Adobe Photoshop - jayk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Mosko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Adobe Photoshop - jayk

Príspevok od používateľa Mosko »

Cavte , chcel by som zmenit jazyk v adobe PS CS3 z cestiny na anglictinu bez preinstalovavania ,dovod? vacsina tutorialov je pisana v anglictine ,myslim tie postupi co stlacit a tak a kedze zacinam tak sa vobec neviem v tom viznat co je co pls poradte

a este daka dobra dusa ktora by vysvetlila ako mam dat napr obrazok na obrazok a splinul , no nechapem tym vrstvam ako to funguje

DIK ALL

PS : akurat som skusil aj preinstalovanie, nejde to , nadstavil som anglictinu ale aj tak to hodi potom po instalaci CZE jazyk,pls help
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

odinstaluj tvoj PS uplne nech po nom nic nezostane (aj z registrov pomocou regCleaner) a stiahni si cisto anglicku verziu, nech nema z kade zobraz CZ :)
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

joj , no oks ale som chcel bez instalovania ale okej idem teda

//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 17:45 )
dobre fajn , uz viem zakladne veci o adobe PS a aj tie vrstvy uz celkom ovladam , ale neviem ako mam napr biele pozadie z dakej fotky urobit tak aby tam "nebolo" ked presuvam daky obrazok aby mi tam nezavadzalo , nevie niekto poradit ????

ja viem ze to ma ist do grafiky ale iba toto chcem vediet

dik all
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Najlahsie to bude asi pomocou Magic eraser tool, ked vymaze aj nejake casti tak hore nastav Tolerance.

V pripade, ze cast obrazku ma na kraji bielu, tak pouzi Magic wand - klikni na biele miesto a ono ti to oznaci vsetko biele. Potom daj Polygonal lasso tool (klikni pravym na obycajnu lasso tool a ono ti to ponukne dalsie), drz Alt - vtedy sa ti pri kurzore objavi take minus, a ohranic to biele miesto, aby nebolo sucast selekcie. Stlac delete.
Napísať odpoveď