Live For Speed ( LFS )

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

chlapci ja mám demo LFS S2 0.5Z a keď chcem hrať online a dám zobrazť zoznam serverov napíše že musím zadať platné meno a heslo a že či mám legálne LFS
neviem niekto čo s tým?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nezahras si bez originalu.. jedine demo trat.. to je ta prva.. musis si pri vyberani serverov vybrat DEMO

//
GothaR napísal:Tak to bolo davnejsie, teraz si treba spravit ucet na http://www.lfsworld.net/ a s tym sa potom prihlasit v hre.
vtedy som to aj naposledy hral :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:nezahras si bez originalu.. jedine demo trat.. to je ta prva.. musis si pri vyberani serverov vybrat DEMO
Tak to bolo davnejsie, teraz si treba spravit ucet na http://www.lfsworld.net/ a s tym sa potom prihlasit v hre.
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

dostal som taky napad: co keby sme si dali hojko race na S2... server by som zohnal a auto a trat by sme sa dohodli aj tu... len neviem kolko ludi by slo
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ja by som rad, ale mam iba demo. Ak chces zajazdit s formulou BMW, tak mozes nieco zorganizovat a pridam sa :)
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak teoreticky by sa dalo aj demo v pohode.. na blackwoode s fbm... ale to je iba 12 ludi... ale tolko sa tu asi ani nenazbierame :D tak piste ze kto pojde, dohodneme sa na datume a potom zohnam server. Spravili by sa 2 zavodne vecery na 25 kol napriklad, nejake bodovanie, body spocitame a vysledky tu na fore... ziadna straka ku tomu nebude :P
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ja fbm ani formule az tak rad nemam (preferujem xfg), ale hlasim sa ako zaujemca. Napiste cas a datum, bude mi to vyhovovat takmer hocikedy od 16:00 do 22:00 cez tyzden, a takmer hocikedy cez vikend.

Inak mohli by uz konecne vydat toho WW, uz to bolo ocakavane na Vianoce a nic, presunuli to, povedali ze niekedy na zaciatku roku a este stale nic. Ved uz tam maju snad vsetko, model hotovy, vsetko, na youtube som videl uz aj nejake prezentacne video, na com tam tak dlho pracuju ? Chapem ze aj scawen je clovek a nesedi cele dni len nad programovanim LFS, ale aj tak.
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nechaj sa prekvapit.. no len aby sme na nom nejazdili ked to uz bude veteran.. urcite fbm.. xfg je moooc pomale.. isiel som 3hod. endurance na tom a fakt nuda... pripadne 1 zavod fbm a jeden xfg/xrg
Thek_SVK
Professional
Professional

no tak priznavam ze 3 hodinovy zavod by ma na xfg urcite nebavil, ale ked som hraval demo online tak som jazdil takmer iba xfg zavody (za cias ked este bolo xrt tak obcas drift). Ale inak som uz dlho nejazdil, moje casy budu biedne, neocakvam na xfg pod 1:37. Snad nebudu vsetci PRO :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja som proti XFG, to je strasna nuda :)
FBM zarucuje dobry pretek, kto chce, tak mu mozem poslat svoj setup pre mysku :)
Inak Scirocco posunuli kvoli tomu, ze im zaverecne doladovanie trva dlhsie ako ocakavali, je to v tej sprave na http://www.lfs.net/ , len treba pozorne citat :)
Thek_SVK
Professional
Professional

oka no v pohode, predpokladam ze vas bude viac co bude proti xfg, ja sa prisposobim, kazdopadne rad si zahram, len nech sa nas este trosku nazbiera
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no len som zvedavy ci napise aspon 10 ludi.. široko si myslim ze bude do konca januara (uz som prihlaseny vo VWS cupe :)) ...ako som sa docital davnejsie tak bude treba S2 takze sa zbytocne tesite :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Francek napísal:no len som zvedavy ci napise aspon 10 ludi.. široko si myslim ze bude do konca januara (uz som prihlaseny vo VWS cupe :)) ...ako som sa docital davnejsie tak bude treba S2 takze sa zbytocne tesite :D
Ja sa netesim, ja to len sledujem, pretoze uz koncom februara by som si chcel kupit S2 (to budem mat po skuskach).
Scirocco ma laka hlavne preto, ze bude mat obmedzene nastavenia, cize nebudem mat taky hendikep ako teraz :D
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj bude to super.. zevraj sa ma nastavovat iba tlak v pneu a zbiehavost :)
a ked zhanas setupy tak: setupgrid.net teaminferno.hu ...inak pokial viem tak posledny prispevok sa necituje.. neber osobne.. musel som :lol: :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

aj ja mam iba demo mohol by niekto urobit trat v carparku a auto by mohlo byt XRT ak chcete drifty :D
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

xrt uz davno v deme nie je.. rok a par dni
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

ja by som sa pridal na ten závod na blackwoode len povedzte kedy ale cez hamachi to asi nepojde lebo mam problem s hamachi jednoducho nefunguje tak ako ma už som zabudol prečo riešil som to už dávno. a keby si chcel tak mám aj S2 tak aj z toho by sa niečo možno dalo... ale povedzte do dopredu bo musim trochu cvičiť dávno som nehral :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Eru napísal:ja by som sa pridal na ten závod na blackwoode len povedzte kedy ale cez hamachi to asi nepojde lebo mam problem s hamachi jednoducho nefunguje tak ako ma už som zabudol prečo riešil som to už dávno. a keby si chcel tak mám aj S2 tak aj z toho by sa niečo možno dalo... ale povedzte do dopredu bo musim trochu cvičiť dávno som nehral :)
LFS je asi od verzie tak zabezpecene ze nejde pod hamachi. Akakolvek IP zacinajuca na 5.***.***.*** je neplatna (bolo to pre cracknute hamachi zavody)
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak uz sme 5 jak tak pocitam.. ok este 7 a ideme :) informacie budu tu a kazdy potom musi dat potvrdenie ze ide
Thek_SVK
Professional
Professional

ale nuz, nemusi nas byt presne 12... keby sme boli apson 7 tak by to bolo v pohode
Napísať odpoveď