//Dokonca momentalne hrajem na PC hru Portal a hru Left 4 Dead a všetko ide v pohode... samozrejme to nie su originalky... už nechcem riskovať, že mi to za prachy nepôjde vôbec
Steam - chyba pri hrach postavenych na HL2 engine
-
Old Dirty Bastard
Guru
Steam - chyba pri hrach postavenych na HL2 engine
No mam taky problem... kupil som si original Steam už davnejšie... mal som tam nejake zakladne hry a teraz som si dokupil dalšie ako CS:Source, DoD:Source, HL2:DM... a tu je ten problem... tieto hry mi vôbec nejdu spustiť... ked ich otvorim a naskoči obrazovka Loading, pochvili sa okno zavrie a vyskoči chyba s platformou, po odkliknuti vyskoči dalšia chyba v inštrukciach alebo čo... foto je v prilohe. Spominane hry som skušal viackrat preinštalovať... Dokonca som ich skušal spustiť na inom PC, ktory je vykonnejši ako ten môj... (neviem či je potrebny popis). Osobne si myslim, že chyba je inde, pretože som davnejšie hraval nejake hry postavene na engine HL2 a taktiež aj HL2:DM a všetko šlo v pohode... Teraz to mam kupene original cez Steam a nejde to vôbec, neviete niekto nahodou kde môže byť problem? Dakujem.
//Dokonca momentalne hrajem na PC hru Portal a hru Left 4 Dead a všetko ide v pohode... samozrejme to nie su originalky... už nechcem riskovať, že mi to za prachy nepôjde vôbec
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
Vyskušal som tie tvoje rady Toy... a.... ja len, že super
Už to ide aj pri češtine... sice neviem čo pomohlo(lebo som zmazal ten subor a taktiež som overil integritu), ale už to ide aj ked mam nastavenu češtinu... po zmazani toho suboru a tom verifikovani som vypol a zapol steam... strašne dlho ho updatovalo... jazyk som nemenil, ale už všetko ide