baba ma nechala pre somarinu
-
Miley Cyrus
Light Star
-
Miley Cyrus
Light Star
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
tomasito13
Star
ako som povedal nechce aby jej niekto nieco zakazoval je este mlada chce si uzivat a ty s tym nic nenarobis... ci uz ako priatel, ci ako kamarat alebo ako hocico... a teraz je na tebe ako sa zachovas - ja by som si ujasnil pravidla - pauza znamena ze mozeme spavat s inymi ludmi alebo co je vlastne pauza?
a inak.. bitka nie je riesenie nicoho podla mna, zvycajne vsetko len zhorsuje

a inak.. bitka nie je riesenie nicoho podla mna, zvycajne vsetko len zhorsuje
ja osobne by som nechcel taku co sa necha na verejnosti hladkat pod trickom tak rozmyslam preco ti na nej vlastne tak zalezi? inak predpokladam ze s nou do triedy nechodis tak odkial vies ze ju niekto hladkal pod trickom? mas svoje zdroje hm?podla teba je normalne aby snim stale flirtovala... balila ho... on sa jej dotykal... dokonca ju skrabal po chrbte v triede pod trickom... a ja jej zakazujem..
-
naj[S]lepsi
Amateur
ona ta nechce nechat kvoli somarine, chce ta nechat kvoli niecomu inemu. ta ehm,"somarina" je len zamienka, len dovod..
imho, incident s tym chalanom.. on ju nepresvedcil, ona sa nechala.alebo nema vlastny rozum? myslis si, ze je tvoja priatelka lahko ovplivnitelna? chcel by si taku? je totiz rozdiel medzi kamaratstvom, ked si rozumia, a blizsim telesnym kontaktom
.. ja by som si veru priatelku nenechal od nikoho vyskrabkavat. a vies kto by si to zlizol najviac? ona, pretoze ona je zadana, nie on, aj ked je svina.. ale, vec nazoru, kazdy to vidi inak. najviac o tom by si mal samozrejme vediet ty
ps: radu tu necakaj, prist na to musis sam. tu len mozes citat nazor 3. osoby..
imho, incident s tym chalanom.. on ju nepresvedcil, ona sa nechala.alebo nema vlastny rozum? myslis si, ze je tvoja priatelka lahko ovplivnitelna? chcel by si taku? je totiz rozdiel medzi kamaratstvom, ked si rozumia, a blizsim telesnym kontaktom
ps: radu tu necakaj, prist na to musis sam. tu len mozes citat nazor 3. osoby..