pomoc zo zvukom

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

pomoc zo zvukom

Príspevok od používateľa majka0408 »

ahojte prosimvas mam problem zo zvukom kupila som si nove repraky a subwofeer maju dokopy 100W a mam REALTEK HD driver a tam je ekvalizer ale neviem si ho nastavit .. prosimvas neporadite mi ako sa perfektne nastavy na basy ? aby aj vysky boli idealne proste najlepsia variacia na basy dakujem pekne...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Si nastav v prehravaci kde pocuvas hudbu... tam mas aj presety uz, hod si ze maximum bass (upozornujem ze to bude hrat uplne na pi*u) a uzivaj si svoje "100W" repraky.
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

no ved prave aby to nehrali tak nap***(zle) tak by som chcela nejak aby to hralo super
dudo02
King
King

Re: pomoc zo zvukom

Príspevok od používateľa dudo02 »

majka0408 napísal:ahojte prosimvas mam problem zo zvukom kupila som si nove repraky a subwofeer maju dokopy 100W a mam REALTEK HD driver a tam je ekvalizer ale neviem si ho nastavit .. prosimvas neporadite mi ako sa perfektne nastavy na basy ? aby aj vysky boli idealne proste najlepsia variacia na basy dakujem pekne...
To je tazke takto ti poradit..Nemas tam predvolene moznosti?ROCK,JAZZ,FOLK,atd..?Ak ano skus niektore z tychto a zvol si ktora sa ti najviac paci..
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Tuna si nastavis equalizer pripadne tie prednastavene ako hore radily najdes to tuna :

Mas tuna dva navyber kedze neviem aku mas ty presne :
Ps:Len aby ti okna nepraskly ked zapnes a das nahlas tie 100 Watt bedne :)
Prílohy
realtek-sound.png
realtekpa5.jpg
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

no no presne ako si to znazornil v tom realtekHD a takto kebyze si mi ponastavil ze najlepsi zvuk na basy lebo ked dam aby to hrali na basy tak to neni ono proste potom tam musim este nastavit vysky a tak .... dakujem.. inak
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ekvalizer je na to, aby si kazdy "doladil" zvuk podla seba, podla svojich usi a podla svojho vkusu. Ked tak dobre pocujes ze hraju zle, tak sa s tym ekvalizerom hraj az kym sa ti to bude zdat pekne.
Napísať odpoveď