EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

jackb napísal:myslel som to skor: pokazia pohlad na punk. ako deti zmenili vnimanie rapu/hip-hopu, povodneho EMO v tom zmysle ze: "nebudem pocuvat rap/EMO ved to su sracky pre male deti"
A ešte mi povedz prečo by som si ja nemal pustiť Trosky alebo Slobodku, len za to, že to počúva nejaký degenerovaný pubertiak, čo si myslí, že je cool, keď si napichá zicherky do zadku alebo si oblečie nohavice s rozkrokom 10 cm nad zemou...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

begbeee napísal:A ešte mi povedz prečo by som si ja nemal pustiť Trosky alebo Slobodku, len za to, že to počúva nejaký degenerovaný pubertiak, čo si myslí, že je cool, keď si napichá zicherky do zadku alebo si oblečie nohavice s rozkrokom 10 cm nad zemou...
nepochopil si ale absolutne... a asi nechces chcapat tak na to ser :wink:
odradza to vacsinu nie kazdeho jedneho jedinaca, z predosleho postu je to jasne
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

ale tie skratky su trocha trapne...ako ja neviem ja to berem ako majzlanie....ale ved ich vec...pokial somnou niekto pise stou hatlatatcinou tak ho upozornim ze mi to vadi...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jackb napísal:nepochopil si ale absolutne... a asi nechces chcapat tak na to ser :wink:
odradza to vacsinu nie kazdeho jedneho jedinaca, z predosleho postu je to jasne
ako rozumies , ked som emo tak myslim ze nenavidim hip-hop a ked som h-h tak nenavidim emo :wink: . a o tom vnimani, podla mna by si kazdy mal vypocut techno , h-h, rock - ak sa jedna o hudobny styl. ak sa jedna o styl obliekania tak to je nanom.

begbee: spominal si nieco o ryfiach ktore maju rozkrok 10 cm nad zemou, ano aj ja take nosim (nie doslovne 10 cm) a co ma s tym niekto problem? furt lepsie ako byt spoteny, mat mastnu hlavu a este k tomu ryfle ktore sa na teba doslovne lepia
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Filipito napísal:ako rozumies , ked som emo tak myslim ze nenavidim hip-hop a ked som h-h tak nenavidim emo :wink:
Tomuto napr. ja nebudem rozumieť nikdy...
Nielen tomu, že "ja som hip-hop", "ja som emo", ale aj tej implikácii, týkajúcej sa "nenávisti"...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Filipito napísal:ako rozumies , ked som emo tak myslim ze nenavidim hip-hop a ked som h-h tak nenavidim emo :wink: . a o tom vnimani, podla mna by si kazdy mal vypocut techno , h-h, rock - ak sa jedna o hudobny styl. ak sa jedna o styl obliekania tak to je nanom.
ja som ja. aj styl hudby aj obliekania, tesi ma :wink:
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

P41NK1LL3R napísal:Tomuto napr. ja nebudem rozumieť nikdy...
Nielen tomu, že "ja som hip-hop", "ja som emo", ale aj tej implikácii, týkajúcej sa "nenávisti"...
rozumiet rozumiem....je to primitivne a decke...ludia by sa mali delit podla toho co maju v hlave a nie na hlave....to je to iste ako rasizmus...ja sa snazim vychadzat skazdym...mam kamaratov hoperov jednu emacku,punkacov,aj technacov dvoch...proste mix jak brdo...a nevsimol by som si zeby sa niecim lisili v daka hudbe
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Filipito napísal:furt lepsie ako byt spoteny, mat mastnu hlavu a este k tomu ryfle ktore sa na teba doslovne lepia
pises jak keby sa hiphoperi nepotili vobec, nieco ako potne zlazy, nieeeee neexistuje! neviem odkial ste nabrali taky myt ze metlaci su spoteni smradlavi atd atd
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Filipito napísal:begbee: spominal si nieco o ryfiach ktore maju rozkrok 10 cm nad zemou, ano aj ja take nosim (nie doslovne 10 cm) a co ma s tym niekto problem? furt lepsie ako byt spoteny, mat mastnu hlavu a este k tomu ryfle ktore sa na teba doslovne lepia
Obhajuješ predsudky voči tvojmu štýlu inými predsudkami.
Chcel som tým povedať, že si môžem vypočuť dobrý hip-hop alebo dobrý metal a nemusím sa obliekať, ako strašiak. Veľkej väčšine ľudí to s tým oblečením dôjde, keď dospejú a príde zodpovednosť. Neboj ani ja som nebol iný. :)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

no trošku sa tu divím tým predsudkom na emáčov... osobne nemám s emáčmi problém nikdy som žiadneho blbého nestretol a s detmi sa nebavím... jedna z mojich najlepších kamarátok je emo, aj keď hovorí že nie je emo ale dáky seen whateva it is... no ale ako vravím emáči sú proste len ďalšia skupina v ktorej sa vyskitujú správny ludia a debili ako v každej skupine. a určite ich mám radšej ako Hip-Hoperov ktorý si myslia že im patrí svet. a tiež určite radšej než popové královné ktorých obsah mp3 sa = 30% Hannah Montana, 30% High School Musical, 39% Jonas Brothers a 1% hudba :) tý emáči predsalen počúvajú niečo lepšie. dokonca niečo celkom blízke môjmu oblúbenému štýlu
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: EMO-emocionalne slabi ludia

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

boarderpp napísal:co hovorite na tychto ludi??? celkovo o EMO
a ci si myslite ze vela ludi je ´´EMO´´ ale len stylovo oblieka sa tak alebo sa im paci ake vlasy maju,lebo vlasy maju podla mna dobre ale celkovo su tak trozku vadny :)
No mne sa ako štýl páči, ale niektorí to už fakt preháňajú. No ako ľudia sú to podľa mňa umelecky nadaní a citliví ľudia, ktorí city berú strašne vážne a nepodarky sa ich silno dotknú a jednoducho chcú vynikať a preto vymýšlajú všelijaké extra obliekanie, účesy a pod. jednak to vyzerá aj fajne a vie aj zaujať pozornosť, čo taký človek, ktorý sa cíti osamelo potrebuje. A to že hovoria na nich, že sú sebavražobné, to ani nieje tak pravda si myslím, lebo ten kto sa chce zabiť ten to nebude hovoriť každému, oni len asi očakávajú súcit iných, aby si ich všimli a reagovali na nich. No a dôvod, že prečo je veľa teplých medzi emo ľudmi, tak asi to, že keďže sú tak umelecky nadaní, tak vydia svet ináč a nevidia v tom nič zlé a takťiež možno, že druhé pohlavie ho už niekoĺkokrát zradilo, ale jeden dotyžný/á kamoš/ka nie a tak potom si nejak zamyslí, že ľúbi toho svojho kamoša/kamošku, veď on/ona mu vždy bol/a na blízku keď to potreboval a podobne. Takže asi takto v ich zmiešaných pocitoch funguje.
Myslím si, že s takýmito ľuďmi sa dá skvelo zabaviť, lebo sú zhovorčiví, schopní spraviť hocijakú blbosť.

P.S. to že jak sa obliekajú si myslím, že závisí od ich nálady, to jak umelec si vyjadrí svoju náladu v nejakej maľbe, či literárnom diele, ale emáci zas oblečením, aby to každý videl a čakajú, že na to niekto zareaguje.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nechapem, pises ako clovek, co uz sa tu na fore stava raritou, ale nominativ mnozneho cisla Ti nehovori nic? Ved to bije do oci. Viem, som OT, ale nedalo mi...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hehe...
Prílohy
emoo.jpg
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Neznášam EmoBoys! Ale holky mi až tak nevadia hlavne pekné. :D
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Myslíte si, že aspoň tie ofiny sú niečo, čo je čisto emo, a je to orginálne? Dovoľte, aby som takých, čo by odpovedali áno vyviedol z omylu.

Na oboch obrázkoch je Simon Gallup, prvý obrázok je z klipu The Hanging Garden a druhý z klipu Charlotte Sometimes (oba od The Cure /Cure nie sú emo skupina/ a oba približne z roku 1982, teda vtedy, keď o nejakom eme ani počuť nebolo). A pritom má podobný účes.
Prílohy
Charlotte Sometimes
Charlotte Sometimes
The Hanging Garden
The Hanging Garden
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Čo si tým chcel povedať?...
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Len to, že emo nie je vôbec nijak originálne (ak niekto niečo nájde, čo prišlo až s emom, tak gratulujem)

Filipito: ani nie...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

fotenie z vrchu ? :lol:
casualties
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa casualties »

emo? to je choroba? EMO = Extrémne Mastná Ofina
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

emo mi zas az tak nevadi, protoze mi neotravuji zivot (zatim)
daleko vic nesnasim hopery a metlaky.

hoper s pohledem duchodce po infarktu, chodici jak naprcana kacenka, ve volnem obleceni po starsim bratrovi. hustokalhoty jou ! pak si sedne nekam v tramvaji, v buse... udela svoje hustogesto a pusti si z mobilu nejake pazvuky pripominajici hekani a skytani jako kdyz vam zaskoci jidlo.

metlaci... cerne kozene bundy, vetsinou je nosi v lete, v zime, porad, smrdi to naprosto neuveritelne, vetsinou jeste maji cerne nalakovane nehty a jsou oveseni retezy. nekteri z nich maji i zajimavy uces, nevim, co si tim dokazuji...
ja nikdy nechodil v technarskem obleceni i kdyz mam k tomu stylu dost blizko, nikdy me nenapadlo cokoliv nosit jen proto, ze to "patri k necemu"

ale to je kazdeho vec..

K- opet nevadi, jsem zvykly :-D
Napísať odpoveď