Satelit - Karta Skylink

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Satelit - Karta Skylink

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Takže, kúpil som satelit, prímač Openbox, všetko bežalo až do dnes, približne pred 5 minútami mi naskočilo "kódovaný kanál" doteraz tam nebola vložená žiadna karta. No tak som ju tam vložil a pri každom nájdenom satelite, mám každý program kódovaný a nechce to ísť.. Viete čo stým ? Btw a ak tam budem chcieť nahadzovať tie kódy, potrebujem ku tomu neaká kábel ktorým pripojím prímač k pc, alebo sa to dá naťukať niekde v nastaveniach ? Ďakujem :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

neviem ako pri openboxoch ale na dreamoch je to klasicky na lan.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No dobre to je teraz jedno.. Ale ako to spojazdniť, vložil som tam kartu a vraveli mi v predajni, že by to malo bežať, ale nejde mi tam žiadny program všetko je kódované a neviem čo ďalej.. :(

//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2008, 21:04 )
No tak zistil som, že som mal tú kartu naopak :oops: už mi ju aj zobrazilo v menu.. Ale programy stále nebežia, pri karte bolo priložené, a je to aj tu, že by tie programy vlastne mali ísť na 19,2 aj 23,5.. Pri 23,5 nemám žiadny signál, ale pri 19.2 je to 87% takže by to malo bežať, ale stále to ukazuje "kódovaný kanál". A počul som, že sa dá aj niekde v menu zapísať ten kód s ktorým to bude "zadara".. No to ma bude zaujímať ako druhé, teraz potrebujem hlavne spojazdniť aby tam išli tie programy čo majú, zatial idú iba tie čo sú free... Ďakujem :) btw práve som prišiel nato, že ak dám na tej 19,2 tak aj pri free kanály mi napíše "služba nebeží" :?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Skylink karta chyta kanaly zo satelitu ASTRA 3 - 23.5 vychodne.

1) vloz kartu (samozrejme spravne :) ) a nechaj si zapnuty nejaky program, z balicku Skylink - aktivacia karty moze trvat aj niekolko minut. Do pol hodinky sa to snad rozbehne kazdemu.

2) Skylink sa zvycajne rozbehne len v prijimacoch s original CW, avsak Openboxy s tymto problem nemavali. V kazdom pripade, ked nezaberie prvy bod, aktivuj si kartu v inom satelitnom prijimaci, s licencovanym cryptoworksom. Ak nemas tu moznost, obrat sa so ziadnostou na predajnu - aspon u nas nasim zakaznikom s tym problem nerobime.

Mat orig. skylink a skusat kody na prekodovanie kanalov v nom obsiahnutych, je ako kradnut si vlastne auto...
pablo240
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pablo240 »

vidím že máme rovnaký problém , mi máme sice OPTIBOX,,,,,,
vcera z nicoho nic cierna obrazovka a idu nám dva nekodovane kanály, :roll: :evil:
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Podla toho co tu citam tak ste pravdepodobne sledovali DigiTV, nie SK kanaly na 23,5... Menili kluce, nove su uz k dispozicii, staci ich "zadat" do prijimaca :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Presne tak :wink: Takže pohýbal som s parabolou a na Astre 23,5 mám 87% už, takže čo ďalej ? Kartu mám vloženú čipom dole, na ASTRE 23,5 mi to vypisuje "služba nebeží" mám len čakať kým sa aktivuj karta ? Alebo čo s tým ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

no v prvom rade si v menu nastav citacku na CRYPTOWORKS :)
janka87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janka87 »

openbox kody najdes na openboxforum.cz...................zaregistrovat................keys kody!
Kefas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Kefas »

na tom fore, co je napisane nadomnou, nenajdes len kody... pekne sa tam zaregistruj, otvor si sekciu openbox (svoj model) a tam mas vsetko od pociatocnej instalacie, az po prepojenie s PC...
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Tu kartu si musis aktivovat cez net http://registracia.skylink.sk/
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa: