ahojte prosimvas mam problem zo zvukom kupila som si nove repraky a subwofeer maju dokopy 100W a mam REALTEK HD driver a tam je ekvalizer ale neviem si ho nastavit .. prosimvas neporadite mi ako sa perfektne nastavy na basy ? aby aj vysky boli idealne proste najlepsia variacia na basy dakujem pekne...
Si nastav v prehravaci kde pocuvas hudbu... tam mas aj presety uz, hod si ze maximum bass (upozornujem ze to bude hrat uplne na pi*u) a uzivaj si svoje "100W" repraky.
majka0408 napísal:ahojte prosimvas mam problem zo zvukom kupila som si nove repraky a subwofeer maju dokopy 100W a mam REALTEK HD driver a tam je ekvalizer ale neviem si ho nastavit .. prosimvas neporadite mi ako sa perfektne nastavy na basy ? aby aj vysky boli idealne proste najlepsia variacia na basy dakujem pekne...
To je tazke takto ti poradit..Nemas tam predvolene moznosti?ROCK,JAZZ,FOLK,atd..?Ak ano skus niektore z tychto a zvol si ktora sa ti najviac paci..
no no presne ako si to znazornil v tom realtekHD a takto kebyze si mi ponastavil ze najlepsi zvuk na basy lebo ked dam aby to hrali na basy tak to neni ono proste potom tam musim este nastavit vysky a tak .... dakujem.. inak
Ekvalizer je na to, aby si kazdy "doladil" zvuk podla seba, podla svojich usi a podla svojho vkusu. Ked tak dobre pocujes ze hraju zle, tak sa s tym ekvalizerom hraj az kym sa ti to bude zdat pekne.