alza.sk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

TUCERO_SVK napísal:najpodozrivejsie je to ze tam neni nic ako akcia alebo neco take
no risknem dufam len ze to nebude nejaky reklamovany odpad z agemu :D
No skús pretože malí rozdiel tam neni.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Sranda. Ja som si ale vsimol dve veci. Ani jedna na sklade (v Sharku) a cena je este nizsia ako v AGEME. Ak je to pravda ze tovar beru z Agemu je to divne. Inac doporucoval by som z Alzy. Nez ti grafiku poslu ju otestuju v PC takze mas istotu ze na 100% je funkcna a nemusis sa bat zbytocnych reklamaciek co v pripade Sharku by som sa do reklmacie nepustal. Na Shark by som skor poslal SOI.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Dedomil napísal:Sranda. Ja som si ale vsimol dve veci. Ani jedna na sklade (v Sharku) a cena je este nizsia ako v AGEME. Ak je to pravda ze tovar beru z Agemu je to divne. Inac doporucoval by som z Alzy. Nez ti grafiku poslu ju otestuju v PC takze mas istotu ze na 100% je funkcna a nemusis sa bat zbytocnych reklamaciek co v pripade Sharku by som sa do reklmacie nepustal. Na Shark by som skor poslal SOI.
preco ja vsetko zo sarku robim tak ze to do tych 7 dni kym to mozem vratit usmazim /to jest vystavim to kolko mozem/ a ked nenastane problem necham si ak ne vratim bez toho aby som povedal preco. :D miesto toho aby si ma osr*li os/rem si ich ja 8)
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

chalani ak dnes poslem objednavku do 15 00 tak mi to pride zajtra?
Dedomil
King
King

Ano. Ale kamos co tam objednaval prvy krat to objednal do obeda a prislo to az na ten dalsi den (treti den). Mozno iba vtedy sa niekde stal nejaky zadrhel.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Oni ju posielajú na druhý deň. Ale záleží či to dáš aj cez kuriéra, alebo poštou. Síce niesom si istý či má alza na výber..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

chcel by som sa opytat ohladom tovaru ktory je na ceste...
je tam Dostupnost a modrym na ceste... cakal som na ten tovar mesiac kym dostanem peniaze a uz je to par dni na ceste.. predtym mali 3-5 kusov.. potom 1-2 a teraz to asi iba objednali...
ked kliknem na to "na ceste" tak potom vyskoci okno to co je v prilohe.. (konkretne to okno skladova dostupnost).. a ze mozeme to vybavit takto.. a tam je potom, ze by to uz mali 1.9.08... takto to uz maju aspon 4 dni... tzn. ze to budu mat uz 1.9 ale s tym, ze len jeden kus ?

teda by som chcel presnejsie vediet, ze ak to nebudu mat v priebehu tohto tyzdna.. a napriklad peniaze by som mal uz vo stvrtok alebo piatok, a stale to bude na ceste, tak ako by sa to riesilo ? oni objednavky nepreberaju zrejme cez vikendy.. cize povedzme, ze v piatok by som to objednal a v pondelok by som si pre to mohol ist ? ale to asi len v pripade, ak by to mali na sklade...
uplne na kkt som to rozpisal.. sry
len to, ze ako sa riesi, ked je tovar na ceste...

//
piton napísal:Preco sa pytas tu? Na to ti najlepsie odpovedia oni... posli im mail.
oukej
Prílohy
Schránka01.jpg
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Šu-Do napísal:chcel by som sa opytat ohladom tovaru ktory je na ceste...
je tam Dostupnost a modrym na ceste... cakal som na ten tovar mesiac kym dostanem peniaze a uz je to par dni na ceste.. predtym mali 3-5 kusov.. potom 1-2 a teraz to asi iba objednali...
ked kliknem na to "na ceste" tak potom vyskoci okno to co je v prilohe.. (konkretne to okno skladova dostupnost).. a ze mozeme to vybavit takto.. a tam je potom, ze by to uz mali 1.9.08... takto to uz maju aspon 4 dni... tzn. ze to budu mat uz 1.9 ale s tym, ze len jeden kus ?

teda by som chcel presnejsie vediet, ze ak to nebudu mat v priebehu tohto tyzdna.. a napriklad peniaze by som mal uz vo stvrtok alebo piatok, a stale to bude na ceste, tak ako by sa to riesilo ? oni objednavky nepreberaju zrejme cez vikendy.. cize povedzme, ze v piatok by som to objednal a v pondelok by som si pre to mohol ist ? ale to asi len v pripade, ak by to mali na sklade...
uplne na kkt som to rozpisal.. sry
len to, ze ako sa riesi, ked je tovar na ceste...
Preco sa pytas tu? Na to ti najlepsie odpovedia oni... posli im mail.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No tak teraz osobná skúsenosť, na stránke alzy bol oznam, že na dobierku posielajú iba tovar ktorý je objednaný do 18.12 2008

Ja som objednával 19.12 (piatok) o 18:37
V ten istý deň, 19. 12 2008 o 19:06 to spracoval alza robot
20.12 - nič (sobota)
21.12 - nič (nedeľa)
22.12 (pondelok, pracovný deň) tovar bol vyexpedovaný, email som dostal o 17:02
23.12 volal kuriér z DPD, o 13:30 som mal tovar doma :)

Btw jednalo sa o skrinku NV-690, bola skladom. Nechápal som tomu, že prečo to vyexpedovali 22.12, čo nemuseli, pretože mali oznam, že budú posielať iba tovar, ktorý bude objednaný do 18.12, ale potešilo ma to a som rád skrinku mám doma a som s ňou nadmieru spokojný :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mozes byt iba rad :) alza je dobry eshop
piton
King
King

GIGABYTE napísal:No tak teraz osobná skúsenosť, na stránke alzy bol oznam, že na dobierku posielajú iba tovar ktorý je objednaný do 18.12 2008

Ja som objednával 19.12 (piatok) o 18:37
V ten istý deň, 19. 12 2008 o 19:06 to spracoval alza robot
20.12 - nič (sobota)
21.12 - nič (nedeľa)
22.12 (pondelok, pracovný deň) tovar bol vyexpedovaný, email som dostal o 17:02
23.12 volal kuriér z DPD, o 13:30 som mal tovar doma :)

Btw jednalo sa o skrinku NV-690, bola skladom. Nechápal som tomu, že prečo to vyexpedovali 22.12, čo nemuseli, pretože mali oznam, že budú posielať iba tovar, ktorý bude objednaný do 18.12, ale potešilo ma to a som rád skrinku mám doma a som s ňou nadmieru spokojný :)
Ja som tiez objednnaval 20., prislo mi to v utorok vecer, ale zasielka bola nekompletna, chybal tam jeden hdd, hned som im posielal maila, ale uz neodpisuju... Dufam, ze ho poslu dodatocne.
Dedomil
King
King

Pri objednavani si mal zafjknut moznost "Odoslat iba kompletnu objednavku". Staci iba citat ;)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:mozes byt iba rad :) alza je dobry eshop
Neboj sa, ja som sa tešil ako malý chlapec :)
piton
King
King

Dedomil napísal:Pri objednavani si mal zafjknut moznost "Odoslat iba kompletnu objednavku". Staci iba citat ;)
Praveze sa mi zda, ze som to zafajkol, ale keby poslali nekompletnu, tak by to mali aspon nejak oznamit nie? Napr. mailom...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

A nieje niečo na webe alzy ? Konkrétne tam kde máš objednávky...
kingjan
Light Expert
Light Expert

Nerozumiem

Príspevok od používateľa kingjan »

Takže ak si objednám niečo za napr. 200,- Sk, tak to musím za dopravu zaplatiť kurierovi 269,- Sk tak, ako to majú v cenníku služby? Najmä ak túto vec vôbec nepotrebujem doručiť do 24 hod.
Alebo môžem túto vec dostať za 49,- Sk uvedených v cenníku, keď to dám na dobierku? Aj dobierku doručuje ich zmluvný prepravca? Alebo Slovenská pošta?
Dedomil
King
King

Z logickeho hladiska objednavat nieco z alzy za 200,- Sk sa mi zda postavene na hlavu. Ak si chces kupit ciste DVDcka skoc do najblizsieho elektra preboha.
kingjan
Light Expert
Light Expert

Prečo DVD?

Nie, nejde o DVD, ide práve o možnosť využiť ich široký výber, ktorý práve v miestnych predajniach nie je. Je to teda otázka špecializácie a o tú mi ide. Ak súrne potrebujem napr. konkrétnu DVD jednotku, ktorú mi nikde v okolí nevedia zohnať, tak má nastúpiť napr. ALZA. Problémom je to, že dať polovičku ceny jednotky za prepravu (269.- Sk) mi pripadá prehnané. Ak by mi to vedeli poslať na dobierku napr. cez Slovenskú poštu za 49,- Sk (a nemusí to byť za 24 hod.) tak to považujem za prijateľné riešenie. V tom spočívala podstata mojej otázky. Veď zásielkový predaj to nie je len niečo, čo sa vyjadruje v tisícoch... korún.
Dedomil
King
King

Tak si to daj poslat na pobocku do Bratislavy. Neni problema. Oni ti potom odtial zavolaju a ty si preto len prides.
kingjan
Light Expert
Light Expert

ALZA

Ešte lepšie: pozrite sa na moje bydlisko - cestovať cca 400 km, to je tiež dobrá rada. Keby som býval v Bratislave, tak s vami nediskutujem o tejto problematike na tejto stránke. Všetci však bývať v Bratislave nemôžeme. Asi sa nedohodneme, ale predsa len je možno niekto, kto má s tým skúsenosť, zopakujem otázku:
posiela ALZA aj na bežnú dobierku (povedzme za už tu spomínaných 49,- Sk) prostredníctvom Slovenskej pošty? Na ich stránke tam taká podrobnosť nie je(!!!).
Napísať odpoveď