rapidshare - rozširenie trafficu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

rapidshare - rozširenie trafficu

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Chcel by som sa spytať... neviete niekto ako to funguje? Učet si platim juž dlhšie... stale si ho davam predlžovať, čiže konto sa mi nemeni... doslova ma serie t obmedzenie ktore teraz dali na rapid... chcel by som si rozširiť traffic... a mam par otazok:
1. ked si rozširim ten traffic na 100GB za 10eur... na aku dlhu dobu to plati? mesiac? alebo to už s takym trafficom ostane nastalo?
2. nejak sa k tomu zaplateniu rozširenia neviem dopracovať mimo toho odkazu na PayPal, ktory je na rapide... da sa to platiť len cez PayPal?
3: Ak sa to da platiť len cez PayPal... je tam len možnosť zaplatiť to kartou alebo aj prevodom na učet?
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

1, traffic share nie je casovo obmedzeny
2, pozri napr www.shareshop.cz , ja rapidshare riesim cez nich uz dlho a som spokojny
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

jj, ja to tiež kupujem cez resellerov tuna u nas... :) ja sa pytam.. ako je to s tym rozširenim :) cez shareshop.cz sa napr. da kupiť len acc ale nie traffic, nie?
Rattata
Light Professional
Light Professional

je tam predsa polozka "Navyseni datoveho limitu"
Strejdo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Strejdo »

Hmmm, neviem teraz, ci nieco robim zle, ale zvysil som si dnes ten datovy limit o 100GB, no zase mi vyplo po 2,66GB stiahnutych dat a vypisalo, ze mam precerpany limit. Ako je to potom s tym limitom?
sanglar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sanglar »

Ked sa prihlasis do svojho uctu na rapide chod do settings a zaskrtni si Use existing TrafficShare volume.
Strejdo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Diky bratu, uz som to nastavil. Len dufam, ze to je tak zabezpecene, ze ked zacnem tahat na druhy den, tak najprv taha z nepredplatenych 2,66 GB a az potom z tych, co som predplatil. To su kurv. inac riadne, asi malo love maju.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

To si nemyslim, ze su financne na tom zle. Myslim, ze teraz si to kupi praveze menej ludi ked je mensi limit. Skor by som povedal, ze moze byt problem s trafficmi. Aj tak to ostane pre mna zahadou preco to znizili o viac ako polovicu.
Rattata
Light Professional
Light Professional

pretoze su nenazrani....

//nemyslim ze si to kupuje menej ludi kedze drviva vacsina veci je stale na rapide
Strejdo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Jasneee, ved financne niesu na tom urcite zle. Ale mas pravdu to znizili urcite koli tomu, aby nedochadzalo tak casto k pretazeniu, asi im uz zariadenia nestihaju, ved cim dalej tym viac ludi vyuziva prave rapidshare. Len napriklad toto je somarina, ze ked v okamihu, ked mi konci denny limit taham este nejaky subor, tak mi ho este stiahne minimalnou rychlostou cca. 20 kB/s, ale aj tak ten subor mozem vysmarit, lebo mi vzdy napise pri rozbalovani CRC failed.
Napísať odpoveď