Hra v C++

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
dmartinka
Novice
Novice

Hra v C++

Príspevok od používateľa dmartinka »

Caute surne by som potrebovala velmi jednoduchu hru v C++ aj s dokumentaciou. Samozrejme nechcem to zadarmo...

Potrebujem to cim skor.......dakujem za akukolvek snahu o pomoc.

:wink:
neutronmind
Expert
Expert

Príspevok od používateľa neutronmind »

Co si predstavujes pod "jednoducha hra v C++"? :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a čo si predstavuješ pod tým "nechcem to zadarmo.. "? :)
dmartinka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dmartinka »

V skole sme robili nieco ako jednoduchu kalkucku na scitanie a odcitanie, alebo piškvorky 3X3. Tak nieco mozno na tejto alebo trochu vyssej urovni. Mohlo by to byt aj pexeso... to mam naprogramovane v Delphi keby to pomohlo.

:)

//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2008, 23:48 )
Som ochotna hru zaplatit...samozrejme s nejakou studentskou zlavou :D
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

http://disk.jabbim.cz/existpierre@jabbi ... kvorky.zip

tu som robil piskorky je to trosku chaosne napisane, ale hadam sa da z toho vysomarit, sak kukni... momentalne pracujem na piskorkach robenych v OOP, uz to mam v podstate hotove len musim doriesit jeden velky bug a to je ze mi zarata v istej situacii jednu, ktoru zaratat nemusi :) ale toto ide dobre. Mozes si nastavit lubovolnu velkost pola (teda max 26, aby to nebolo priliz velke) aj na kolko sa bude hrat

je to v priecinku hra piskorky, a su tam aj riesene samostatne diagonaly a tak, takze tam by sa to dalo lahsie pochopit...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

2 existpierre: myslim, ze aj v tom, co si poslal mas bugy....
Prílohy
Bez názvu.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja som zase musel pozreť zdroják aby som pochopil ako sa to ovláda. Keď má označovanie x-ovej osi velkými písmenami, neviem prečo vstup bere malé písmena, ani som nechápal že keď napísalo že x: čo mám zadať :) (som myslel ako ťah pre hráča x, nie ako x-ovú os, tak som zadával B1, b1, 1B ale aj 1 alebo B...)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:ja som zase musel pozreť zdroják aby som pochopil ako sa to ovláda. Keď má označovanie x-ovej osi velkými písmenami, neviem prečo vstup bere malé písmena, ani som nechápal že keď napísalo že x: čo mám zadať :) (som myslel ako ťah pre hráča x, nie ako x-ovú os, tak som zadával B1, b1, 1B ale aj 1 alebo B...)
jj presne aj ja som toto robil... si to mohol dat rovno ako suradnice... a tie znaky abecedy zadavat cez toupper, aby bralo aj male aj velke pismena...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nj ten kod je neprehladny, myslel som ze som to tam uz odstranil, ..zacinal som s tym... ofc to co robim s OOP je tam opravene, resp, inak a efektivnejsie napisane, ... ale mohol by si sem alebo SS napisat, presny postup ako si k tej chybe dosiel ? dik
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

existpierre napísal:nj ten kod je neprehladny, myslel som ze som to tam uz odstranil, ..zacinal som s tym... ofc to co robim s OOP je tam opravene, resp, inak a efektivnejsie napisane, ... ale mohol by si sem alebo SS napisat, presny postup ako si k tej chybe dosiel ? dik
fuuu.. to si ja uz nepamatam, ale najprv som prichadzal systemom pokus-omyl na to, ako sa ovladaju tie suradnice... takze je mozne, ze tam nieco zblblo... :)

BTW: napadlo mi, ze si nakodim aj ja piskvorky... ale iba v Ccku, bo z OOP viem ako tak Javu, no som ju hodne dlho nevidel, tak by som si ju musel obnovit a to sa mi nechce.... no ale s5 k veci... aky algoritmus si pouzival na zistovanie, ci uz niekto nevyhral...? si kontroloval uhlopriecky, riadkky a stlpce iba od posledneho pridaneho znaku, alebo celu hraciu plochu...? Nechcelo sa mi luskat tvojim zdrojakom a navyse som ani nechcel, bo som to chcel kodit podla seba.. :)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ked si zoberes pole po suradniciach X.Y vsimnes si spravanie cisel... robil som to tak ze som to rozdelil na riadky, stlpce a na diagonaly. myslim ze je tam aj program na vykreslenie pola s cislami. a tam v komentoch mas popisanu kadu diagonalu... vsimaj si tie cykly, v tych priecinkoch som robil aj testovanie diagonal zvlast
Napísať odpoveď