A ešte mi povedz prečo by som si ja nemal pustiť Trosky alebo Slobodku, len za to, že to počúva nejaký degenerovaný pubertiak, čo si myslí, že je cool, keď si napichá zicherky do zadku alebo si oblečie nohavice s rozkrokom 10 cm nad zemou...jackb napísal:myslel som to skor: pokazia pohlad na punk. ako deti zmenili vnimanie rapu/hip-hopu, povodneho EMO v tom zmysle ze: "nebudem pocuvat rap/EMO ved to su sracky pre male deti"
EMO-emocionalne slabi ludia
nepochopil si ale absolutne... a asi nechces chcapat tak na to serbegbeee napísal:A ešte mi povedz prečo by som si ja nemal pustiť Trosky alebo Slobodku, len za to, že to počúva nejaký degenerovaný pubertiak, čo si myslí, že je cool, keď si napichá zicherky do zadku alebo si oblečie nohavice s rozkrokom 10 cm nad zemou...
odradza to vacsinu nie kazdeho jedneho jedinaca, z predosleho postu je to jasne
ako rozumies , ked som emo tak myslim ze nenavidim hip-hop a ked som h-h tak nenavidim emojackb napísal:nepochopil si ale absolutne... a asi nechces chcapat tak na to ser![]()
odradza to vacsinu nie kazdeho jedneho jedinaca, z predosleho postu je to jasne
begbee: spominal si nieco o ryfiach ktore maju rozkrok 10 cm nad zemou, ano aj ja take nosim (nie doslovne 10 cm) a co ma s tym niekto problem? furt lepsie ako byt spoteny, mat mastnu hlavu a este k tomu ryfle ktore sa na teba doslovne lepia
-
P41NK1LL3R
Light Professional
ja som ja. aj styl hudby aj obliekania, tesi maFilipito napísal:ako rozumies , ked som emo tak myslim ze nenavidim hip-hop a ked som h-h tak nenavidim emo. a o tom vnimani, podla mna by si kazdy mal vypocut techno , h-h, rock - ak sa jedna o hudobny styl. ak sa jedna o styl obliekania tak to je nanom.
rozumiet rozumiem....je to primitivne a decke...ludia by sa mali delit podla toho co maju v hlave a nie na hlave....to je to iste ako rasizmus...ja sa snazim vychadzat skazdym...mam kamaratov hoperov jednu emacku,punkacov,aj technacov dvoch...proste mix jak brdo...a nevsimol by som si zeby sa niecim lisili v daka hudbeP41NK1LL3R napísal:Tomuto napr. ja nebudem rozumieť nikdy...
Nielen tomu, že "ja som hip-hop", "ja som emo", ale aj tej implikácii, týkajúcej sa "nenávisti"...
Obhajuješ predsudky voči tvojmu štýlu inými predsudkami.Filipito napísal:begbee: spominal si nieco o ryfiach ktore maju rozkrok 10 cm nad zemou, ano aj ja take nosim (nie doslovne 10 cm) a co ma s tym niekto problem? furt lepsie ako byt spoteny, mat mastnu hlavu a este k tomu ryfle ktore sa na teba doslovne lepia
Chcel som tým povedať, že si môžem vypočuť dobrý hip-hop alebo dobrý metal a nemusím sa obliekať, ako strašiak. Veľkej väčšine ľudí to s tým oblečením dôjde, keď dospejú a príde zodpovednosť. Neboj ani ja som nebol iný.
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no trošku sa tu divím tým predsudkom na emáčov... osobne nemám s emáčmi problém nikdy som žiadneho blbého nestretol a s detmi sa nebavím... jedna z mojich najlepších kamarátok je emo, aj keď hovorí že nie je emo ale dáky seen whateva it is... no ale ako vravím emáči sú proste len ďalšia skupina v ktorej sa vyskitujú správny ludia a debili ako v každej skupine. a určite ich mám radšej ako Hip-Hoperov ktorý si myslia že im patrí svet. a tiež určite radšej než popové královné ktorých obsah mp3 sa = 30% Hannah Montana, 30% High School Musical, 39% Jonas Brothers a 1% hudba
tý emáči predsalen počúvajú niečo lepšie. dokonca niečo celkom blízke môjmu oblúbenému štýlu
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: EMO-emocionalne slabi ludia
No mne sa ako štýl páči, ale niektorí to už fakt preháňajú. No ako ľudia sú to podľa mňa umelecky nadaní a citliví ľudia, ktorí city berú strašne vážne a nepodarky sa ich silno dotknú a jednoducho chcú vynikať a preto vymýšlajú všelijaké extra obliekanie, účesy a pod. jednak to vyzerá aj fajne a vie aj zaujať pozornosť, čo taký človek, ktorý sa cíti osamelo potrebuje. A to že hovoria na nich, že sú sebavražobné, to ani nieje tak pravda si myslím, lebo ten kto sa chce zabiť ten to nebude hovoriť každému, oni len asi očakávajú súcit iných, aby si ich všimli a reagovali na nich. No a dôvod, že prečo je veľa teplých medzi emo ľudmi, tak asi to, že keďže sú tak umelecky nadaní, tak vydia svet ináč a nevidia v tom nič zlé a takťiež možno, že druhé pohlavie ho už niekoĺkokrát zradilo, ale jeden dotyžný/á kamoš/ka nie a tak potom si nejak zamyslí, že ľúbi toho svojho kamoša/kamošku, veď on/ona mu vždy bol/a na blízku keď to potreboval a podobne. Takže asi takto v ich zmiešaných pocitoch funguje.boarderpp napísal:co hovorite na tychto ludi??? celkovo o EMO
a ci si myslite ze vela ludi je ´´EMO´´ ale len stylovo oblieka sa tak alebo sa im paci ake vlasy maju,lebo vlasy maju podla mna dobre ale celkovo su tak trozku vadny
Myslím si, že s takýmito ľuďmi sa dá skvelo zabaviť, lebo sú zhovorčiví, schopní spraviť hocijakú blbosť.
P.S. to že jak sa obliekajú si myslím, že závisí od ich nálady, to jak umelec si vyjadrí svoju náladu v nejakej maľbe, či literárnom diele, ale emáci zas oblečením, aby to každý videl a čakajú, že na to niekto zareaguje.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Myslíte si, že aspoň tie ofiny sú niečo, čo je čisto emo, a je to orginálne? Dovoľte, aby som takých, čo by odpovedali áno vyviedol z omylu.
Na oboch obrázkoch je Simon Gallup, prvý obrázok je z klipu The Hanging Garden a druhý z klipu Charlotte Sometimes (oba od The Cure /Cure nie sú emo skupina/ a oba približne z roku 1982, teda vtedy, keď o nejakom eme ani počuť nebolo). A pritom má podobný účes.
Na oboch obrázkoch je Simon Gallup, prvý obrázok je z klipu The Hanging Garden a druhý z klipu Charlotte Sometimes (oba od The Cure /Cure nie sú emo skupina/ a oba približne z roku 1982, teda vtedy, keď o nejakom eme ani počuť nebolo). A pritom má podobný účes.
-
Začiatok Konca
Professional
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
casualties
Medium Expert
-
Trance.Boi
Light Expert
emo mi zas az tak nevadi, protoze mi neotravuji zivot (zatim)
daleko vic nesnasim hopery a metlaky.
hoper s pohledem duchodce po infarktu, chodici jak naprcana kacenka, ve volnem obleceni po starsim bratrovi. hustokalhoty jou ! pak si sedne nekam v tramvaji, v buse... udela svoje hustogesto a pusti si z mobilu nejake pazvuky pripominajici hekani a skytani jako kdyz vam zaskoci jidlo.
metlaci... cerne kozene bundy, vetsinou je nosi v lete, v zime, porad, smrdi to naprosto neuveritelne, vetsinou jeste maji cerne nalakovane nehty a jsou oveseni retezy. nekteri z nich maji i zajimavy uces, nevim, co si tim dokazuji...
ja nikdy nechodil v technarskem obleceni i kdyz mam k tomu stylu dost blizko, nikdy me nenapadlo cokoliv nosit jen proto, ze to "patri k necemu"
ale to je kazdeho vec..
K- opet nevadi, jsem zvykly
daleko vic nesnasim hopery a metlaky.
hoper s pohledem duchodce po infarktu, chodici jak naprcana kacenka, ve volnem obleceni po starsim bratrovi. hustokalhoty jou ! pak si sedne nekam v tramvaji, v buse... udela svoje hustogesto a pusti si z mobilu nejake pazvuky pripominajici hekani a skytani jako kdyz vam zaskoci jidlo.
metlaci... cerne kozene bundy, vetsinou je nosi v lete, v zime, porad, smrdi to naprosto neuveritelne, vetsinou jeste maji cerne nalakovane nehty a jsou oveseni retezy. nekteri z nich maji i zajimavy uces, nevim, co si tim dokazuji...
ja nikdy nechodil v technarskem obleceni i kdyz mam k tomu stylu dost blizko, nikdy me nenapadlo cokoliv nosit jen proto, ze to "patri k necemu"
ale to je kazdeho vec..
K- opet nevadi, jsem zvykly