a aku vyhodu by si mal z toho docastneho ranku?andylarkin0 napísal:SMS Sponzorovanie . Užívatelia by posielaly SMS-ky za 24 Sk,- ktoré by išly na údržbu fóra .Za SMS.ku by sa dostávala karma ,SMS Sponzor LVL .
Bolo by to asi tak : Rozhodnem sa poslať SMS-ku pre Hojko.com . Odošlem SMS správu príde mi kód ktorý zadám na potvdenie a tým mi pojde + karma a lvl Sponzora . Kto je za ?![]()
Ja by som SMS-ky posielal keby bol aj rebríček najlešpích posielačov a špeciálna hodnosť na 1 mesiac ...
Co by ste privitali nove na fore???
-
andylarkin0
Medium Expert
andylarkin0: ja som proti, toto forum je o diskusii a nie o hodnostiach a karme.
kibo: tiez sa mi to zda malo vyrazne, napriklad na lamkach to maju vyriesene lepsie, ale teraz to aspon nerusi celkovy vzhlad. A ked pisem, tak je mi jedno, ci je ten druhy online alebo nie
No a ked chcem poslat ss a mat odpoved hned, tak to kontrolujem dole na hlavnej stranke. Ale nie som proti vyssiemu kontrastu.
kibo: tiez sa mi to zda malo vyrazne, napriklad na lamkach to maju vyriesene lepsie, ale teraz to aspon nerusi celkovy vzhlad. A ked pisem, tak je mi jedno, ci je ten druhy online alebo nie
-
andylarkin0
Medium Expert
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
The Calvin
Star
-
Iron-Eddie
Light Professional
s tým súhlasím, napr. offline stav by mohol byť červenýKibo napísal:zdar, mna napadla iba taka kravina. pri ikonke stav by ma potesilo, keby bolo farebne rozlisenie viac vyrazne, hlavne nadranom ked tu nahodou som alebo cez den, ked sa slnko oprie do monitora, tak mam obcas problem rozlisit, ci je dana osoba online a dost by to zvysilo komfort. teda mne urcite, neviem ako zvysku osadenstva
-
The Calvin
Star
-
audiotrack
VIP
-
The Calvin
Star
Prispiet mozes aj bez toho aby si dostal rank. Je to na predoslej strane, pisal to pinco.Calvin SFX napísal:Tak by sa prispievalo anonimne , hlavne tu ide oto , aby hojko nebolo financovane jednym clovekom , ale aby aj uzivatel mohol prispiet neakou ciastkou i ked som este nevidel zeby malo toto forum neake financne problemy.
-
audiotrack
VIP
-
The Calvin
Star