Na aky film?
Na aky film?
Nazdarek, mam na vas, teda hlavne na zeny jednu otazku. Pozval som dievca do kina, no zatial si este vyberam film. Este som s dievcatom v kine nebol, tak sa vas chcem pekne opytat, nevedeli by ste mi poradit, na aky film mam ist, popripade o co vsetko sa mam snazit? Viem iste, ze by prijala aj drzanie za rucicky a pod. Len neviem ako to mam praktikovat, tak by som bol moc rad keby ste mi pomohli
. Bol by som rad keby to mohlo byt nieco, pricom sa obaja budeme citit prijemne a samozrejme pritom bude taka laskyplna nalada.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna si moc dobre nespravil, pretoze nemas vybraty ani film, kto vie co sa bude vysielat (ak nie si z BA kde sa v multikinach vysiela kadeco) a ci to bude vhodne a navyse v kine sa nemozete porozpravat. Takze predtym alebo potom este nejaka vecera alebo co...
Vyber asi nieco romanticke alebo komediu, pretoze pochybujem, ze nejaky akcny film so Segalom by ju zaujimal. Mozno taky Madagascar 2, ten by mohli este teraz vysielat.
Vyber asi nieco romanticke alebo komediu, pretoze pochybujem, ze nejaky akcny film so Segalom by ju zaujimal. Mozno taky Madagascar 2, ten by mohli este teraz vysielat.
chlapce najprv by si mal napisat skade si a v ktory den si ju pozval.. podla toho treba pozriet co sa vtedy hra a s toho vybrat.. no a ako tu uz bolo spominane.. nestaci len kino.. lebo sa tam nemozte porozpravat.. po kine chodte niekde na veceru.. alebo ked uz nemas tolko penazi tak len tak na kofolku si niekam do slusnejsieho baru sadnut
a samozrejme ju potom odprevadit domov 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: Na aky film?
Mame 17, byvame v Bratislave, v centre, takze dobra volba by mohol byt Aupark
. No jasne, uvazoval som nad tym, ze by som ju vzal po kine na nejake fajn veceru a potom domov 
Inak dakujem za tipy
Inak dakujem za tipy
.
Je jedno koľko má človek rokov, je jedno aký film. Není jedno ako sa budete správať a ako budete konať. Choďte spolu len tak vonku, rozprávajte sa , buďte k sebe otvorení. To je to, čo vás potom posúva ďalej. Nie film, nie peniaze... Vy, len a len VY.
hojko na jednej strane mas pravdu a podla opisu jeho problemu s tebou suhlasim, ale v ziadnom pripade by som neodsudzoval veceru kvoli takemu veku...ja tvrdim, ze ked ma niekto na veceru (napad, prevedenie, vyber miesta,...) vlohy, tak je schopny pripravit peknu veceru
skor sa mi vynara otazka, ci to dotycna oceni, pretoze ako som mal moznost aj sam zistit, su aj take typy, kt. ked kupis kvet spytaju sa ta naco si ho kupoval, ved aj tak uschne
skor sa mi vynara otazka, ci to dotycna oceni, pretoze ako som mal moznost aj sam zistit, su aj take typy, kt. ked kupis kvet spytaju sa ta naco si ho kupoval, ved aj tak uschne
Ano, mas pravdu, no bohuzial som este nemal moznost zistit, ci je taky suchy typ, ako vravis. Zatial sa mi zda celkom stastna z takychto veci. Ta vecera, to by som rad zrealizoval v nejakej pizzerke, dajme tomu po tom kine. A ako to mam spravit s tym chytanim za ruku? Viem, ze odomna nieco takeho ocakava, uz mi to davala aj najavo, ale stale neviem ako to spravim. Ci behom filmu sa na seba len tak kukneme a chytime sa? Alebo pri nejakej scenke s laskou? Vobec neviem, kedy sa to hodi.Aiden napísal:hojko na jednej strane mas pravdu a podla opisu jeho problemu s tebou suhlasim, ale v ziadnom pripade by som neodsudzoval veceru kvoli takemu veku...ja tvrdim, ze ked ma niekto na veceru (napad, prevedenie, vyber miesta,...) vlohy, tak je schopny pripravit peknu veceru
naco to komplikujes?...nejdes ju poziadat o ruku...viem, ze sa ti to zda ako velky krok, ale je to nieco, co ti za par dni zovsednie...privela rozmyslas...chyt ju za ruku jednoducho ked pojdete vedla seba po ulici...zamysli sa, ci sa necitis ako blbec, ked idete niekam spolu a nemate nejaky kontakt...mne osobne to velmi vadilo a to vzdy urychlilo tento krok 
Jasne jasne, netreba komplikovat. Dakujem ti za raduAiden napísal:naco to komplikujes?...nejdes ju poziadat o ruku...viem, ze sa ti to zda ako velky krok, ale je to nieco, co ti za par dni zovsednie...privela rozmyslas...chyt ju za ruku jednoducho ked pojdete vedla seba po ulici...zamysli sa, ci sa necitis ako blbec, ked idete niekam spolu a nemate nejaky kontakt...mne osobne to velmi vadilo a to vzdy urychlilo tento krok
-
The Calvin
Star
Ja osobne nepreferujem ist na prvych randes(mnozne cislo??) do kina pretoze neviem ci na jednotlive sceny zareaguje tak ako ja (predsa len ked vies,ze ste to pochopili tak isto je to vacsi pocit spriaznenosti) a nemozte sa rozpravat-velka nevyhoda....takze ked uz do kina tak predtym zajst na kavu alebo tak kde mozte aspon trocha pokecat....
Ahoj, presne takto si to predstavujem aj ja, tak som sa s nou dohodol, ze pred a po kine spolu stravime cely den. Este ma aj pozvala, ci k nej po veceri nepojdem domovHaslerka napísal:Ja osobne nepreferujem ist na prvych randes(mnozne cislo??) do kina pretoze neviem ci na jednotlive sceny zareaguje tak ako ja (predsa len ked vies,ze ste to pochopili tak isto je to vacsi pocit spriaznenosti) a nemozte sa rozpravat-velka nevyhoda....takze ked uz do kina tak predtym zajst na kavu alebo tak kde mozte aspon trocha pokecat....
To s tou metodou "je ti zima na rucicky?" urcite skusim, diki!!!Calvin SFX napísal:Mas snou uz nieco viac alebo sa natom este len pracuje ? A ohladom tych ruk , ja pouzivam metodu neni ti zima na rucky ?A ist niekam na kofolku sadut popripade ked bude hladna zajest nieco z mekacu
podla toho co si stihol povedat o tej babe mam pocit ze je dost akcny typ a ak skusis fintu "nie je ti zima na rucky" tak o tom povie vsetkym svojim kamaratkam a bude sa ti smiat ze si bol strasne bojazlivy
ale mozno ju odhadujem zle a je romantickejsia ako sa zda, ale kazdopadne ako ti uz poradili, nic nepokazis ked pojdete spolu po ulici a vase ruky budu velmi blizko ze ju za tu ruku chytis. ma to byt rande nie? tak so vsetkym... a v kine by to uz mohlo prerast do toho ze ju po tej ruke budes hladkat, mozno aj niekde inde a myslim ze nebude vobec odveci ked sa k nej zrazu naklonis a das jej pusu.... a podla reakcie vytusis ci sa jej to bude pacit alebo nie. a ak sa nemylim tak to bude riadny francuzak
pozri uvedom si ze keby si sa jej nepacil tak s tebou nikam nejde! mas napoly vyhrate len to musis dohrat dokonca
a este mi napadla ina metoda... najdi si na icq jej najlepsiu kamaratku a skus zistit co ONA (ta co ju beries na rande) ocakava od toho kina
napadlo ti aj taka crazy moznost ze sa s tebou chce vyspat? mas kondomy? 
a este mi napadla ina metoda... najdi si na icq jej najlepsiu kamaratku a skus zistit co ONA (ta co ju beries na rande) ocakava od toho kina
Spravne si uhadol, je to akcny typLoomy napísal:podla toho co si stihol povedat o tej babe mam pocit ze je dost akcny typ a ak skusis fintu "nie je ti zima na rucky" tak o tom povie vsetkym svojim kamaratkam a bude sa ti smiat ze si bol strasne bojazlivyale mozno ju odhadujem zle a je romantickejsia ako sa zda, ale kazdopadne ako ti uz poradili, nic nepokazis ked pojdete spolu po ulici a vase ruky budu velmi blizko ze ju za tu ruku chytis. ma to byt rande nie? tak so vsetkym... a v kine by to uz mohlo prerast do toho ze ju po tej ruke budes hladkat, mozno aj niekde inde a myslim ze nebude vobec odveci ked sa k nej zrazu naklonis a das jej pusu.... a podla reakcie vytusis ci sa jej to bude pacit alebo nie. a ak sa nemylim tak to bude riadny francuzak
pozri uvedom si ze keby si sa jej nepacil tak s tebou nikam nejde! mas napoly vyhrate len to musis dohrat dokonca
a este mi napadla ina metoda... najdi si na icq jej najlepsiu kamaratku a skus zistit co ONA (ta co ju beries na rande) ocakava od toho kinanapadlo ti aj taka crazy moznost ze sa s tebou chce vyspat? mas kondomy?
To s tou najlepsou kamaratkou si vystihol skvelo, urcite sa jej skusim opytat!
No ved o to mi hlavne ide