CS 1.6 Server hojko.com
Prave kvoli takymto ludom som s CS takmer uplne prestal. V TF2 nic taketo neexistuje, 99% ludi to hra pre radost a je im jedno, ake maju skore. To len CSkari sa vzdy musia vytahovat, ze su lepsi a pritom su to vacsinou iba ti, ktori maju momentalne stastie. Mam kamosa, ktory je skiller, ale mne sa nikdy nesmial, ked som hral proti nemu a daval ma ako dieta, proste sme si zahrali a boli sme spokojni.GiGaByT napísal:hojkomne cs tiez moc nejde a aj tak to hram, vcera rano som mal skore 0:11
a je mi to jedno ja si idem zahrat a posnazit sa na dobre skore a nie sa zblaznil alebo sa z niekym natahovat ze mam 0:11.
taktiez mi vadia hraci znacky debilita! ked mam slabe skore som lama ked mam dobre skore som cheaterked neviete co mate pisat do chatu tak nepiste nic a zrobite najlepsie.
Moosha: bohuzial sa ta nezastanem, Hojkove vysvetlenie mi prislo fajn - hra pre radost, je mu jedno ake ma skore a od skoreonanov si nenecha kazit naladu. Neber si to osobne, ale proste jeho pristup sa mi v tomto paci viac, kedze sa zhoduje s mojim.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
amateur: Ja nemam ako sledovat ci niekto po tebe striela alebo nie, obzvlast ak nie sme spolu, takze to, ze po tebe strielal nevidim. Ale ak si vsimnem nadavku alebo nieco podobne, tak davam hned kick. Vcera tusim PepoJr bol zabity na spawne alebo tam bol teamattack, neviem uz presne, ale bolo to par sekund po novom kole, takze som sa ho do chatu spytal o co islo, napisal mi a hrac dostal ban ci kick. Miesto nadavania by si mal radsej napisat co sa stalo, nadavanim nic nedosiahnes, maximalne tak ban pre seba.
moosha: Freeze na kill nie je mozny z dovodu automatickeho restartu. Pretoze neviem o tom, ze by bolo mozne nastavit 15 sekund freeze a potom po automatickom restarte ho zrusit. Mozno by nebolo zle pre vsetky de_ mapky nastavit freeze na kill na par sekund, to by slo zrealizovat. A co sa tyka toho mojho skore a vcerajsej hry, vobec si nenapisal to co tu pises, ale pisal si:
,,hojko tazke obdobie?"
,,1.8... fuuuh"
,,a sice teba to nebavi x]"
Presne toto si pisal, vytiahol som to z logu, takze aspon napis pravdu. Mne moze byt uprimne jedno co si GothaRovi vysvetlil, neviem co s tym ma on spolocne.
moosha: Freeze na kill nie je mozny z dovodu automatickeho restartu. Pretoze neviem o tom, ze by bolo mozne nastavit 15 sekund freeze a potom po automatickom restarte ho zrusit. Mozno by nebolo zle pre vsetky de_ mapky nastavit freeze na kill na par sekund, to by slo zrealizovat. A co sa tyka toho mojho skore a vcerajsej hry, vobec si nenapisal to co tu pises, ale pisal si:
,,hojko tazke obdobie?"
,,1.8... fuuuh"
,,a sice teba to nebavi x]"
Presne toto si pisal, vytiahol som to z logu, takze aspon napis pravdu. Mne moze byt uprimne jedno co si GothaRovi vysvetlil, neviem co s tym ma on spolocne.
-
tonek
Darca
hojko - jak sa to vytahuje ta konverzacia?? hned ti vytiahnem čo som napisal...v skratke napisal som ti že mi ubral 3/4 života Team Killom a ty že chovaj sa slušne...pravda mohol som to napisať aj inač ale to nič nemeni na veci že si mu mal dať kick(ban), ked tu tak vehementne oznamuješ že za Tk bude kick 
-
johnykilla
Light Star
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Miley Cyrus
Light Star