Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

andylarkin0 napísal:SMS Sponzorovanie . Užívatelia by posielaly SMS-ky za 24 Sk,- ktoré by išly na údržbu fóra .Za SMS.ku by sa dostávala karma ,SMS Sponzor LVL .
Bolo by to asi tak : Rozhodnem sa poslať SMS-ku pre Hojko.com . Odošlem SMS správu príde mi kód ktorý zadám na potvdenie a tým mi pojde + karma a lvl Sponzora . Kto je za ? :?: :) Ja by som SMS-ky posielal keby bol aj rebríček najlešpích posielačov a špeciálna hodnosť na 1 mesiac ...
a aku vyhodu by si mal z toho docastneho ranku? :roll:
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa andylarkin0 »

jackb : Keby to hojko urobil určite n iečo vymyslí :wink:
A SMS Sponzora majú aj na jednom nemenovanom fóre . :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

andylarkin0: ja som proti, toto forum je o diskusii a nie o hodnostiach a karme.
kibo: tiez sa mi to zda malo vyrazne, napriklad na lamkach to maju vyriesene lepsie, ale teraz to aspon nerusi celkovy vzhlad. A ked pisem, tak je mi jedno, ci je ten druhy online alebo nie :) No a ked chcem poslat ss a mat odpoved hned, tak to kontrolujem dole na hlavnej stranke. Ale nie som proti vyssiemu kontrastu.
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa andylarkin0 »

GothaR : Ja som len chcel aby Hojko aj niečo zarobil . Možno zarába aj teraz ale neviem čím ?? Každým klikom na reklamu ?? Veď údržba serveru ročne niekoľko tisíc a tak SMS ka 24 korún......a keby každý člen fóra odoslal SMS tak Hojko má 500 000 Sk,- .Je to síce nepravdepodobné ale...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Podla mna by to posielanie bolo potom ako posielanie pre K+ ktore by malo vyznam pre forum ale Uzivatel by dostal k+ zato ze prispel a nie zato ze ake ma prispevky . Ked uz nieco stymi SMS tak by sa Uzivatelovi pripocitavali neake body za ktore by mohol neskôr dostat napr neaku medailu 8)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja som prispel, ja znamenám niečo viac. Už vidím ako by decká robili rozdiel medzi sebou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tiež si myslím že to nemá budúcnoť. Nemáme čo za to ponúknuť. Medaile tu nie su, ranky alebo karma je kravina lebo by to stratilo svoj význam. Kto chce prispieť môže tak spraviť aj teraz
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

A nebylo by lepsi misto zeleneho a modreho kolecka "snad je to modra mam notebook a barvy na nem vypadaji vselijak :-D" dat jen napis online nebo offline ?? Podle me lepsi nez koumat nejakou barevnost kolecka.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak by sa prispievalo anonimne , hlavne tu ide oto , aby hojko nebolo financovane jednym clovekom , ale aby aj uzivatel mohol prispiet neakou ciastkou i ked som este nevidel zeby malo toto forum neake financne problemy.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Kibo napísal:zdar, mna napadla iba taka kravina. pri ikonke stav by ma potesilo, keby bolo farebne rozlisenie viac vyrazne, hlavne nadranom ked tu nahodou som alebo cez den, ked sa slnko oprie do monitora, tak mam obcas problem rozlisit, ci je dana osoba online a dost by to zvysilo komfort. teda mne urcite, neviem ako zvysku osadenstva :)
s tým súhlasím, napr. offline stav by mohol byť červený
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

netreba menit vzhlad, staci to len farebne jasnejsie rozlisit, bud kontrast, alebo ako bolo spomenute - cervena zelena :)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Co tak neako zatienit avatar aalebo cele okienko s avatarom (nie kazdy ma avatar)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Calvin SFX napísal:Co tak neako zatienit avatar aalebo cele okienko s avatarom (nie kazdy ma avatar)
kolko si toho popil cez vianoce? :roll:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vsetko s mierou , ziaden alkohol . Co sa ti nepaci natom , ze keby si si pozeral prispevky tak by offline uzivatel bol tmavsie zobrazovny od online uzivatelov
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Calvin SFX napísal:Tak by sa prispievalo anonimne , hlavne tu ide oto , aby hojko nebolo financovane jednym clovekom , ale aby aj uzivatel mohol prispiet neakou ciastkou i ked som este nevidel zeby malo toto forum neake financne problemy.
Prispiet mozes aj bez toho aby si dostal rank. Je to na predoslej strane, pisal to pinco.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Calvin SFX napísal:vsetko s mierou , ziaden alkohol . Co sa ti nepaci natom , ze keby si si pozeral prispevky tak by offline uzivatel bol tmavsie zobrazovny od online uzivatelov
Ale toto nie je pokec, tu nie je dolezite, ci je ten druhy offline, tvoju odpoved si moze precitat aj o tyzden.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Calvin SFX napísal:vsetko s mierou , ziaden alkohol . Co sa ti nepaci natom , ze keby si si pozeral prispevky tak by offline uzivatel bol tmavsie zobrazovny od online uzivatelov
nepáči sa mi na tom realizácia toho
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To viem aj sam ze sa to nespravi tak lahko ako doplnit namiesto prazdneho gombika cerveny , a s gotharom suhlasim :oops:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tu nie je zivotne dolezite vediet, ci je dakto on ci off, ale ked idem pisat odpoved, padne mi vhod vidiet, ci svieti na zeleno a nemusim ist do hlavneho menu a hladat ho v uzivateloch, netreba zatmievat avatar ci daco komplikovane
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Stejne mi jako nejlepsi prijde jen obycejny napis online a offline takhle je to vsecho jasne uz na prvni pohled :)
Zamknuté