Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
rsc
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

cert napísal:Komplet tuning vyjde velmi draho, skor by som uvazoval o novom aute v sportovej vybave. Navyse tie vytunene auta(typu Golf) vyzeraju dost skaredo(obcas; je pomerne tazke zladit povodny vzhlad a tuning. doplnky do pekneho celku).
Tu ani tak nejde o to, ako tunene auto vyzera, lebo kazdy si da spravit opticky tuning aky sa jemu paci. Skor by som povedal, ze ked tunis motor, tak trpia vsetky ostatne pohyblive mechanicke casti auta - ci uz zavesy kolies, rozvody alebo prevodovka, lebo nie su stavane na taky zvyseny vykon. Cize zacnu skor aj odchadzat. Naco mi bude nadupana kara, ked po 80 - 100 km zacnu odchadzat klucove casti auta + motor bude mat kratsiu zivotnost a bude to ako sa vozit na aute zo srotoviska. A keby uz som tunil motor nejakym turbom, powerboxom, chipom (samozrejme aj take drobnosti ako sviecky, filter, ostre vacky...), potom by to chcelo menit aj veci od piestnych kruzkov az po poloosi. A to by bolo veeeelmi masnte. Lebo podla mna opticky tuning (spojlery, prahy, kridla atd.) velmi nema zmysel bez tuningu motora a podvozku. Kara bude vyzerat super zvonka a pod kapotou bude mat nejaku seriovu 1,4 alebo 16-tku. To potom ani tuning nie je.

Preto sa skor oplati kupit original sportovu karu (napr Honda Civic TypeR).
Oproti tunenemu auta ma zvysenu zivotnost spominanych casti a ma aj profesionalne vyladeny motor + podvozok. Mozno bude o cosi pomalsie to auto ako tuning ale urcite nebude tak skoro na odpis. 8)

Samozrejme pre milovnikov tuningu a zamznejsich majitelov tunenych cars toto neplati. :)
Skodka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Skodka »

Žiadne :lol:
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

cert napísal:Komplet tuning vyjde velmi draho, skor by som uvazoval o novom aute v sportovej vybave. Navyse tie vytunene auta(typu Golf) vyzeraju dost skaredo(obcas; je pomerne tazke zladit povodny vzhlad a tuning. doplnky do pekneho celku).
Len jedno ti poviem si este asi nevidel ziadneho tunovaneho golfa !!!! :lol: :lol: :lol:
to rsc: Najprv si pozri co to znamena VR6 a potom hovor o tom ze auto nieje na to stavane!!!
A väcsinou ak kces co len trosku zvysit vykon motora sa pridavaju filtre sania :-D
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

frodimir1 napísal:Len jedno ti poviem si este asi nevidel ziadneho tunovaneho golfa !!!! :lol: :lol: :lol:
to rsc: Najprv si pozri co to znamena VR6 a potom hovor o tom ze auto nieje na to stavane!!!
A väcsinou ak kces co len trosku zvysit vykon motora sa pridavaju filtre sania :-D
Co je VR6 to mi hovorit nemusis. Ale pochybujem, ze ked tych 128 kW (174 k) vytunujes povedzme na 200 kW (274 k), a nechas ostatne suciastky bezo zmeny, budes motor pekne vytacat a jazdit racing stylom, ze to auto najazdi 300 000 km v uplnej pohodke. To asi tazko. A ten filter sania - hmm tak ten ti ti zdvihne vykon ozaj len o par konikov. Ale je to zaklad pre dobre dychanie motoru a zvukovy efekt.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

by som povedal ze rsc o tomto vie hodne viac...ja neviem frodimir ale prpadas mi jak chlapcek co si tunuje auta v nfsu ale v reale o tom asi tolko nevies...skus viac citat :wink:
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

frodimir1 napísal:Len jedno ti poviem si este asi nevidel ziadneho tunovaneho golfa !!!! :lol: :lol: :lol:
Tunene VW Golf a podobne som videl a len mensina bola naozaj pekne upravena.
Markee1
Amateur
Amateur

Re: AUTO???

Príspevok od používateľa Markee1 »

hodko napísal:mozes dat link kde je to BMW 555 :?: :?: pretoze BMW 555 podla mna neexistuje..
ale EXISTUJE a na LINKU ho nenajdes!!! :D lebo to na OBJEDNAVKU v ITALY :wink:
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to Holubar: Malý chlapček ako malý chlapček!!! Niečo o tom viem študujem dosť literatury a povedal som ze filter sania je taky zaklad, co by som odporucil do kazdeho auta, a este za to ze si o par rokov starsi to nic neznamena, ty hovno vies o tom co je to tunn, ti nevies ani ako vyzera ten filter!!! Chapes 2pek !!! Ani to ze si nejaky profesional na tomto fore ta nic tym nerobi!!!! A trosku sa uvedom s tymi holubmi

to cert: Tomu ver ze sa ich najde viac si nemysli, ze ked vyjdes pred panelak tak tam neco najdes??? Najdes tam velke hovno!!!

to rsc: Verim tomu ze vies co znamena VR6 a verim tomu, ze na 1/4milu (400m) by malo lepsi cas ako nejake hovädo napr. 7-ickove BMW a to bez velkej upravy motora, ale tym, ze auto znizis, tym sa znizi myslim aj spotreba velkost odporu vduchu prudiaceho popod auto a tam aj sa zvysi vykon, ktory sice moc nepocitis, ale lepsie to drzi na ceste!!!(samozrejme tomu pomoze daky pritvrdeny podvozok) :-D a s tymi 300tis. km mas pravdu, ale neviem kde by som ich najazdil :-D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

len sa velmi nerozculuj,v poriadnom aute si asi este nesedel co usudzujem z tvojich predoslych prispevkov a to ze si si vysnival svojho vytuneneho golfa mna ani velmi netrapi...ak budes mat taky pristup k ludom ako tu pochybujem ze si niekedy take auto budes moct niekedy dovolit,mal by si trosku popracovat na svojom vystupovani a hlavne si trosku rozsirit obzory.take reci ako:s tymi holubmi sa uvedom a podobne si nabuduce nechaj pre seba...btw viem velmi dobre ako taky filter vyzera,mal som ho takmer namontovany v aute.a uvedom sa ako komunikujes s ludmi ako rsc ktory sa do aut vyzna dost kvalitne,jeho svet aut netvori iba tunning-ako je to predpokladam u teba
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Najlepsie sa mi vozilo v passate 1.8T 20V... tento motor monutuju aj do octaviek RS... nadherny zvuk to malo... dalsia pohoda bola aj je citroen Xantia 2.1 TDI... vynikajuci podvozok, z 0-100 slabota, 100-180 paradicka...skoda len ze toto auticko sa viacej kazi ako sedi na ceste... momentalne sa vozim na favoritke 1.3 co je moje vlastne a vdaka svojej vahe 930kg to nieje az taka cara ale s tymi 2 hornymi sa to porovnavat neda... pak tu bol este svojho casu fiat punto 1.1 no a to by som nexcel ani zadarmo...

takze keby som si mohol vybrat bral by som passata.... ostatok nemam odskusane :wink:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

mystique napísal:Najlepsie sa mi vozilo v passate 1.8T 20V... tento motor monutuju aj do octaviek RS... nadherny zvuk to malo... dalsia pohoda bola aj je citroen Xantia 2.1 TDI... vynikajuci podvozok, z 0-100 slabota, 100-180 paradicka...skoda len ze toto auticko sa viacej kazi ako sedi na ceste... momentalne sa vozim na favoritke 1.3 co je moje vlastne a vdaka svojej vahe 930kg to nieje az taka cara ale s tymi 2 hornymi sa to porovnavat neda... pak tu bol este svojho casu fiat punto 1.1 no a to by som nexcel ani zadarmo...

takze keby som si mohol vybrat bral by som passata.... ostatok nemam odskusane :wink:
Ja poznam Xantiu ako spolahlive auto.
Snip3r
Novice
Novice

Hmm

Príspevok od používateľa Snip3r »

hodko napísal: pravda,pravda.na take auto je 230koni moc malo...by som si radsej kupil E400 cdi za tie peniaze...
vies si predstavit, aku spotrebu mas na takej lodi so skutocne vykonnym motorom? moja nenalozena X5-tka ma 2,1 tony a som spokojny s 3.0d (160kW, 0->100 za 8.3s), krasna spotreba (10l nafty v meste; 100l nadrz cize cca 1000km dojazd na plnu) a pokial na tom semafore nebude nejaky VR6-kovy Golf, tak nebudem vidiet ziaden kufor... mal som tu cest na 4.8is, sice 270kW a 0->100 za 6.1s (na terenne auto fakt dobry cas), ale spotreba v meste cca 23 litrov. daujem pekne za take auto. ak sa chces len ukazovat s vykonnym autom, tak si kup M-koveho baworaka (500koni, ale tie $$$:), alebo nejake SLK-cko, inak za normalnych okolnosti je 230 koni dost aj na dvojtonove auto...
Snip3r
Novice
Novice

speedo napísal: Mna to netrápy..či by si si ho kúpil....Tvoja vec........BMW ma bracho a ked v zime behne k dakomu tak ani za tu pi*u nevinde lebo BMW má zadný náhon...
Nema bracho nahodou BMW tak z 89teho?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Les napísal: Ja poznam Xantiu ako spolahlive auto.
Mno co ja poznam ludi aj podla vlastnej skusenosti sa to kazi.. hlavne ta hydraulika...
hubertus
Medium Star
Medium Star

Re: Hmm

Príspevok od používateľa hubertus »

Snip3r napísal:vies si predstavit, aku spotrebu mas na takej lodi so skutocne vykonnym motorom? moja nenalozena X5-tka ma 2,1 tony a som spokojny s 3.0d (160kW, 0->100 za 8.3s), krasna spotreba (10l nafty v meste; 100l nadrz cize cca 1000km dojazd na plnu) a pokial na tom semafore nebude nejaky VR6-kovy Golf, tak nebudem vidiet ziaden kufor... mal som tu cest na 4.8is, sice 270kW a 0->100 za 6.1s (na terenne auto fakt dobry cas), ale spotreba v meste cca 23 litrov. daujem pekne za take auto. ak sa chces len ukazovat s vykonnym autom, tak si kup M-koveho baworaka (500koni, ale tie $$$:), alebo nejake SLK-cko, inak za normalnych okolnosti je 230 koni dost aj na dvojtonove auto...
si kupim baworak ked mam na to peniaze a nie ze naskrabem na to najslabie v danej kategorii ktoru chcem aby som mohol frajerit za hahha ja mam baworaka,vsetci a pozerajte...z toho vychadza ze ked si kupim napr.760 alebo A8 6.0 za 5 000 000 tak ma cena bezinu asi moc trapit nebude...take auto jedinne s lepsim motorom.radsej potom o triedu nizsie(5 E A6).
Snip3r
Novice
Novice

hodko napísal:si kupim baworak ked mam na to peniaze a nie ze naskrabem na to najslabie v danej kategorii ktoru chcem aby som mohol frajerit za hahha ja mam baworaka,vsetci a pozerajte...z toho vychadza ze ked si kupim napr.760 alebo A8 6.0 za 5 000 000 tak ma cena bezinu asi moc trapit nebude...take auto jedinne s lepsim motorom.radsej potom o triedu nizsie(5 E A6).
1,8 miliona za BMW je naskrabat na to najslabsie v danej kategorii? a z 0->100 za 8 sekund ti aj tak nestaci? ked dospejes a nebudes sa vozit akurat tak na otcovej fabii, budes mat na to iny pohlad...toto je prva a posledna vec ktoru ti pisem, nemienim sa tu bavit s nastrocnymi "vsevedkami" v puberte. OFF
2Pac
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2Pac »

1,8 miliona za BMW je naskrabat na to najslabsie v danej kategorii? a z 0->100 za 8 sekund ti aj tak nestaci? ked dospejes a nebudes sa vozit akurat tak na otcovej fabii, budes mat na to iny pohlad...toto je prva a posledna vec ktoru ti pisem, nemienim sa tu bavit s nastrocnymi "vsevedkami" v puberte. OFF
sa pocuvas? :roll: hodko je z odboru
740i je minimum
2Pac
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2Pac »

vies si predstavit, aku spotrebu mas na takej lodi so skutocne vykonnym motorom? moja nenalozena X5-tka ma 2,1 tony a som spokojny s 3.0d (160kW, 0->100 za 8.3s), krasna spotreba (10l nafty v meste; 100l nadrz cize cca 1000km dojazd na plnu) a pokial na tom semafore nebude nejaky VR6-kovy Golf, tak nebudem vidiet ziaden kufor... mal som tu cest na 4.8is, sice 270kW a 0->100 za 6.1s (na terenne auto fakt dobry cas), ale spotreba v meste cca 23 litrov. daujem pekne za take auto. ak sa chces len ukazovat s vykonnym autom, tak si kup M-koveho baworaka (500koni, ale tie $$$:), alebo nejake SLK-cko, inak za normalnych okolnosti je 230 koni dost aj na dvojtonove auto...
si kupim

AKE mercedes M triedy ma 500 HP?zaujimalo by ma :lol: ak 500 nie je 476hp
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Snip3r napísal:vies si predstavit, aku spotrebu mas na takej lodi so skutocne vykonnym motorom? moja nenalozena X5-tka ma 2,1 tony a som spokojny s 3.0d (160kW, 0->100 za 8.3s), krasna spotreba (10l nafty v meste; 100l nadrz cize cca 1000km dojazd na plnu) a pokial na tom semafore nebude nejaky VR6-kovy Golf, tak nebudem vidiet ziaden kufor... mal som tu cest na 4.8is, sice 270kW a 0->100 za 6.1s (na terenne auto fakt dobry cas), ale spotreba v meste cca 23 litrov. daujem pekne za take auto. ak sa chces len ukazovat s vykonnym autom, tak si kup M-koveho baworaka (500koni, ale tie $$$:), alebo nejake SLK-cko, inak za normalnych okolnosti je 230 koni dost aj na dvojtonove auto...
Ale prca je ked ma ani 1 tonove auto vykon motora okolo 200 koni :-D
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

Snip3r napísal:1,8 miliona za BMW je naskrabat na to najslabsie v danej kategorii? a z 0->100 za 8 sekund ti aj tak nestaci? ked dospejes a nebudes sa vozit akurat tak na otcovej fabii, budes mat na to iny pohlad...toto je prva a posledna vec ktoru ti pisem, nemienim sa tu bavit s nastrocnymi "vsevedkami" v puberte. OFF
1. hej,1,8 za BMw 7 je to najsalbsie v danej kategorii :!: :!: :!: :!:
+ si myslim ze najlacnejsie BMW 7 a to je 730d stoji 2,4mil.
2. nevozim sa na otcovej fabii
3. ten vsevedko vie viac ako ty. btw,nikto ta nenuti, aby si tu pisal..
Napísať odpoveď