CS 1.6 Server hojko.com
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
blazer ono aj na viacerych serveroch maju ban-y, viaceré klany s nimi nechcú hrať, je to uplne nahovno...ide stále o to isté : chcú sa ukázať aký sú dobrí, prípadne sa zapísať do /top15. S týmto nič nespravíš. Tie riešenia čo si napísal(lagy, mieritko atď...) mu značne znepríjemní hranie nie však znemožní(aj ked snaha sa ceni
). Keby hrali tak ako ja(niečo tu smrdí
) že pre srandu a nie pre /rank , pre to aby nekazili ostatným hráčom dobrý pocit z hry, tak by bol uplne inde cele tento non-steam server...Ono chcelo by to(aj ked je to do neba volajuca somarina ja viem
) zrušit rankovací systém, potom by nemali motiváciu cheatovať, rsp. po pár chvíľach by ich to prešlo... 
-
G0lDiER_
King
No tak to vie pekne zneprijemnit zivot...
Neviem ci existuje aj pre 1.6tku take nieco no pre source existuje patch menom http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=49081]eSTEAMATiON, robi asi to, ze kazdej nonsteam lamke vygeneruje ID, na zaklade jeho HW, a tak ho staci zabanovat na "STEAM ID", ale dostane sa tam iba vtedy ak by zmenil nieco zo svojho HW. Neviem, skuste pohladat
Blazer: to sa vazne da ?
to som ani nevedel...to ako cez konzolu mu mozes menit nastavenia configu ?
haluz..na mna by to asi nezabralo, kedze vsetky podstatne nastavenia mam v my_autoexec.cfg
No tak prajem stastny lov...
Neviem ci existuje aj pre 1.6tku take nieco no pre source existuje patch menom http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=49081]eSTEAMATiON, robi asi to, ze kazdej nonsteam lamke vygeneruje ID, na zaklade jeho HW, a tak ho staci zabanovat na "STEAM ID", ale dostane sa tam iba vtedy ak by zmenil nieco zo svojho HW. Neviem, skuste pohladat
Blazer: to sa vazne da ?
No tak prajem stastny lov...
Ked je on mrtvy, vidi vsetko, co sa do chatu pise, ci uz je odosielatel mrtvy alebo zivy, nie?morfeusko napísal:mastros// Dobre je to pekna teoria..ale ma jeden vazny nedostatok..ak ja dakoho zabijem nechtiac mozem mu pisat aj 20 krat 'sry' ked som zivi on to aj tak vidiet nebude takze sa to minie ucinku...
-
johnykilla
Light Star
-
Shamway
Professional
Nemal by byt tento server pre hracov z hojka? Pomaly tam uz nikoho nevidim iba same "turboklany" a deti... Potoms a kopia staznosti s TK, cheatmi a podobne... nedalo by sa nejak zamedzit pristup deti an tento server?
teraz je an serveri z hojka az jeden clovek a to Filipito... mozno este taky dvaja, co amju iny nick
// ja som rad... ale nasere ked tam dojde nejake 12 rocne decko a zacne robit chu****
teraz je an serveri z hojka az jeden clovek a to Filipito... mozno este taky dvaja, co amju iny nick
// ja som rad... ale nasere ked tam dojde nejake 12 rocne decko a zacne robit chu****
-
tonek
Darca
ako suhlasim so shamwayom, tiež som tam dnes bol(btw. ja tam nehram pod tou prezyvkou aku mam na hojku ale to nič nemeni na veci) a možno jeden tam bol z hojka...ako povedal ClicK fakt by sa mohlo dat pass na forum a len ti čo su tu regnuty a maju, povedzme, nad 50 prispevkov si ho možu pozret...každy tyžden by sa heslo menilo a bolo by po problemoch
-
johnykilla
Light Star
Co takto po sebe nepalit vobec?
Mam to najradsej. Ked do mna palia, idem im to pred RR vratit, nech ma aj zastrelia a pri LIVE ich vystrelim do nebies.
Vie ma to pekne nasrat.
No a to PW na server... slo by to, ale len v pripade, ze by mal kazdy uzivatel a zaroven hrac svoje heslo, ktore pouziva aj na login na forum. To vsak nie je mozne alebo sa mylim?
Mam to najradsej. Ked do mna palia, idem im to pred RR vratit, nech ma aj zastrelia a pri LIVE ich vystrelim do nebies.
Vie ma to pekne nasrat.
No a to PW na server... slo by to, ale len v pripade, ze by mal kazdy uzivatel a zaroven hrac svoje heslo, ktore pouziva aj na login na forum. To vsak nie je mozne alebo sa mylim?
-
PepoJr.
Medium Star
dalsi citer fu.sk demo aj jeho IP 78.99.229.72(screen som nestihol lebo sa odpojil)
....a este poprosim o hraca ajem bot...demo je asi o 5 stranok dozadu....a nic sa s nim nestalo...tak si to aspon pozrite ...dakujem
- Prílohy
-
- FU.rar
- (707.28 KiB) 54 stiahnutí