No skús pretože malí rozdiel tam neni.TUCERO_SVK napísal:najpodozrivejsie je to ze tam neni nic ako akcia alebo neco take
no risknem dufam len ze to nebude nejaky reklamovany odpad z agemu
alza.sk
Sranda. Ja som si ale vsimol dve veci. Ani jedna na sklade (v Sharku) a cena je este nizsia ako v AGEME. Ak je to pravda ze tovar beru z Agemu je to divne. Inac doporucoval by som z Alzy. Nez ti grafiku poslu ju otestuju v PC takze mas istotu ze na 100% je funkcna a nemusis sa bat zbytocnych reklamaciek co v pripade Sharku by som sa do reklmacie nepustal. Na Shark by som skor poslal SOI.
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
preco ja vsetko zo sarku robim tak ze to do tych 7 dni kym to mozem vratit usmazim /to jest vystavim to kolko mozem/ a ked nenastane problem necham si ak ne vratim bez toho aby som povedal preco.Dedomil napísal:Sranda. Ja som si ale vsimol dve veci. Ani jedna na sklade (v Sharku) a cena je este nizsia ako v AGEME. Ak je to pravda ze tovar beru z Agemu je to divne. Inac doporucoval by som z Alzy. Nez ti grafiku poslu ju otestuju v PC takze mas istotu ze na 100% je funkcna a nemusis sa bat zbytocnych reklamaciek co v pripade Sharku by som sa do reklmacie nepustal. Na Shark by som skor poslal SOI.
-
Šu-Do
Redeemer
chcel by som sa opytat ohladom tovaru ktory je na ceste...
je tam Dostupnost a modrym na ceste... cakal som na ten tovar mesiac kym dostanem peniaze a uz je to par dni na ceste.. predtym mali 3-5 kusov.. potom 1-2 a teraz to asi iba objednali...
ked kliknem na to "na ceste" tak potom vyskoci okno to co je v prilohe.. (konkretne to okno skladova dostupnost).. a ze mozeme to vybavit takto.. a tam je potom, ze by to uz mali 1.9.08... takto to uz maju aspon 4 dni... tzn. ze to budu mat uz 1.9 ale s tym, ze len jeden kus ?
teda by som chcel presnejsie vediet, ze ak to nebudu mat v priebehu tohto tyzdna.. a napriklad peniaze by som mal uz vo stvrtok alebo piatok, a stale to bude na ceste, tak ako by sa to riesilo ? oni objednavky nepreberaju zrejme cez vikendy.. cize povedzme, ze v piatok by som to objednal a v pondelok by som si pre to mohol ist ? ale to asi len v pripade, ak by to mali na sklade...
uplne na kkt som to rozpisal.. sry
len to, ze ako sa riesi, ked je tovar na ceste...
//
je tam Dostupnost a modrym na ceste... cakal som na ten tovar mesiac kym dostanem peniaze a uz je to par dni na ceste.. predtym mali 3-5 kusov.. potom 1-2 a teraz to asi iba objednali...
ked kliknem na to "na ceste" tak potom vyskoci okno to co je v prilohe.. (konkretne to okno skladova dostupnost).. a ze mozeme to vybavit takto.. a tam je potom, ze by to uz mali 1.9.08... takto to uz maju aspon 4 dni... tzn. ze to budu mat uz 1.9 ale s tym, ze len jeden kus ?
teda by som chcel presnejsie vediet, ze ak to nebudu mat v priebehu tohto tyzdna.. a napriklad peniaze by som mal uz vo stvrtok alebo piatok, a stale to bude na ceste, tak ako by sa to riesilo ? oni objednavky nepreberaju zrejme cez vikendy.. cize povedzme, ze v piatok by som to objednal a v pondelok by som si pre to mohol ist ? ale to asi len v pripade, ak by to mali na sklade...
//
oukejpiton napísal:Preco sa pytas tu? Na to ti najlepsie odpovedia oni... posli im mail.
Preco sa pytas tu? Na to ti najlepsie odpovedia oni... posli im mail.Šu-Do napísal:chcel by som sa opytat ohladom tovaru ktory je na ceste...
-
GIGABYTE
King
No tak teraz osobná skúsenosť, na stránke alzy bol oznam, že na dobierku posielajú iba tovar ktorý je objednaný do 18.12 2008
Ja som objednával 19.12 (piatok) o 18:37
V ten istý deň, 19. 12 2008 o 19:06 to spracoval alza robot
20.12 - nič (sobota)
21.12 - nič (nedeľa)
22.12 (pondelok, pracovný deň) tovar bol vyexpedovaný, email som dostal o 17:02
23.12 volal kuriér z DPD, o 13:30 som mal tovar doma
Btw jednalo sa o skrinku NV-690, bola skladom. Nechápal som tomu, že prečo to vyexpedovali 22.12, čo nemuseli, pretože mali oznam, že budú posielať iba tovar, ktorý bude objednaný do 18.12, ale potešilo ma to a som rád skrinku mám doma a som s ňou nadmieru spokojný
20.12 - nič (sobota)
21.12 - nič (nedeľa)
Btw jednalo sa o skrinku NV-690, bola skladom. Nechápal som tomu, že prečo to vyexpedovali 22.12, čo nemuseli, pretože mali oznam, že budú posielať iba tovar, ktorý bude objednaný do 18.12, ale potešilo ma to a som rád skrinku mám doma a som s ňou nadmieru spokojný
Ja som tiez objednnaval 20., prislo mi to v utorok vecer, ale zasielka bola nekompletna, chybal tam jeden hdd, hned som im posielal maila, ale uz neodpisuju... Dufam, ze ho poslu dodatocne.GIGABYTE napísal:No tak teraz osobná skúsenosť, na stránke alzy bol oznam, že na dobierku posielajú iba tovar ktorý je objednaný do 18.12 2008
20.12 - nič (sobota)
21.12 - nič (nedeľa)
Nerozumiem
Takže ak si objednám niečo za napr. 200,- Sk, tak to musím za dopravu zaplatiť kurierovi 269,- Sk tak, ako to majú v cenníku služby? Najmä ak túto vec vôbec nepotrebujem doručiť do 24 hod.
Alebo môžem túto vec dostať za 49,- Sk uvedených v cenníku, keď to dám na dobierku? Aj dobierku doručuje ich zmluvný prepravca? Alebo Slovenská pošta?
Alebo môžem túto vec dostať za 49,- Sk uvedených v cenníku, keď to dám na dobierku? Aj dobierku doručuje ich zmluvný prepravca? Alebo Slovenská pošta?
Prečo DVD?
Nie, nejde o DVD, ide práve o možnosť využiť ich široký výber, ktorý práve v miestnych predajniach nie je. Je to teda otázka špecializácie a o tú mi ide. Ak súrne potrebujem napr. konkrétnu DVD jednotku, ktorú mi nikde v okolí nevedia zohnať, tak má nastúpiť napr. ALZA. Problémom je to, že dať polovičku ceny jednotky za prepravu (269.- Sk) mi pripadá prehnané. Ak by mi to vedeli poslať na dobierku napr. cez Slovenskú poštu za 49,- Sk (a nemusí to byť za 24 hod.) tak to považujem za prijateľné riešenie. V tom spočívala podstata mojej otázky. Veď zásielkový predaj to nie je len niečo, čo sa vyjadruje v tisícoch... korún.
ALZA
Ešte lepšie: pozrite sa na moje bydlisko - cestovať cca 400 km, to je tiež dobrá rada. Keby som býval v Bratislave, tak s vami nediskutujem o tejto problematike na tejto stránke. Všetci však bývať v Bratislave nemôžeme. Asi sa nedohodneme, ale predsa len je možno niekto, kto má s tým skúsenosť, zopakujem otázku:
posiela ALZA aj na bežnú dobierku (povedzme za už tu spomínaných 49,- Sk) prostredníctvom Slovenskej pošty? Na ich stránke tam taká podrobnosť nie je(!!!).
posiela ALZA aj na bežnú dobierku (povedzme za už tu spomínaných 49,- Sk) prostredníctvom Slovenskej pošty? Na ich stránke tam taká podrobnosť nie je(!!!).