Steam - chyba pri hrach postavenych na HL2 engine

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Steam - chyba pri hrach postavenych na HL2 engine

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

No mam taky problem... kupil som si original Steam už davnejšie... mal som tam nejake zakladne hry a teraz som si dokupil dalšie ako CS:Source, DoD:Source, HL2:DM... a tu je ten problem... tieto hry mi vôbec nejdu spustiť... ked ich otvorim a naskoči obrazovka Loading, pochvili sa okno zavrie a vyskoči chyba s platformou, po odkliknuti vyskoči dalšia chyba v inštrukciach alebo čo... foto je v prilohe. Spominane hry som skušal viackrat preinštalovať... Dokonca som ich skušal spustiť na inom PC, ktory je vykonnejši ako ten môj... (neviem či je potrebny popis). Osobne si myslim, že chyba je inde, pretože som davnejšie hraval nejake hry postavene na engine HL2 a taktiež aj HL2:DM a všetko šlo v pohode... Teraz to mam kupene original cez Steam a nejde to vôbec, neviete niekto nahodou kde môže byť problem? Dakujem.

//Dokonca momentalne hrajem na PC hru Portal a hru Left 4 Dead a všetko ide v pohode... samozrejme to nie su originalky... už nechcem riskovať, že mi to za prachy nepôjde vôbec :roll:
Prílohy
1.jpg
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

nemas nahodou v steame zapnutu cestinu? skus zmazat clientregistry.blob alebo daj Verify integrity of game cache
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

nj, presne, je tam čeština... to spôsobuje toto? A kde zmažem ten cache... nejak to nemôžem najsť.

//jop už som to našiel...
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Nemozes mat cestinu. Daj si eng.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

mne hry nesli kvoli cestine tak to hadam bude tym, potom napis ci uz ide
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Vyskušal som tie tvoje rady Toy... a.... ja len, že super :D Už to ide aj pri češtine... sice neviem čo pomohlo(lebo som zmazal ten subor a taktiež som overil integritu), ale už to ide aj ked mam nastavenu češtinu... po zmazani toho suboru a tom verifikovani som vypol a zapol steam... strašne dlho ho updatovalo... jazyk som nemenil, ale už všetko ide :)
SoRe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SoRe »

Diki Tento problem som mal aj ja som potom reinstaloval STEAM ale ked my to ukazovalo chybu tak som tam mal cestinu
Napísať odpoveď