Problemy s hamachi? Rieste tu!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
travis661
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Hamachi

Príspevok od používateľa travis661 »

Po zapnuti Hamachi mi piše tuto chybu:
Selhalo nastaveni sitoveho adapteru Hamachi.

Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .

Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu? :evil: :evil: :evil: :twisted:
lOlIl
Novice
Novice

Re: Hranie hier po zamachi v EA hrách.

Príspevok od používateľa lOlIl »

ejo6 napísal:Zdravim. Mám problém pri hraní Red alert 3 ale robilo to napríklad aj pri Lotro Battle for middle earth, proste sme ja aj súper v jednej sieti v hamachi ale v hre ja súpera nevidím a on mna hej. Skúsim aj vytvoriť ale nedá sa na mna pripojiť. Neviete čo tým môže byť?? Nemôže to byť dačo so sietou alebo niečo také??

//GothaR: temy spojene
Môžem ti poradiť, ako to bolo v mojom prípade:
Zapol som hru a išiel som hrať s kamošom, ale ja som ho nevidel. Prešiel som do Winu a vypol som firewall (a aj na antivíry) a už iba užíval hru.

Skúsim napísať čo najvšeobecnejší návod:
1) Rovnaká verzia
2) Možnosť pingovania - ten kto vytvára, musí mať odozvu voči tebe
3) Vypnutie všetkých firewallov - mal by ťa pingnúť už aj tvoj kamoš
4) A už iba hranie po sieti

Možno tento návod už kdesi bol, mne to podľa toho ide....
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

hamachi

Príspevok od používateľa pinguin11 »

Ahoj mam s kamosom problem na hamachi mame zelene gulicky obaja sa mozme pingnut mame vypnute antivirusi aj firewall a v hre: ked jeden znas vytvory ten druhy hru nevidi :cry:
BroncekAndy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BroncekAndy »

čaute,

Nemám ani nejaký problém s hamachi, ale vadí mi jeho rýchlosť. hrávam CaC : Generals, pri jednom hráčovi ešte celkom postrádateľné, ale pri 3-4 výrazné lagy. GG klient neobsahuje CaC. Čo by ste odporučili ? Akého klienta ?
SawyeRo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa SawyeRo »

Mam problem pri hre LOTR BFME2 kamarati vsetci ma vidia ale ja nevidim nikoho PLS som zufaly pomozte..... firewall mam vypnuty a su rovnake verzie hry pomozte

p.s - ked zapnem tu ciernu tabulku tak mi napise ze cas poziadavky uplynul ako to mam zmenit aby to slo dobre???
makovicka
Novice
Novice

Re: Zopár otázok ku Hamachi a k hraniu Multiplayer Games

Príspevok od používateľa makovicka »

1. Existuje nejaka webovska stranka, ktorá zobrazuje v realnom case verejne dostupne siete vytvorene v hamachi (teda nazov a heslo) a zaroven zobrazuje i ludi, ktori su v danom momente pripojeni - nejde o mena, ale skor o mnozstvo klientov pripojenych k danej hamachi VPN ???

2. Ak chcem cez hamachi hrat napr Far cry 2, alebo Call of Duty 4, musim urobit nejake specialne, mimoriadne nastavenia na to, aby mi moj pc ukazal prave pripojench klientov v sieti hamachi, ktori tiez idu hrat so mnou tu istu hru (a predpokladam ze ju maju tiez pustenu a su v multiplayer -> join the game - menu.

3. Princip hrania hier cez hamachi sa v hre uplatnuje cez "internet game" alebo LAN ??? Predpokladam ze LAN, predsa sa pytam, by som to overil?

Vsetkym "odpovedacom" ;-) dakujem za cenne info!

//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 12:08 )
makovicka napísal:1. Existuje nejaka webovska stranka, ktorá zobrazuje v realnom case verejne dostupne siete vytvorene v hamachi (teda nazov a heslo) a zaroven zobrazuje i ludi, ktori su v danom momente pripojeni - nejde o mena, ale skor o mnozstvo klientov pripojenych k danej hamachi VPN ???

2. Ak chcem cez hamachi hrat napr Far cry 2, alebo Call of Duty 4, musim urobit nejake specialne, mimoriadne nastavenia na to, aby mi moj pc ukazal prave pripojench klientov v sieti hamachi, ktori tiez idu hrat so mnou tu istu hru (a predpokladam ze ju maju tiez pustenu a su v multiplayer -> join the game - menu.

3. Princip hrania hier cez hamachi sa v hre uplatnuje cez "internet game" alebo LAN ??? Predpokladam ze LAN, predsa sa pytam, by som to overil?

Vsetkym "odpovedacom" ;-) dakujem za cenne info!
Su moje otazky take tazke, ze si nikto netrufne odpovedat ? ;-)
Maikl27
Novice
Novice

:(

Príspevok od používateľa Maikl27 »

vytvoril som siet na hamachi...ja am ip 5.63.226.187 a in ma 5.177.14.10
chceme posielat subory...spravil som mu alias na adresu 5.63.14.10 a este vzdy ked sa chcem psipojit ukazuje ze cesta xxxxx neexistuje alebo nieje suborom ci co...ako to odstranit?
killlevilll
Novice
Novice

Príspevok od používateľa killlevilll »

hamachi som pouzival len na hry tak napisem na co sme prisli pri nekonecnych napajaniach,
1. vypnut firewall, nie povolit vynimku - vypnut,
2. rovnake verzie hamachi,
3. ruter - niekedy to cez neho islo niekedy nie, mam ruter cez dsl a ked kolega spravil hru videl som ho ale nemohol som sa napojit, a on na mna mohol, ale zas nie vzdy niekedy to neslo ani jednemu a niekedy som sa mohol aj ja. tak som potom ruter skratka vypol a zapojil si staru dsl krabicku a ficalo to ako po masle.
4. niektore hry sme drtili cez LAN, niektore cez internet tcp/ip a napajali sme sa cez IP ... zalezi na hre ...
5. treba skusat skusat skusat ....
carlos323
Novice
Novice

Príspevok od používateľa carlos323 »

keď si odmeriam ping cez windows tak mám v priemere 15ms.Ale keď sa napojím na hamachi tak mi dáva modrú šípku a mám vysoké pingy v hrách.Všetko mám vypnuté aj firewall.Nejaká rada? díky
matej2210
Amateur
Amateur

AoE 2 : The Conquerors / CS

Príspevok od používateľa matej2210 »

Caw ...
Neviem ci sa to tu riesilo ale nie ale mam jeden dost podstatny problem
Jedna sa o to ze ked chcem si zahrat nejaku hru po sieti tak bud mi :
jedna sa o spojenie prostrednictvom "hamachi"

CS 1.6 vyhodi chybu Class C
AoE2 : The Conquerors ... nevydim ziadnu vytvorenu hru

Co sme skusily :

- rovnaky typ windowsu (XP home SK SP3 ked este nebol tak SP2)
- vypnut firewall
- vypnut Antivirus (AVG / NOD 32)
- rovnaka verzia hamachi
- Hra naistalovana z tohoisteho CD (rovnake verzie)

Mam internet od UPS (SK) 10 000/ 1000 kbit/s (verejna IP)
pouzivam router : mercury KOB BR100
V routery som skusil otvorit porty :
Age of Empires II 2300-2400, 47624 2300-2400
Counter Strike 27020-27039 1200, 27000-27015

Neviem sice aka je to veria hry ci netreba nejaky patch ale ked su uplne identicke hry aj s hamachi tak podla mna by to malo ist ... ale nejde neviete mi s tym poradit
Podla mna som už vyskusal vsetko co ma napadlo

Ked hrame PC vz PC priame spojenie cez lan ide vse OK
Ale Akonahle cez hamachi tak nie
Pri Hre "Open TTD" nieje ziadny problem v spojeni hry priamo alebo cez hamachi

Ak mi vedel niekto poradit ... ozvite sa tu z citatom tohoto prispevku alebo na e-mial : [email protected]
BASH
Novice
Novice

Príspevok od používateľa BASH »

mam taky problem moj kamos ma hamasi a aj ja al on ma inu IP ako ju mam zemnit?????? :cry:
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

pls potrebujem poradit chcem hrat s kamaratom spravim siet napojisa spravim server on zada ip ale napise na server nelze pripojit co robit???
Firewall vypnute,rovnake verziue hamachi aj hry...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Zdravím, mám problém že nedokážem nikoho pingnúť ( mňa pingnúť môžu )

- FW vo WIN aj v Routery mám vypnutý

Kód: Vybrať všetko

In most cases, a "Request Timed Out" message is caused by a firewall blocking the connectivity. Before you can ping, you'll need to ensure that the target machine has a green status indicator. If this is not the case, search our knowledgebase for the color indicator you see (i.e., yellow, cyan, etc). 

The first step in troubleshooting is to ensure you can ping locally. To do this: 
Go to Start > Run, type cmd and press Enter. 
Type ping 127.0.0.1 and press Enter. 
If this fails, troubleshoot your firewall.

If that step was successful:
Type ping 5.x.x.x where 5.x.x.x is your own Hamachi IP
If this fails, again revisit your firewall settings. 

If this was successful: 
Type ping 5.x.x.x where 5.x.x.x is the IP of the target computer 
If this fails, you'll need to troubleshoot the firewall on that machine.

If this is successful, you have confirmed connectivity over Hamachi via your machine and can set up the application you would like to use over it.  As a double-check, we recommend confirming you can ping from the other machine to yours as well, to confirm two-way communication is successful.
V prvých 2 krokoch ping prebehne bez problémov, 3 krok už nie. Znamená to že problém nie je u mňa ?
micvrb
Novice
Novice

hamachi

Príspevok od používateľa micvrb »

Ahhoj, neviete mi pomoct, pozeral som aj na tej stranke a nenasiel som pomoc.Ide o to , ze mam dobry net a nemem wifi.Hraval som sa cez hamachi, ale teraz tam mam velke pingi, ktore som pred tým nemal. mal som pingi okolo 27ms a teraz 300ms. Hrozne dlho sa mi hamachi štartuje.Uz som ju skusal aj odinstalovat a nahodit znovu, ale nepomohlo to.Ďakujem
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

zdravim s kamosom chcem hrat klasickeho hlaf life-a po hamachi.. vsetko ide, on vidi moj server ale ked sa chce pripojit vyhodi daku Class C chybu, co je u HL dost zname no a vraj sa to da vyriesit nejakym vytvorenim aliasov ale nemam sajnu co to je :) poradi dakto?
micvrb
Novice
Novice

hama

Príspevok od používateľa micvrb »

prosim o radu doteraz mi hamachi fungovala bez problemov, ale dnes ked som ju zapol sa mi neda spojit s ostatními.Nesvieti mi ziaden znak ani hviezdaani sipka.Prikladam screen
Prílohy
sleduj.JPG
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Hamachi

Príspevok od používateľa fifty88 »

naistaloval som hamachi, ale akonahle dam zapnut, vypise toto:
"Zprostředkující server odmítl váš požadavek na přihlášení".

nejde vobec zapnut, a tym padom any vytvorit siet...
jozko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozko »

Cafte rozbeham skoro setky hry na pc okrem w3 kde je problem mame s kamosom rovnake verzie
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

preco mi nejde ping? vzdy napise ze vyprsal casovy limit
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

chcem sa pripojit na hamachi a vypisuje mi toto .,...pls help