keby to aspoň vybrané slovo nebolo.Beybo napísal:vsetky su na jedno kopito:D
Gramaticke Okienko!
-
Iron-Eddie
Light Professional
Toto sa mi paci. Este jedno prehodene pismenko, alebo este nejaky preklep sa da zniest, ale kto ma chapat tejto vete?

Kód: Vybrať všetko
dik za super navody...pozna nidik za super navody...pozna niekto este niecoekto este nieco-
Iron-Eddie
Light Professional
jednoduchéLub0$ napísal:Toto sa mi paci. Este jedno prehodene pismenko, alebo este nejaky preklep sa da zniest, ale kto ma chapat tejto vete?
dik za super navody...pozna nidik za super navody...pozna niekto este niecoekto este nieco
dik za super navody...pozna nidik za super navody...pozna niekto este niecoekto este nieco
dotyčný to asi omylom skopíroval a vložil do správy, ale celkovo gramaticky je to správne
racej-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
cele je to nagrcnejprev sa snou musis dobre skamaradit lebo ked sa ju narovinu spitas ze chces somnou chodit tak zacne kricat uchyyyyl a zavola na teba sbsku musis sa snou pomali skamaradit ako tu us viaceri pisali ale ja bi som to nespravil tak ze dam neake listocky alebo hamburger sa prilebi o stenu jednoducho tam chodievaj a rosprevaj sa a ked us si budes misliett ze je ten spravni cas tak sa premos a spitaj ako us tu ostatny pisaly neked je tam najvecsia spicka ked tam bude malo ludi. precital som si vsetky nazory a niektore aj kopirujem a stoho vsetkeho som spravil navod ako bi som to sprevil je a este ked tam budes chodit tak casto tak ne ze si das na jedno posedenie dva burgri kolu a hranolky lebo takto si u nej dobru mienku neziskas![]()
vela stastia
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Iron-Eddie
Light Professional
z iného fóra, toľko gramatických chýb
veď po "c" nasleduje v slovenčine takmer vždy "i"
//to by ma zaujímalo, či tá K- bola pomýlená s K+ (pochybujem) alebo dotyčný neovláda gramatiku, lebo až na pár slov z cudzieho jazyka (napr. bicykel) po "c" NIKDY nenalseduje "y". Alebo to nebolo náhodou preto, že "aha, skuliton/iron-eddie, známa postava?
-schopnost rychlo si zapamat strasne vela vecy
-schopnost ktora umoznuje porozumiet okamzite kazdej vecy
-schopnost manipulovat zo snami ostatnych
-schopnost zmrazit vecy
//to by ma zaujímalo, či tá K- bola pomýlená s K+ (pochybujem) alebo dotyčný neovláda gramatiku, lebo až na pár slov z cudzieho jazyka (napr. bicykel) po "c" NIKDY nenalseduje "y". Alebo to nebolo náhodou preto, že "aha, skuliton/iron-eddie, známa postava?
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Zaxman napísal:ale ked je offline tak jeho status vidiš ten čo mal naposledy ?? ake maš icq ?? mno ja mam qip ale tak na icq 6 ....ked daš mišku na kontakt tak ti vedla ukaze dalšie okno kde je foto čislo icq atd.....a dole je kusok statusu tak ukaž miškou zase na ten kusok statusu a tam sa ti zobrazí celý status