Nezabudnuteľný športový zážitok, udalosť, zápas...

O športe...

S ktorým športom je spojený váš nezabudnuteľný zážitok?

S futbalom
21
34%
S ľadovým hokejom
26
43%
S Florbalom
2
3%
S basketbalom
0
Žiadne hlasovania
S atletikou
1
2%
S iným športom
11
18%

Celkom hlasov: 61

Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nezabudnuteľný športový zážitok, udalosť, zápas...

Príspevok od používateľa Steven666 »

Na ktorý športový zážitok, udalosť alebo zápas radi spomínate a čím vás uchvátil. U mňa to je takto : Nikdy nezabudnem na to ako naši hokejový reprezentanti získali v roku 2002 zlaté medaile a rok na to výhra nad Čechmi v súboji o 3 miesto.
http://www.youtube.com/user/HaluzSK má všetky videá z MS 2002
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No je to zaujímavé, ale nezabudnuteľné sú hlavne výroky komentárov počas týchto nezabudnuteľných zápasov: "A posielame Švédov ... do boja o tretie miesto." "Ešte nie ešte jedna sekunda." alebo Merčiakov výkrik po góle na 2:1 s Poľskom.

Takže u mňa MS 2002 (finále aj semifinále) (napr. Lašákov zákrok v predĺžení), Artmedia - Celtic 5:0, Porto - Artmedia 2:3 (z 2:0), Boltove svetové rekordy v Pekingu, ...
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Z predĺženia SVK-SWE 2002
"Ježiš!Toto bolo šťastie alebo umenie?Páni moji,klobúk dolu...Ján Lašák teraz chytil nemožné..." :cry:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Cele tie majstrovstva boli nezabudnutelne :)
Ja si inak este velmi rad spominam na to, ako sa pred rokmi natahovali Michael Schumacher s Mikom Hakkinenom, ked Michael v Japonsku v poslednych pretekoch jazdil co to dalo a aj tak mu to nevyslo, no potom v nasledujucich rokoch to Mikovi vratil aj s urokmi.
A toto si pamatam tiez dost dobre: , samozrejme aj to, ako si Michael v Silverstone pri nehode zlomil nohu.
Mikovo vypadnutie tiez (nie v zlom, tam sa len ukazalo, ze je tiez clovek)
Tiez si myslim, ze si dlho budem pamatat poslednych 15 minut tohtorocnej velkej ceny Brazilie :)
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

gfhf
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Beybo napísal:Mne sa pacili tohtorocne olimpijske hry v pekingu... a hlavne rekordy v behu na 100m a tie podobne co to ten jeden muz vyhral nespominam na jeho meno :oops:
Usain Bolt z Jamajky.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mne s anajviac pacilo , neviem ci celkom sportovy zazitok , ale asi dva roky dozadu bol u nas v brazilsky meste majster sveta vo futbale ( mexico 1970 tusim ) Edu , podpisal sa mi , podal som si s nim ruku , pre mna to v tom case dost vela znamenalo . :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

u mna tiez MS v hokeji 2002, potom ked som bol v BA na letisku vitat hokejistov :) a tiez ked som dal v jednom floorballovom zapase 5 golov :D to bol the best of sportovy zazitok tohoto roka
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Liga Majstrov rok 2001 finale.... real Madrid v bayer Leverkusen - zidanov nadherny gol -
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak pre mna bolo zaujímavé sledovať naživo finále vo Zvolene, keď tam hral "Bystrický útok" Országh - Handzuš - Zedník..

Tých ostatných z telky bolo veľa, to by som sa zbytočne opakoval. Veľkým zážitkom bolo, lebo sme to pozerali 3 rodiny u nás doma zápas Slovensko - Česko 2:1, keď podal životný výkon Igor Bališ.
Nezabudnuteľný bol aj prvý dotyk s NHL, keď som pozerával finále NJ Devils - Detroit v 1995.
Nezabudnem ani Daňov gól v Lilehammeri v ´94 samozrejme ani na ten Nikolišiňov a Forsbergov a potom ešte veľa veľa ďaľších.
Mnohé pamätné z futbalu, F1, tenisu... z telky toho bolo veľa :)

BTW: Pamätá si niekto, že keď sa robili prestrihy na námestie z finále MS 2002, tak pri jednej odovzdávke späť do štúdia, moderátor z námestia zahlásil: "Dobre berte si to do pce, vy kkti" alebo tak nejak, išlo do éteru a Merčiak tak čudne zhíkol a vyskočil v štúdiu, myslím, že Šupler tam sedel, ten sa len tak pousmial :) Mal som to na páske, len tú si už nepozriem na DVDčku. :(
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Futbalove natahovačky medzi Spartakom a 1.FC košice roky dozadu
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dobra tema ;)
v kosickom hokejbale mal moj team vyslovene zlu reputaciu a vsetci nas mali za totalne lamy...po tohto sezonnom prvom kole ked sme prehrali 2:14 sme ich v tom utvrdili (prehrali sme s teamom ktory tuto sezonu este neprehral) a v druhom kole prehravali po prvej tretine 0:2 s dalsim silnym teamom zo spice ligy...pocas prestavky na striedacke prisiel jeden nas hrac a povedal... DNESKA KED PREHRAME ANI DOMOV NEJDEM....vyzeralo to ako keby zaradil o dva stupne vyssi rychlostny stupen a spolu s nim sme sa rozbehli aj my..a po zapase ked sme vyhrali 7:5 kazdy nechapavo a neveriacky krutil hlavou, vsetci boli v soku..a co je sranda..ze aj my :lol: zacali sme si verit trochu viac, zopar dalsich zapasov odohrali velmi solidne a tak po polovici sezony sme na piatom mieste z dvanastich, pricom od tretieho nas deli iba skore...pre mnohych prekvapenie...pre nas tiez ^^ ale ten zapas bol zlomovy..rad na neho budem spominat :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez je to nezabudnutelne, no nieje to zazitok, ale taka nezabudnutelna situacia, ked sa zjazdar Macartney Scott vydrbal v 140km-ovej rychlosti a dost nepekne ho chytil nejaky zachavt.
Slabsie povahy nepozerajte
http://www.mojevideo.sk/video/70c/pad_pri_140_km_h.html
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

slovensko-polsko
slovaci v pekingu hlavne kanoisti
posledny tohtorocny zavod F1
MS 2002
vitaztvo v Fed CUPE
vitaztvo nad cehmi na MS v bojio brondz
vitaztvo Fu.sk na turnaji v brne kde som bol
hokejbalsti krupini a slovenska
a mnoho inich.....
Hacker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hacker »

keď sme na škole vyhrali Floorball
LM 1999 MAN.U.-BAYERN ( dnes to davali na Eurosporte)
MS 2002
:smt009 :smt009 :smt009
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Hokej MS 2000, hlavne zapasy s Usa a Finmi a ked sme dali na 3:4 vo finale, potom jasne ze aj MS 02,03. Inak live moc extra zazitkov nemam snad len posledny zapas Slavie tento rok a majstrovske oslavy
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Lub0$ napísal:Tiez je to nezabudnutelne, no nieje to zazitok, ale taka nezabudnutelna situacia, ked sa zjazdar Macartney Scott vydrbal v 140km-ovej rychlosti a dost nepekne ho chytil nejaky zachavt.
Slabsie povahy nepozerajte
http://www.mojevideo.sk/video/70c/pad_pri_140_km_h.html
Paráda!

Vieš, čo ? Oporučím ti pár dobrých:
Smrť Ulriky Maierovej, dvojnasobnej víťazky Obrovského slalomu:

Alebo Clinta Malarchuka, keď ho podrezali korčuľou - čo tam po epileptickom záchvate, dívaj na to, chlap prišiel najmenej o 2 litre krvi!

____
Je úžasné sledovať kam sme dospeli :evil:
Je mi z teba zle.

//GothaR: tema o sportovych zraneniach je tu http://www.hojko.com/najhorsie-sportove ... 76674.html
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Takze moj nezabudnuteľný športový zážitok je ked som bol na zapase Mšk žilina- Slavia Praha. Sice nepadol ziadny gol ale bola tam skvela atmosfera.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

moj bol počas vyluky ked som videl prvy krat na živo hračov NHL, zapas SLOVAN vs DUKLA /0:5/ tam dal Demitra ten pekny gol čo si hokejku dal medzi nohy, a sa ospevoval celu sezonu.., pre mňa osobne velky zažitok som videl Hossu, Gaborika, Demitru vtedy ešte 18alebo 19 ročného Meszaroša(nosil 82 na to si pamatam on uplne genialne hral), ešte tušim Mezei bol za TN, a za SLOVAN hrali moj nie moc oblubeny hrač SATAN /teraz ho už celkom môžem/ a Višňovsky.. vtedy som sa pekne bavil...

Další velký zážitok bol tento rok na MS v BA v inline hockey, a ked som videl čechov hrať to bolo niečo genialne, HEMSKY je borec od leta ho silno obdivujem chalan ma perfektny prehlad v hre.. krasa :)

a z TV jednoznačne tohtoročne Australian Open a finale Djokovič vs Tsonga, a aj Djokovič Federrer to boli zapasy..
potoms a mi pačil ešte zapas v DOHE /WTA/ CIBULKOVA vs RADWANKSA to bol tiež dosť dobry match podla mňa...
Posledny zavod F1 to bolo niečo užasné, aspoň podla mňa... na OH Bolt a Phelps to tiež niečo nezabudnutelne..
trošku do minulosti tak vytazstvo vo FED CUPE, finalova účasť v DAVIS CUPe/škoda BECKA/
moj prvy styk s NHL 95/96 finale Florida vs COLORADO /0:4 na zapasy/ po par rokoch ked som sa tomu začal viac venovať tak som si uvedomil že COLORADO vyhralo hned v svojej prvej sezone ked vstupilo do NHL od presťahovania z kanady, takže velmi silny zažitok/odvtedy verny fanda/
OH NAGANO, České zlato, tiež niečo super
OH Salt Lake City, finale KANADA vs USA, so šťastným koncom pre Kanadu niečo pekne, ale tu sa mi pačil aj zápas Bielorusko Švedsko a pamätná vec ked Salo dostal tak blby gol...

a ešte mnoho dalších na tieto som si teraz spomenul :)
Napísať odpoveď