akoze teraz som sa fakt dobre nasmial....snopy napísal:tak toto mi napisal kamos co sa DOOST dotoho vyznaatak touto cestou by som ta chcel pozdravit
![]()
![]()
![]()
LOL
(Pise Snopyho kamos a spoluziak...)
tak chlapci moji mily... mate to tu niektory dost pomylene.....
Vstupy a výstupy:
1x IEEE1394a - FireWire (ano, je to daco ako USB, ale lepsie ako USB 2.0 bo nestracate kvalitu HD obrazua pod.... je to profi sfera... v ziadnom pripade nie Wi-Fi, tie antenky maju ist do sietovej karty !!!)
1x RJ45 (je to vstup pre siet, ak neviete ako to vyzera tak sa chodte pozriet na pevnu linku telefonnu , je to uplne rovnake)
Radiče diskov:
1x UltraDMA - radič pre IDE/PATA disky (spravne, kvoli tomu ze starsie dosky mali iny a vlastne radice, ale P-ATA je zastaraly a HDDcky uz su setky S-ATA / S-ATA2)
FireWire:
LSI L-FW3227 1394a - to bude asi chip ktorý zaobstaráva Firewire (tiez spravne... je to obsuha FireWare portu, maly chip na zakladnej doske, ktory sa stara o prenos udajov z tohoto portu)
Príslušenstvo:
UltraDMA 133/100/66 kabel - dátový kábel pre IDE/PATA disky (starsi datovy kabel pres tarsie disky)
Serial ATA napájací kábel - je to klasicky napajaci kabel (ale datovy nie zdrojovy)... klasicky datovy napajaci konektor pre S-ATA disky... strcis jedno o HDD a druhe do maticnej)
3 in 1 Q-connector - násada pre lahšie pripojenie Power, reset tlačítka, PC Speakeru a pod (spravne, patent od ASUSu, aby ste si pri napajani konektorov z celnej masky skrinky nepomylili kable, je to tam krasne popisane co kam ide...)
ASUS Q-Shield - kus plechu ktorý dáš dozadu ku konektorom na doske, aby nebolo vidno zozadu dnu (odborne nazyvany zaslepka.... je to kus plechu dodavany k maticnej... bo kazda doska ma ine vstupy a preto si kazdy vyrobca dava k vlastnej doske aj vlastnu zaslepku... aby vam zo zadu nebolo vidno priamo dnu a naopak aby ste nemali zakryty vystup zo zadnych USB...)
ak niecomu nerozumiete, ujo Google vam pomoze.. a ked tak mi napiste cez Snopyho
snopy akoze respekt aj ja cem takehoto kamarata "co sa do toho DOOST vyzna"....