rovnakoSteven666 napísal:môj názor: Homosexuálov akceptujem, nech si robia čo chcú ale len za zatvorení my dverami svojich domov, nech sa kľudne aj sobášia. A čo sa týka otázky či by si mali adoptovať deti - NIKDY. Ja som bol v škole šikanovaný len za to že som tučný ale prežil som to, tak ako by ostatné decká prijali to keď to dané decko bude mať 2 otcov, resp. 2 mami?
Aky mate nazor na homosexualov?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Iron-Eddie
Light Professional
nestarám sa nikomu do orientácie, ale je to
a keby ma nejaký homoš na ulici obťažoval (ak by mu to napadlo), tak ho pošlem kadeľahšie. A lesby tiež nemusím: úprimne, riadne by ma drblo, ak by som mal frajerku a jedného krásneho dňa by sa mi priznala, že je lesba (alebo v "lepšom" prípade bi). Ale zas nie som taký, že by som si prial, aby ich všetkých strieľali po uliciach, zatvárali do plynu a pod. to nie!
a keby ma nejaký homoš na ulici obťažoval (ak by mu to napadlo), tak ho pošlem kadeľahšie. A lesby tiež nemusím: úprimne, riadne by ma drblo, ak by som mal frajerku a jedného krásneho dňa by sa mi priznala, že je lesba (alebo v "lepšom" prípade bi). Ale zas nie som taký, že by som si prial, aby ich všetkých strieľali po uliciach, zatvárali do plynu a pod. to nie!
Škoda že je niekedy velky problém rozlíšit skutočného (ktorý sa tak narodil,povedzme muž so "ženským mozgom" -ti ktori sa zaoberaju medickými smermi,resp aj iní snad budu chápať )
a toho,ktorý to robí pre to aby zaujal,resp ho v noci po 25 rokoch z ničoho nič osvietilo a zistil že je buzna...to už je trochu horšie.Ale vcelku ich rešpektujem,aj ked mi to chutne ani nijak inak pozitivne nepridea(to bude asi tym že som celkovo taký pacifista
) ,pokial sa tym nevnucuju a nedavaju to najavo.Každopadne takemu jednemu byvalemu moderatorovi TAtri by som asi určitu čast tela zobral parkrat trstenicou,aby ho podobne srandy prešli.
Homosexuali (uplne normalni ludia) z Washingtonu chystaju pri prilezitosti inauguracie noveho americkeho prezidenta Baracka Obamu party, priznacne nazvanu 'Pig sex'.

Pri tomto neustalom dokazovani normalnosti homosexualov je nepochopitelne preco proti nim niektori ludia stale nieco maju."We've now got a KILLER line up of DEMOS, including super skilled rope bondage, sounds play, and flogging. LIVE Music and Sound is gonna be provided by THE BLACK PARTY DJ Rich King. So you can s---, fist, rim, and [f---] TO THE BEAT."
Among a variety of features were "a bondage cross," "a flogging station" and "rimming stations." LaBarbera said the references to "fist" and "rim" refer to specific homosexual behaviors, which he explains graphically on his website.
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=86161
-
GIGABYTE
King
No ja to beriem tak, že aj homosexuály sú ludia s tým rozdielom, že majú neakú poruchu a sú opačne orientovaný, ale to bolo tak stále, iba s tým rozdielom, že sa tolko neaukazovali na verejnosti a snažili sa to utajiť.. Teraz ? Teraz sa tým ešte pýšia a čím to je ? Asi dnešnou spoločnosťou..
Ja som našťastie orientovaný správne aspoň zatial, ale homosexuály sú mi nechutný.
Ja som našťastie orientovaný správne aspoň zatial, ale homosexuály sú mi nechutný.
Nepoznam heterosexuala ktoreho by napadlo vykonavat fisting alebo rimming na svojom znamom.. ty mozno ano. Dokonca neviem ani o heterosexualoch, ktory by to pokladali za spolocensku udalost vramci svojej sexualnej orientacie.ColdRain napísal:AA: boze chran aby take nieco niekedy robil heterosexual, ved nikoho z heterosexualnej populacie take nieoc nikdy ani len nenapadlo...
AA: Ale homosexualov takych osobne poznas? Lebo tych ludi z clanku pochybujem, ze poznas. Tvoje oddovodnenie znie asi takto:
Precitam si, ze v Cechach niekto spachal vrazdu. Ja nepoznam ziadneho Slovaka, co by niekoho zabil, ergo usudim, ze cesi su nenormalni vrahovia, narozdiel od normalnych slovakov, co nikdy nikoho nezabili.
Druha vec je, ze zijeme este stale v konzervativnej spolocnosti so zbytkami nazorov z komunizmu. Takyto nazor nieje benevolentny k vela veciam a stale su ludia, ktori sa pozeraju negativne na kazdeho, co podla nich vytrca z rad. Je to cele ale velmi subjektivny nazor, co je normalne a co nie. Nutit ludi, ze len jeden nazor je ten spravny urcite spravne nieje.
Precitam si, ze v Cechach niekto spachal vrazdu. Ja nepoznam ziadneho Slovaka, co by niekoho zabil, ergo usudim, ze cesi su nenormalni vrahovia, narozdiel od normalnych slovakov, co nikdy nikoho nezabili.
Druha vec je, ze zijeme este stale v konzervativnej spolocnosti so zbytkami nazorov z komunizmu. Takyto nazor nieje benevolentny k vela veciam a stale su ludia, ktori sa pozeraju negativne na kazdeho, co podla nich vytrca z rad. Je to cele ale velmi subjektivny nazor, co je normalne a co nie. Nutit ludi, ze len jeden nazor je ten spravny urcite spravne nieje.
Nechapem, čo sa furt hlavne na zapade europy a v USA snažia dostať homosexualov do popredia. Stalo sa to pomaly politickou temou, večne su utlačovaní, nespokojní treba pre nich robiť viac veď sú normalní alebo za to nemôžu.
Ale aby sa robilo niečo pre telesne či mentalne postihnutých, tak to nie. Na to su tu mimoštatne organizacie a neziskovky, to stači.
Mi to pripada rovnako nezmyselne, ako prehnane práva a dožadovania moslimov v zapadnej Europe /Londyn, Pariž, Berlin, ...).
Ale aby sa robilo niečo pre telesne či mentalne postihnutých, tak to nie. Na to su tu mimoštatne organizacie a neziskovky, to stači.
Mi to pripada rovnako nezmyselne, ako prehnane práva a dožadovania moslimov v zapadnej Europe /Londyn, Pariž, Berlin, ...).
-
The Calvin
Star
Neviem co vsetci furt s tou konzervativnostou. Homosexualita a ine uchylky odbocuju od normalu a od prirodnych zakonov, to s konzervativnostou nema nic spolocne, to je zdrave uvazovanie, nenakazene nejakym vonkajsimi vplivmi liberalizmu a ineho zvrateneho myslenia ktore v konecnom dosledku sposobuju rozpad a deformaciu spolocnsti.Druha vec je, ze zijeme este stale v konzervativnej spolocnosti so zbytkami nazorov z komunizmu. Takyto nazor nieje benevolentny k vela veciam a stale su ludia, ktori sa pozeraju negativne na kazdeho, co podla nich vytrca z rad. Je to cele ale velmi subjektivny nazor, co je normalne a co nie. Nutit ludi, ze len jeden nazor je ten spravny urcite spravne nieje.
nejde o to, ze by to robil na svojom znamom, ale nesnaz sa mi nahovorit, ze neexistuju swingers a rozne ine party kde sa deju taketo veci v ramci ich sexualnej orientaice, akurat pre teba je neskutocnym problemom to, ze to niekto robi v ramci orientacie ktoru ty neuznavas, netvrdim, ze zmienene praktiky uznavam, ale aspon sa netvarim, ze to robia len homosexuali... jedine co som sa ti snazil naznacit, ze v kazdej skupine sa bude vyskytovat iste percento ludi, ktorym sa to paci...a to ze to usporiadali ako spolocensku udalost? nebud smiesny ked je to party tak je to "spolocenska udalost" ako to ty nazyvas vzdy, uz len preto, ze je to party...Aryan Angel napísal:Nepoznam heterosexuala ktoreho by napadlo vykonavat fisting alebo rimming na svojom znamom.. ty mozno ano. Dokonca neviem ani o heterosexualoch, ktory by to pokladali za spolocensku udalost vramci svojej sexualnej orientacie.
Neviem preco, ale mam pocit ze to percento u tych homosexualvo bude o dost vyzsie. Co asi hovori o ich v priemere vacsej nenormalnosti.ColdRain napísal:nejde o to, ze by to robil na svojom znamom, ale nesnaz sa mi nahovorit, ze neexistuju swingers a rozne ine party kde sa deju taketo veci v ramci ich sexualnej orientaice, akurat pre teba je neskutocnym problemom to, ze to niekto robi v ramci orientacie ktoru ty neuznavas, netvrdim, ze zmienene praktiky uznavam, ale aspon sa netvarim, ze to robia len homosexuali... jedine co som sa ti snazil naznacit, ze v kazdej skupine sa bude vyskytovat iste percento ludi, ktorym sa to paci...a to ze to usporiadali ako spolocensku udalost? nebud smiesny ked je to party tak je to "spolocenska udalost" ako to ty nazyvas vzdy, uz len preto, ze je to party...
to uz ja neviem, nie som sociolog, ale predpokladam, ze tak ako v celej spolocnosti, tak aj v jej castiach by platilo, ze najviac je tych normalnych, o tych sa vsak nikde nepise a najmenej je tych ktori su prave predmetom debaty, o tych mas ale spravi v kazdom mediukali520 napísal:Neviem preco, ale mam pocit ze to percento u tych homosexualvo bude o dost vyzsie. Co asi hovori o ich v priemere vacsej nenormalnosti.
AA: Nie, nieje to omyl, tvoj argument proste tak znel. Porovnavas jednu skupinu ludi o ktorej si cital v dakych novinach s opacnym typom skupiny zo svojho okolia, co je totalne irelevantne. Keby si porovnal obe skupiny zo svojho okolia, stale by si nedal pohlad na globalny stav, z ktoreho by sme si mohli urobit vseobecny nazor, jedine by sme sa dozvedeli v akom prostredi sa vyskytujes.
ColdRain: Cast co si citoval, bola jemne prehnana koli tomu co tu AA hovori. Celkovo ale mi islo o poukazanie na nazor, co je pre nas videne ako normalne a ako to je v nazorov odlisnych krajinach.
Celkovo je mi je jedno, aky mate nazor, ale dost mi vadi, ako sa tu AA snazil utvrdit nazor na zaklade nulovej argumentacie.
ColdRain: Cast co si citoval, bola jemne prehnana koli tomu co tu AA hovori. Celkovo ale mi islo o poukazanie na nazor, co je pre nas videne ako normalne a ako to je v nazorov odlisnych krajinach.
Celkovo je mi je jedno, aky mate nazor, ale dost mi vadi, ako sa tu AA snazil utvrdit nazor na zaklade nulovej argumentacie.