rande nie? tak so vsetkym... a v kine by to uz mohlo prerast do toho ze ju po tej ruke budes hladkat, mozno aj niekde inde a myslim ze nebude vobec odveci ked sa k nej zrazu naklonis a das jej pusu.... a podla reakcie vytusis ci sa jej to bude pacit alebo nie. a ak sa nemylim tak to bude riadny francuzak :D pozri uvedom si ze keby si sa jej nepacil tak s tebou nikam nejde! mas napoly vyhrate len to musis dohrat dokonca

a este mi napadla ina metoda... najdi si na icq jej najlepsiu kamaratku a skus zistit co ONA (ta co ju beries na rande) ocakava od toho kina ;) napadlo ti aj taka crazy moznost ze sa s tebou chce vyspat? mas kondomy? ;-)
Spravne si uhadol, je to akcny typ :) ... ale fakt si myslis, ze by to zeny vykecavali kamaratkam? :D
To s tou najlepsou kamaratkou si vystihol skvelo, urcite sa jej skusim opytat!
No ved o to mi hlavne ide :) - aby to drzanie sa prerastlo v hladkanie a nasledne nato pusa - a ci uz by malo nastat "to", o com si hovoril, to uz necham na nahode :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

ja si myslim ze co sa tyka tych ruk tak ti to pride samemu ze kedy je ten pravy okamih :wink: a v kine ked ju ces chytit za ruku tak napr. ked ju bude mat na opirke tak jej svoju ruku jednoducho polozis na ruku a ono sa to potom uz niak zrobi :D
Napísať odpoveď