Prison Break [spoilers]
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
akoze po pozreti 16. casti ma to uz prestava bavit, ti scenaristi to neskutocne natahuju a mam pocit ze oni by to dokazali tocit aj do 20. serie len kvoli vidinam ziskov a tym urobia z vynikajucich serialov **** (kazdy si domysli)...ako dobre...viem ze tymto vsetkym to ma byt napinave...aj ja mam rad napinave serialy a filmy,ale toto je uz moc a naozaj som dufal ze tento serial uz konecne skonci 4. seriou...lebo oni su schopni este urobit z generala michaelovho otca a saru ich babkou a z cistej nudy si budu vymienat a kradnut scylu...co uz no...ale moj rating na tento serial urcite klesa 
Marosc : z toho si nic nerob,to som nepochopil ani ja a navyse ani to co ten lincolnov tym zlozeny z macgyverov robil
Marosc : z toho si nic nerob,to som nepochopil ani ja a navyse ani to co ten lincolnov tym zlozeny z macgyverov robil
Podla mna, michaela krmia srackami ze ich mama pracuje pre spolocnost, mozno pracovala ale ocividne uz nie lebo sa hovorilo ze kupec je ten, kto pracoval pre spolocnost, je to dost logicke....Skonci to tak, ze nabehnu za ich mamou cela grupa aj sucre...a tam sa vsetko vyjastni ostanu pri nej ochranovat scyllu...a znicia spolocnost...no wau 
-
Šu-Do
Redeemer
nakoniec sa zisti, ze scylla je len nejaky popolnik 
Michael vyzera, ako keby mu iba skenovali hlavu.. kazdopadne posledne epizody mi pripada ako sfetovany bez sily.. mozno ma aj preco..
ked prisiel Mahone.. to bola paradicka
Self bol v <> .. dobra scena..
som zvedavy kde teraz skonci Gretchen... no nemyslel som si, ze pojde po Lincolnovi.. mozno mala iba nieco zalubom
tak ako vzdy ako kazdy v tomto serialy...
kazdy tu pod*ebava kazdeho... ale koniec bol fascinujuci.. aspon ze ukazali jej ksicht... nakoniec sa dozvieme, ze spolupracovala s ich otcom...
toto uz naozaj je umelo natahovany serial... a takto hlupo to ukoncia.. teraz iba cakat 
Michael vyzera, ako keby mu iba skenovali hlavu.. kazdopadne posledne epizody mi pripada ako sfetovany bez sily.. mozno ma aj preco..
ked prisiel Mahone.. to bola paradicka
som zvedavy kde teraz skonci Gretchen... no nemyslel som si, ze pojde po Lincolnovi.. mozno mala iba nieco zalubom
kazdy tu pod*ebava kazdeho... ale koniec bol fascinujuci.. aspon ze ukazali jej ksicht... nakoniec sa dozvieme, ze spolupracovala s ich otcom...
Vysvetlite mi niekto ako to chcu odvysielat do 17. Aprila ked prva cast z druhej polky vyjde len v marci?? Asi som sa tu niekde stratilRammer napísal:Dni Prison Breaku sú zrátané
Na jednej strane konecne! na druhej mi ale bude trosku luto
tam bude asi chyba... tu píšu niečo iné. http://www.prison-break.cz/novinky.php?novinka=367Edo Shinoda napísal:Vysvetlite mi niekto ako to chcu odvysielat do 17. Aprila ked prva cast z druhej polky vyjde len v marci?? Asi som sa tu niekde stratil
Konečne ten seriál končí!! Už ma to prestávalo baviť. Je to síce super serál, ale už to niekedy moc preháňali
prva časť druhej polky to nebude, lebo zo 4tej série je už 16 častí vonku, takže budú odvisielané ešte pravdepodobne 4 časti, možno 6, ale skôr si myslím že 4... možno tu niekto spomínal že kolko to má mať čatí ale to si už nepamätam..
edit: vysvetlene v predchadzajucopm príspevku..., nevšimol som si že niekto pisal..
edit: vysvetlene v predchadzajucopm príspevku..., nevšimol som si že niekto pisal..
Podla mna jedine prva bola dobra. Ta druha, tiez uz bola navyse, ale clovek bol este taky rozbehnuty z prvej a furt sa tesil, ze sa to zvrtne do dobreho ako v prvej, ale nic take sa nestalo a bolo to podla mna rovnako ako zle ako vsetko co nasledovalo. Teda snad sa nemusime hadat o tom, ze tretia a stvrta seria nestali ani za mak.
-
audiotrack
VIP