The Rock napísal:ahoj mam jeden problem stiahol som si savko prejdene na 60% ale ked ho skopirujem podla navodu tak mi vypise toto:
ten co to mal, tak mal nastavenu grafiku na vyssich narokoch... ty to tak nemozes mat... pozri strany dozadu, tam je napisane co mas spravit aby sa dala menit, alebo si stiahni iny save... myslim ze je to v tom
Toy M@ch!n3 napísal:ak nemas kde vrazat peniaze tak si kup steam evrziu ktora stoji cca 1600SK krabicova stoji omnoho menej, cez steam sa oplati len ak ams kamosa v UK
jaj kua ono to stoji 50 Euro, som posledne na steame kupoval hru za dolare...no nic takto mi to je potom ukradnute...mozno ak sa mi bude chciet ist do obchodu kupim, takto som teda spokojny so stiahnutou z netu
Ahojte ked spustim GTA IV tak mi ukazte len napis GTA IV nejaku postavu a dve okienka tam ze Social Clob TV atd... neviete co mam spravyt dalej aby mi to slo?
rockstar social club by malo inštalovat hned na začiatku teda ešte pre samtonym inštalovanim gta4 aspon mne to tak inštalovalo
a aj cez rockstar social club spuštaj hru
a neviem či by si si nemalstiahnut ešte aj toto http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
Prosim vas chcel by som sa poradit. Stiahol som verziu od RAZOR, stiahlo mi to subory .001 .002 .003 atd. Spojil som ich v total commanderi, vzikol subor .out ten som premenoval na .rar a snazil som sa rozbalit zbalené .iso , ale vyskytol sa problem a hned na 1% odomna pýta nezmyselne dalsiu zlozku, vraj .r00 ktora neexistuje. Potrebujem poradit v com robi chybu, popripade ako ste to spajali a rozbalovali vy. Dakujem
zdravim...tak aj ja mam problem ...naistaloval som hodil crack..
vsetko islo potom zacalo sekat procak na 100ˇ%
neskor som zapol a sekalo hned od zaciatku
zostava
amd 4400
HD 4870
2GB
XP
ovladace ati 8.12
crack som skusal uz rozne