Satelit - Karta Skylink
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Satelit - Karta Skylink
Takže, kúpil som satelit, prímač Openbox, všetko bežalo až do dnes, približne pred 5 minútami mi naskočilo "kódovaný kanál" doteraz tam nebola vložená žiadna karta. No tak som ju tam vložil a pri každom nájdenom satelite, mám každý program kódovaný a nechce to ísť.. Viete čo stým ? Btw a ak tam budem chcieť nahadzovať tie kódy, potrebujem ku tomu neaká kábel ktorým pripojím prímač k pc, alebo sa to dá naťukať niekde v nastaveniach ? Ďakujem 
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
No dobre to je teraz jedno.. Ale ako to spojazdniť, vložil som tam kartu a vraveli mi v predajni, že by to malo bežať, ale nejde mi tam žiadny program všetko je kódované a neviem čo ďalej..
//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2008, 21:04 )
No tak zistil som, že som mal tú kartu naopak
už mi ju aj zobrazilo v menu.. Ale programy stále nebežia, pri karte bolo priložené, a je to aj tu, že by tie programy vlastne mali ísť na 19,2 aj 23,5.. Pri 23,5 nemám žiadny signál, ale pri 19.2 je to 87% takže by to malo bežať, ale stále to ukazuje "kódovaný kanál". A počul som, že sa dá aj niekde v menu zapísať ten kód s ktorým to bude "zadara".. No to ma bude zaujímať ako druhé, teraz potrebujem hlavne spojazdniť aby tam išli tie programy čo majú, zatial idú iba tie čo sú free... Ďakujem
btw práve som prišiel nato, že ak dám na tej 19,2 tak aj pri free kanály mi napíše "služba nebeží" 
//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2008, 21:04 )
No tak zistil som, že som mal tú kartu naopak
Skylink karta chyta kanaly zo satelitu ASTRA 3 - 23.5 vychodne.
1) vloz kartu (samozrejme spravne
) a nechaj si zapnuty nejaky program, z balicku Skylink - aktivacia karty moze trvat aj niekolko minut. Do pol hodinky sa to snad rozbehne kazdemu.
2) Skylink sa zvycajne rozbehne len v prijimacoch s original CW, avsak Openboxy s tymto problem nemavali. V kazdom pripade, ked nezaberie prvy bod, aktivuj si kartu v inom satelitnom prijimaci, s licencovanym cryptoworksom. Ak nemas tu moznost, obrat sa so ziadnostou na predajnu - aspon u nas nasim zakaznikom s tym problem nerobime.
Mat orig. skylink a skusat kody na prekodovanie kanalov v nom obsiahnutych, je ako kradnut si vlastne auto...
1) vloz kartu (samozrejme spravne
2) Skylink sa zvycajne rozbehne len v prijimacoch s original CW, avsak Openboxy s tymto problem nemavali. V kazdom pripade, ked nezaberie prvy bod, aktivuj si kartu v inom satelitnom prijimaci, s licencovanym cryptoworksom. Ak nemas tu moznost, obrat sa so ziadnostou na predajnu - aspon u nas nasim zakaznikom s tym problem nerobime.
Mat orig. skylink a skusat kody na prekodovanie kanalov v nom obsiahnutych, je ako kradnut si vlastne auto...
Tu kartu si musis aktivovat cez net http://registracia.skylink.sk/