Nezabudnuteľný športový zážitok, udalosť, zápas...
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Nezabudnuteľný športový zážitok, udalosť, zápas...
Na ktorý športový zážitok, udalosť alebo zápas radi spomínate a čím vás uchvátil. U mňa to je takto : Nikdy nezabudnem na to ako naši hokejový reprezentanti získali v roku 2002 zlaté medaile a rok na to výhra nad Čechmi v súboji o 3 miesto.
http://www.youtube.com/user/HaluzSK má všetky videá z MS 2002
http://www.youtube.com/user/HaluzSK má všetky videá z MS 2002
-
Sagittarius
Guru
No je to zaujímavé, ale nezabudnuteľné sú hlavne výroky komentárov počas týchto nezabudnuteľných zápasov: "A posielame Švédov ... do boja o tretie miesto." "Ešte nie ešte jedna sekunda." alebo Merčiakov výkrik po góle na 2:1 s Poľskom.
Takže u mňa MS 2002 (finále aj semifinále) (napr. Lašákov zákrok v predĺžení), Artmedia - Celtic 5:0, Porto - Artmedia 2:3 (z 2:0), Boltove svetové rekordy v Pekingu, ...
Takže u mňa MS 2002 (finále aj semifinále) (napr. Lašákov zákrok v predĺžení), Artmedia - Celtic 5:0, Porto - Artmedia 2:3 (z 2:0), Boltove svetové rekordy v Pekingu, ...
-
Menojenanič
Expert
Cele tie majstrovstva boli nezabudnutelne 
Ja si inak este velmi rad spominam na to, ako sa pred rokmi natahovali Michael Schumacher s Mikom Hakkinenom, ked Michael v Japonsku v poslednych pretekoch jazdil co to dalo a aj tak mu to nevyslo, no potom v nasledujucich rokoch to Mikovi vratil aj s urokmi.
A toto si pamatam tiez dost dobre: , samozrejme aj to, ako si Michael v Silverstone pri nehode zlomil nohu.
Mikovo vypadnutie tiez (nie v zlom, tam sa len ukazalo, ze je tiez clovek)
Tiez si myslim, ze si dlho budem pamatat poslednych 15 minut tohtorocnej velkej ceny Brazilie
Ja si inak este velmi rad spominam na to, ako sa pred rokmi natahovali Michael Schumacher s Mikom Hakkinenom, ked Michael v Japonsku v poslednych pretekoch jazdil co to dalo a aj tak mu to nevyslo, no potom v nasledujucich rokoch to Mikovi vratil aj s urokmi.
A toto si pamatam tiez dost dobre: , samozrejme aj to, ako si Michael v Silverstone pri nehode zlomil nohu.
Mikovo vypadnutie tiez (nie v zlom, tam sa len ukazalo, ze je tiez clovek)
Tiez si myslim, ze si dlho budem pamatat poslednych 15 minut tohtorocnej velkej ceny Brazilie
Tak pre mna bolo zaujímavé sledovať naživo finále vo Zvolene, keď tam hral "Bystrický útok" Országh - Handzuš - Zedník..
Tých ostatných z telky bolo veľa, to by som sa zbytočne opakoval. Veľkým zážitkom bolo, lebo sme to pozerali 3 rodiny u nás doma zápas Slovensko - Česko 2:1, keď podal životný výkon Igor Bališ.
Nezabudnuteľný bol aj prvý dotyk s NHL, keď som pozerával finále NJ Devils - Detroit v 1995.
Nezabudnem ani Daňov gól v Lilehammeri v ´94 samozrejme ani na ten Nikolišiňov a Forsbergov a potom ešte veľa veľa ďaľších.
Mnohé pamätné z futbalu, F1, tenisu... z telky toho bolo veľa
BTW: Pamätá si niekto, že keď sa robili prestrihy na námestie z finále MS 2002, tak pri jednej odovzdávke späť do štúdia, moderátor z námestia zahlásil: "Dobre berte si to do pce, vy kkti" alebo tak nejak, išlo do éteru a Merčiak tak čudne zhíkol a vyskočil v štúdiu, myslím, že Šupler tam sedel, ten sa len tak pousmial
Mal som to na páske, len tú si už nepozriem na DVDčku. 
Tých ostatných z telky bolo veľa, to by som sa zbytočne opakoval. Veľkým zážitkom bolo, lebo sme to pozerali 3 rodiny u nás doma zápas Slovensko - Česko 2:1, keď podal životný výkon Igor Bališ.
Nezabudnuteľný bol aj prvý dotyk s NHL, keď som pozerával finále NJ Devils - Detroit v 1995.
Nezabudnem ani Daňov gól v Lilehammeri v ´94 samozrejme ani na ten Nikolišiňov a Forsbergov a potom ešte veľa veľa ďaľších.
Mnohé pamätné z futbalu, F1, tenisu... z telky toho bolo veľa
BTW: Pamätá si niekto, že keď sa robili prestrihy na námestie z finále MS 2002, tak pri jednej odovzdávke späť do štúdia, moderátor z námestia zahlásil: "Dobre berte si to do pce, vy kkti" alebo tak nejak, išlo do éteru a Merčiak tak čudne zhíkol a vyskočil v štúdiu, myslím, že Šupler tam sedel, ten sa len tak pousmial
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
mirak2
Hardcore addict
dobra tema 
v kosickom hokejbale mal moj team vyslovene zlu reputaciu a vsetci nas mali za totalne lamy...po tohto sezonnom prvom kole ked sme prehrali 2:14 sme ich v tom utvrdili (prehrali sme s teamom ktory tuto sezonu este neprehral) a v druhom kole prehravali po prvej tretine 0:2 s dalsim silnym teamom zo spice ligy...pocas prestavky na striedacke prisiel jeden nas hrac a povedal... DNESKA KED PREHRAME ANI DOMOV NEJDEM....vyzeralo to ako keby zaradil o dva stupne vyssi rychlostny stupen a spolu s nim sme sa rozbehli aj my..a po zapase ked sme vyhrali 7:5 kazdy nechapavo a neveriacky krutil hlavou, vsetci boli v soku..a co je sranda..ze aj my
zacali sme si verit trochu viac, zopar dalsich zapasov odohrali velmi solidne a tak po polovici sezony sme na piatom mieste z dvanastich, pricom od tretieho nas deli iba skore...pre mnohych prekvapenie...pre nas tiez ^^ ale ten zapas bol zlomovy..rad na neho budem spominat 
v kosickom hokejbale mal moj team vyslovene zlu reputaciu a vsetci nas mali za totalne lamy...po tohto sezonnom prvom kole ked sme prehrali 2:14 sme ich v tom utvrdili (prehrali sme s teamom ktory tuto sezonu este neprehral) a v druhom kole prehravali po prvej tretine 0:2 s dalsim silnym teamom zo spice ligy...pocas prestavky na striedacke prisiel jeden nas hrac a povedal... DNESKA KED PREHRAME ANI DOMOV NEJDEM....vyzeralo to ako keby zaradil o dva stupne vyssi rychlostny stupen a spolu s nim sme sa rozbehli aj my..a po zapase ked sme vyhrali 7:5 kazdy nechapavo a neveriacky krutil hlavou, vsetci boli v soku..a co je sranda..ze aj my
Tiez je to nezabudnutelne, no nieje to zazitok, ale taka nezabudnutelna situacia, ked sa zjazdar Macartney Scott vydrbal v 140km-ovej rychlosti a dost nepekne ho chytil nejaky zachavt.
Slabsie povahy nepozerajte
http://www.mojevideo.sk/video/70c/pad_pri_140_km_h.html
-
Takymalypako
Light Expert
Paráda!Lub0$ napísal:Tiez je to nezabudnutelne, no nieje to zazitok, ale taka nezabudnutelna situacia, ked sa zjazdar Macartney Scott vydrbal v 140km-ovej rychlosti a dost nepekne ho chytil nejaky zachavt.
Vieš, čo ? Oporučím ti pár dobrých:
Smrť Ulriky Maierovej, dvojnasobnej víťazky Obrovského slalomu:
Alebo Clinta Malarchuka, keď ho podrezali korčuľou - čo tam po epileptickom záchvate, dívaj na to, chlap prišiel najmenej o 2 litre krvi!
____
Je úžasné sledovať kam sme dospeli
Je mi z teba zle.
//GothaR: tema o sportovych zraneniach je tu http://www.hojko.com/najhorsie-sportove ... 76674.html
moj bol počas vyluky ked som videl prvy krat na živo hračov NHL, zapas SLOVAN vs DUKLA /0:5/ tam dal Demitra ten pekny gol čo si hokejku dal medzi nohy, a sa ospevoval celu sezonu.., pre mňa osobne velky zažitok som videl Hossu, Gaborika, Demitru vtedy ešte 18alebo 19 ročného Meszaroša(nosil 82 na to si pamatam on uplne genialne hral), ešte tušim Mezei bol za TN, a za SLOVAN hrali moj nie moc oblubeny hrač SATAN /teraz ho už celkom môžem/ a Višňovsky.. vtedy som sa pekne bavil...
Další velký zážitok bol tento rok na MS v BA v inline hockey, a ked som videl čechov hrať to bolo niečo genialne, HEMSKY je borec od leta ho silno obdivujem chalan ma perfektny prehlad v hre.. krasa
a z TV jednoznačne tohtoročne Australian Open a finale Djokovič vs Tsonga, a aj Djokovič Federrer to boli zapasy..
potoms a mi pačil ešte zapas v DOHE /WTA/ CIBULKOVA vs RADWANKSA to bol tiež dosť dobry match podla mňa...
Posledny zavod F1 to bolo niečo užasné, aspoň podla mňa... na OH Bolt a Phelps to tiež niečo nezabudnutelne..
trošku do minulosti tak vytazstvo vo FED CUPE, finalova účasť v DAVIS CUPe/škoda BECKA/
moj prvy styk s NHL 95/96 finale Florida vs COLORADO /0:4 na zapasy/ po par rokoch ked som sa tomu začal viac venovať tak som si uvedomil že COLORADO vyhralo hned v svojej prvej sezone ked vstupilo do NHL od presťahovania z kanady, takže velmi silny zažitok/odvtedy verny fanda/
OH NAGANO, České zlato, tiež niečo super
OH Salt Lake City, finale KANADA vs USA, so šťastným koncom pre Kanadu niečo pekne, ale tu sa mi pačil aj zápas Bielorusko Švedsko a pamätná vec ked Salo dostal tak blby gol...
a ešte mnoho dalších na tieto som si teraz spomenul
Další velký zážitok bol tento rok na MS v BA v inline hockey, a ked som videl čechov hrať to bolo niečo genialne, HEMSKY je borec od leta ho silno obdivujem chalan ma perfektny prehlad v hre.. krasa
a z TV jednoznačne tohtoročne Australian Open a finale Djokovič vs Tsonga, a aj Djokovič Federrer to boli zapasy..
potoms a mi pačil ešte zapas v DOHE /WTA/ CIBULKOVA vs RADWANKSA to bol tiež dosť dobry match podla mňa...
Posledny zavod F1 to bolo niečo užasné, aspoň podla mňa... na OH Bolt a Phelps to tiež niečo nezabudnutelne..
trošku do minulosti tak vytazstvo vo FED CUPE, finalova účasť v DAVIS CUPe/škoda BECKA/
moj prvy styk s NHL 95/96 finale Florida vs COLORADO /0:4 na zapasy/ po par rokoch ked som sa tomu začal viac venovať tak som si uvedomil že COLORADO vyhralo hned v svojej prvej sezone ked vstupilo do NHL od presťahovania z kanady, takže velmi silny zažitok/odvtedy verny fanda/
OH NAGANO, České zlato, tiež niečo super
OH Salt Lake City, finale KANADA vs USA, so šťastným koncom pre Kanadu niečo pekne, ale tu sa mi pačil aj zápas Bielorusko Švedsko a pamätná vec ked Salo dostal tak blby gol...
a ešte mnoho dalších na tieto som si teraz spomenul