rapidshare - rozširenie trafficu
-
Old Dirty Bastard
Guru
rapidshare - rozširenie trafficu
Chcel by som sa spytať... neviete niekto ako to funguje? Učet si platim juž dlhšie... stale si ho davam predlžovať, čiže konto sa mi nemeni... doslova ma serie t obmedzenie ktore teraz dali na rapid... chcel by som si rozširiť traffic... a mam par otazok:
1. ked si rozširim ten traffic na 100GB za 10eur... na aku dlhu dobu to plati? mesiac? alebo to už s takym trafficom ostane nastalo?
2. nejak sa k tomu zaplateniu rozširenia neviem dopracovať mimo toho odkazu na PayPal, ktory je na rapide... da sa to platiť len cez PayPal?
3: Ak sa to da platiť len cez PayPal... je tam len možnosť zaplatiť to kartou alebo aj prevodom na učet?
1. ked si rozširim ten traffic na 100GB za 10eur... na aku dlhu dobu to plati? mesiac? alebo to už s takym trafficom ostane nastalo?
2. nejak sa k tomu zaplateniu rozširenia neviem dopracovať mimo toho odkazu na PayPal, ktory je na rapide... da sa to platiť len cez PayPal?
3: Ak sa to da platiť len cez PayPal... je tam len možnosť zaplatiť to kartou alebo aj prevodom na učet?
1, traffic share nie je casovo obmedzeny
2, pozri napr www.shareshop.cz , ja rapidshare riesim cez nich uz dlho a som spokojny
2, pozri napr www.shareshop.cz , ja rapidshare riesim cez nich uz dlho a som spokojny
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Strejdo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Jasneee, ved financne niesu na tom urcite zle. Ale mas pravdu to znizili urcite koli tomu, aby nedochadzalo tak casto k pretazeniu, asi im uz zariadenia nestihaju, ved cim dalej tym viac ludi vyuziva prave rapidshare. Len napriklad toto je somarina, ze ked v okamihu, ked mi konci denny limit taham este nejaky subor, tak mi ho este stiahne minimalnou rychlostou cca. 20 kB/s, ale aj tak ten subor mozem vysmarit, lebo mi vzdy napise pri rozbalovani CRC failed.