phpbb3 SEO

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Livo563
Amateur
Amateur

phpbb3 SEO

Príspevok od používateľa Livo563 »

Prosim o radu.Kamarad mi instaloval phpbb3 SEO ale vyskytlo sa par chyb nesli spustit na to mody,zobrazili sa uplne blbosti a celkovo desing je rozhadzany. Preto sa chcem spytat som seo lama :D ze jak to odinstalujem? :cry: Mi to pos**** cely system.Chcem sa spytat ci staci vymazat slozku phpbb3 SEO ,aby to zmizlo ?Dakujem za odpoved....Link na forum poslem SS/PM popripade.....
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Pravidlo 21:
Neotravuje administrátorov a moderátorov ohľadom pomoci s phpBB fórom. Nebudeme Vám posielať preklady, návody... Ak máte záujem, navštívte oficiálne fórum na phpbb.com alebo české fórum phpbbcz.com.
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

Nadeo napísal:Pravidlo 21:
Neotravuje administrátorov a moderátorov ohľadom pomoci s phpBB fórom. Nebudeme Vám posielať preklady, návody... Ak máte záujem, navštívte oficiálne fórum na phpbb.com alebo české fórum phpbbcz.com.
myslim ze vytvoreny topic nikde priamo neoslovuje ani administratorov ani moderatorov, nie je to sukromna posta, takze ak to pravidlo plati aj pre toto tak by donho bolo treba pridat "nezakladajte ani temy o..."
chrono
VIP
VIP

Re: phpbb3 SEO

Príspevok od používateľa chrono »

Livo563 napísal:...
Keď ti nefungujú témy, pravdepodobne si to nenainštaloval kompletne. Pri niektorých modoch treba urobiť viac úprav, ale rozchodiť sa dá takmer všetko.

Ak to chceš odinštalovať, postupuj podľa toho návodu na inštalovanie a všetko vráť do pôvodného stavu (alebo ešte lepšie, daj tam kópie tých súborov, ktoré si upravoval; určite si si ich pred inštalovaním toho modu urobil). ;)
Napísať odpoveď