Cavte , chcel by som zmenit jazyk v adobe PS CS3 z cestiny na anglictinu bez preinstalovavania ,dovod? vacsina tutorialov je pisana v anglictine ,myslim tie postupi co stlacit a tak a kedze zacinam tak sa vobec neviem v tom viznat co je co pls poradte
a este daka dobra dusa ktora by vysvetlila ako mam dat napr obrazok na obrazok a splinul , no nechapem tym vrstvam ako to funguje
DIK ALL
PS : akurat som skusil aj preinstalovanie, nejde to , nadstavil som anglictinu ale aj tak to hodi potom po instalaci CZE jazyk,pls help
Adobe Photoshop - jayk
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
joj , no oks ale som chcel bez instalovania ale okej idem teda
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 17:45 )
dobre fajn , uz viem zakladne veci o adobe PS a aj tie vrstvy uz celkom ovladam , ale neviem ako mam napr biele pozadie z dakej fotky urobit tak aby tam "nebolo" ked presuvam daky obrazok aby mi tam nezavadzalo , nevie niekto poradit ????
ja viem ze to ma ist do grafiky ale iba toto chcem vediet
dik all
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 17:45 )
dobre fajn , uz viem zakladne veci o adobe PS a aj tie vrstvy uz celkom ovladam , ale neviem ako mam napr biele pozadie z dakej fotky urobit tak aby tam "nebolo" ked presuvam daky obrazok aby mi tam nezavadzalo , nevie niekto poradit ????
ja viem ze to ma ist do grafiky ale iba toto chcem vediet
dik all
Najlahsie to bude asi pomocou Magic eraser tool, ked vymaze aj nejake casti tak hore nastav Tolerance.
V pripade, ze cast obrazku ma na kraji bielu, tak pouzi Magic wand - klikni na biele miesto a ono ti to oznaci vsetko biele. Potom daj Polygonal lasso tool (klikni pravym na obycajnu lasso tool a ono ti to ponukne dalsie), drz Alt - vtedy sa ti pri kurzore objavi take minus, a ohranic to biele miesto, aby nebolo sucast selekcie. Stlac delete.
V pripade, ze cast obrazku ma na kraji bielu, tak pouzi Magic wand - klikni na biele miesto a ono ti to oznaci vsetko biele. Potom daj Polygonal lasso tool (klikni pravym na obycajnu lasso tool a ono ti to ponukne dalsie), drz Alt - vtedy sa ti pri kurzore objavi take minus, a ohranic to biele miesto, aby nebolo sucast selekcie. Stlac delete.