Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Teraz ma scyllu Michaelova matka ale netusim preco ju ma ona ked tiez pracuje pre spolocnost.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Akoze pani, tak toto uz bolo moc. Asi najslabsia cast serialu. Michael ma po operaci a na hlave nic, ani leukoplast ako by mal MacGyver, proste nic. Sranda.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

hojko sak sa mu to uz zahojilo :D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

nj dost slaba cast...som zvedavy ci sa este objavi Sucre, tipujem ze dorazi v pravy cas, ked seci budu v riadnych srackach a on jediny im bude schopny pomoct
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Myslite inac, ze Sucre bude vediet lietat ked sa vrati ? Vobec by ma to pri tom co vymyslaju scenaristi neudivilo.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

akoze po pozreti 16. casti ma to uz prestava bavit, ti scenaristi to neskutocne natahuju a mam pocit ze oni by to dokazali tocit aj do 20. serie len kvoli vidinam ziskov a tym urobia z vynikajucich serialov **** (kazdy si domysli)...ako dobre...viem ze tymto vsetkym to ma byt napinave...aj ja mam rad napinave serialy a filmy,ale toto je uz moc a naozaj som dufal ze tento serial uz konecne skonci 4. seriou...lebo oni su schopni este urobit z generala michaelovho otca a saru ich babkou a z cistej nudy si budu vymienat a kradnut scylu...co uz no...ale moj rating na tento serial urcite klesa :roll:

Marosc : z toho si nic nerob,to som nepochopil ani ja a navyse ani to co ten lincolnov tym zlozeny z macgyverov robil
Ensom
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ensom »

Ako to tu tak čítam, tak som rád že som s PB sekol v polovici druhej série. Niekedy je ozaj lepšie si koniec domyslieť a nechať seriál plávať.... v sračkách. Mali to ukončiť prvou sériou, prvým útekom. Bohužial zvíťazil mamon.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Podla mna, michaela krmia srackami ze ich mama pracuje pre spolocnost, mozno pracovala ale ocividne uz nie lebo sa hovorilo ze kupec je ten, kto pracoval pre spolocnost, je to dost logicke....Skonci to tak, ze nabehnu za ich mamou cela grupa aj sucre...a tam sa vsetko vyjastni ostanu pri nej ochranovat scyllu...a znicia spolocnost...no wau :roll:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

o nicom cely prison break ma prestava bavit posledne dve casti NUDAAAA!!! a tiez niekto vravel tu na hojku ze nakoniec vybehne ešte ich mama nie?:-D a presne sa to tak stalo heh
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nakoniec sa zisti, ze scylla je len nejaky popolnik :lol:
Michael vyzera, ako keby mu iba skenovali hlavu.. kazdopadne posledne epizody mi pripada ako sfetovany bez sily.. mozno ma aj preco..
ked prisiel Mahone.. to bola paradicka :D Self bol v <> .. dobra scena..
som zvedavy kde teraz skonci Gretchen... no nemyslel som si, ze pojde po Lincolnovi.. mozno mala iba nieco zalubom :) tak ako vzdy ako kazdy v tomto serialy...
kazdy tu pod*ebava kazdeho... ale koniec bol fascinujuci.. aspon ze ukazali jej ksicht... nakoniec sa dozvieme, ze spolupracovala s ich otcom... :D toto uz naozaj je umelo natahovany serial... a takto hlupo to ukoncia.. teraz iba cakat :cry:
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Dni Prison Breaku sú zrátané
Na jednej strane konecne! na druhej mi ale bude trosku luto :cry:
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Rammer napísal:Dni Prison Breaku sú zrátané
Na jednej strane konecne! na druhej mi ale bude trosku luto :cry:
Vysvetlite mi niekto ako to chcu odvysielat do 17. Aprila ked prva cast z druhej polky vyjde len v marci?? Asi som sa tu niekde stratil :D
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Edo Shinoda napísal:Vysvetlite mi niekto ako to chcu odvysielat do 17. Aprila ked prva cast z druhej polky vyjde len v marci?? Asi som sa tu niekde stratil :D
tam bude asi chyba... tu píšu niečo iné. http://www.prison-break.cz/novinky.php?novinka=367
Konečne ten seriál končí!! Už ma to prestávalo baviť. Je to síce super serál, ale už to niekedy moc preháňali :aasmile2: (oživovanie mŕtvych :smt037 )... Som sád, že sa takto rozhodli.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

prva časť druhej polky to nebude, lebo zo 4tej série je už 16 častí vonku, takže budú odvisielané ešte pravdepodobne 4 časti, možno 6, ale skôr si myslím že 4... možno tu niekto spomínal že kolko to má mať čatí ale to si už nepamätam..

edit: vysvetlene v predchadzajucopm príspevku..., nevšimol som si že niekto pisal..
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Bude mi ten PB poriadne chýbať , ale rozhodli sa správne stým už skončiť aj keď sa mi to ťažko hovorí :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja som rad, ze je uz koniec... naozaj to bolo umelo natahovane a nebolo to uz to, to co som pozeraval tak velmi rad.. prva seria a aj druha...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Podla mna jedine prva bola dobra. Ta druha, tiez uz bola navyse, ale clovek bol este taky rozbehnuty z prvej a furt sa tesil, ze sa to zvrtne do dobreho ako v prvej, ale nic take sa nestalo a bolo to podla mna rovnako ako zle ako vsetko co nasledovalo. Teda snad sa nemusime hadat o tom, ze tretia a stvrta seria nestali ani za mak.
jarji
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jarji »

aj mne sa najviac páčila prvá séria.porom sa my to zdalo už také prehnane nereálne.celkovo to nebolo až také reálne ale aspon trochu ta prvá séria. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ako to vlastne skoncilo? :) Ak uz je koniec Prisonu?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ešte neskončil
Napísať odpoveď